Отговори
# 210
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Айде и аз да се изкажа за този поглед   Wink,
за мен в АФК нямаше нужда от целувки и т.н. - само като я погледнеше, докоснеше, целунеше по косата, прегърнеше - всичко беше/и е трепет, все едно всичко изчезва и са само те там...
в ПО какво да кажа, все още не съм изгледала 3 и 4 епизод, но и май не бързам, но от снимките, онлайн епизодите, фрагманите - всички сцени с Мира са ми отегчителни и някак като пълнеж на филма, забавно ми е да гледам Яман - Мерт - Селим - Ендер - харесват ми и някак естествено ми стоят, но всичко със Серенай ми е боза, тя една мънкаща, дразнеща, във всички ситуации ми е една и съща като изражение, а пък като се смее съвсем ми става ужасна - не ми стига на мен това че е висока, слаба и манекенка .... Погледа на Яман, когато си тръгва ядосан от болницата, в края на трейлъра ми въздейства в пъти повече, от този до нея в болничната стая, колкото и да се насилва той, не става - съгласна съм напълно с вас - ПРАЗЕН поглед, просто си личи старанието му, да е ок сцената и това е

# 211
  • Още у мъглата ...
МарМише, мерси  Hug Сладурска е страницата, музиката винаги може да ни отвори сърцето и изкефи душата  Heart Eyes Heart Eyes

А в туити сега им светна, че туитито и фейса на Чаги се мениджират от друг, а не от него  Mr. Green
Ми кат не са умнички, кат нас  Joy Joy Joy

Айде по тоя случай самочичечване и на Нарциси и на НеНарциси  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 212
  • В света на мечтите... ❤
 newsm10
Скрит текст:

Мъжът се оплакал на Бог, че иска да бъде жена, защото жените по цял ден седят в къщи, почиват си и не работят. Поискал да си смени пола с жена му. Бог се съгласил. На сутринта мъжът (вече в ролята на жена) скочил, претоплил закуската на жена си, завел голямото дете в училище, малкото в градината. Върнал се в къщи, приготвил обяда, прострял дрехите, минал с прахосмукачка и тъкмо да си хапне – станало време да прибира голямото дете от училище. Взел го, нахранил го, помогнал с домашните и станало време да вземе малкото от детската градина. Взел го, завел малкото на плуване, като се върнал проверил какво е научило голямото дете. Върнала се жена му, сервирал на всички вечерята. После прибрал, сложил децата да спят, със сетни сили се домъкнал до леглото, а жена му казала: "Време е да изпълниш съпружеските си задължения." Минали няколко дена, замолил се мъжът на Бог: "Господи, не искам повече да съм жена". А Господ отговорил: "Късно е, вече забременя!"

# 213
Вие оставете, ми аз чета тук и там, че тази сцена щяла да бъде от третия трейлър на ПО за 6 епизод.
Охоооо, те са назад с материала, чак сега им светна червената лампичка, че не Ча пише в туитъра си. Laughing

# 214
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

МарМиши, специални поздрави за музикалното ти детенце, страхотни неща има, и с удоволствие всяка вечер ги гледам, точно по моя вкус newsm51 smile3525  love001

Миличка, тя не е моя страницата, от скоро съм втори админ и аз там, покрай многото ми харесвания и коментари -  се оказа, че съм точния човек за това -  Wink Wink Wink
Благодаря ви, много,  Hug Hug Hug Hug Hug

МарМише, мерси  Hug Сладурска е страницата, музиката винаги може да ни отвори сърцето и изкефи душата  Heart Eyes Heart Eyes

Габи,  Hug Hug Hug Hug благодаря, с музика и добра компания по весело минават дните

# 215
  • Варненска клюкарка
Не само работи със Серка от месеци, но я познава доста преди да започнат снимките. Още през февруари самата тя каза, че са се видели, а журналята взеха да ги съчиняват, че ходили на чай и т.н.  През май се писа, че ходят в студиото, да гледат оригинала, а Ча си водел и записки...
Да не забравяме, че и двамата тук имат опит, а Ча в АФК беше абсолютен парашутист току-що навършил 20, съвсем пресен и зелен по въпросите на актьорлъка, затова смятам, че в някои сцени се усеща, колко е първичен и естествен.Емоциите му бяха много силни и неподправени, защото не го игра, а го изживя, както казват и много други  Wink...
Както неведнъж съм казвала Серка е манекенка набедена за актриса. Историята помни, много световни красавици, които си опитаха късмета като актриси и си останаха с опитите. Тази имаше късмета с лалето, където ролята и не е кой знае какво- общо взето често да се преоблича и да разхожда дрехи и прически, но тя и като модел го прави, а останалото е тук-там да съска на някого в лицето и си е ОК. Сега като я вкараха в сложния образ на Мирка и истината лъсна- не се справя! Като добавим и абсолютно неподходящия и стайлинг- тя и без това изглежда като кака на Ча и картинката се изпълва съвсем Whistling
Аз съм сигурна, че вече вземат мерки- не случайно видяхме 2 фрагмента с нейно участие, та най вероятно само тях двамата ще ни показват в следващата серия и както казах нищо чудно да видим и целувката на века Crazy, но само с целувки не става и игра трябва ( и четене на доста книжки- няма как ако не четеш да успееш да изиграеш емоции) Peace И друго се чудя- от къде го изсмукаха този рейтин, като почти до 23 ч. беше 5 и нещо newsm78 После в 23 ч. започнаха рекламите и продължиха 15-20 мин. и после новия фрагмент и бам рейтинг 7 и нещо newsm78 Излиза, че хората са гледали рекламите Crazy Ако държите, ще го потърся в другата тема- там го бяха постнали...
Аз за разлика от Зизка и в първа серия не я харесах- на строежа толкова насилена и не на място беше с външния и вид тази скромност, която се опитваше да покаже, че няма на къде повече- явно нейната представа за скромно излъчване се свежда до вкарване на мрънкащи нотки , кривене на физиономията, бърчене на челото и овчи поглед Sick Оказва се, че и някои критици вече не се стърпяват Whistling

пп БрЯх пак сА олях  Shocked

# 216
newsm10
Скрит текст:

Мъжът се оплакал на Бог, че иска да бъде жена, защото жените по цял ден седят в къщи, почиват си и не работят. Поискал да си смени пола с жена му. Бог се съгласил. На сутринта мъжът (вече в ролята на жена) скочил, претоплил закуската на жена си, завел голямото дете в училище, малкото в градината. Върнал се в къщи, приготвил обяда, прострял дрехите, минал с прахосмукачка и тъкмо да си хапне – станало време да прибира голямото дете от училище. Взел го, нахранил го, помогнал с домашните и станало време да вземе малкото от детската градина. Взел го, завел малкото на плуване, като се върнал проверил какво е научило голямото дете. Върнала се жена му, сервирал на всички вечерята. После прибрал, сложил децата да спят, със сетни сили се домъкнал до леглото, а жена му казала: "Време е да изпълниш съпружеските си задължения." Минали няколко дена, замолил се мъжът на Бог: "Господи, не искам повече да съм жена". А Господ отговорил: "Късно е, вече забременя!"

rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 217
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 218
Такааа, може да се каже, че съм наваксала!  bowuu Е, без последните 15 стр. от старата тема  Blush, ама тях ги оставям за десерт!   Heart Eyes

Прекрасна БГ вечер е имало снощи!!! Поздравления за избора на музикалните редактори!  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Анитто, честит рожден ден на малкото-голямо момче!   party002  party002  party002 Пожелавам му да бъде здраво, щастливо и любознателно дете! Да има много радостно и безгрижно детство! За теб,  newsm51

В унисон със стихчето от късната сутрин, което Ви споделих и снощната бг музика, звучала в ефира на Диспансера, сега Ви пускам това парче!  Heart Eyes ( Искрено се надявам, че всеки от нас, с ръка на сърце, може да изрече думите от стиха! Щастливец ще да е!)

Скрит текст:

На въпроса на Надето, за погледа:
Това трябва да е кадър от предстоящия епизод, нали така?! Като изваден от контекста, за мен този поглед си е ОК отвсякъде! Чаатай, за мен, пресъздава идеално образа на Яман, до момента! И аз, като Надето, нямам забележки към него, за мен играта си е на ниво!
Отделно, че аз имам база за сравнение единствено АФК!  Blush
Та, по този повод, може ли един въпрос и от мен, към тези, които са гледали АФКПЕ И ПЕ? Подобрена ли е играта на Чаатай в ПО, в сравнение с тази от другите два "сериала"?!

А, и за Серенай исках да кажа нещо! Blush Въпреки, че гледам да не я отразявам много много, Blush за мен, досега тя се "справи най-добре" в първа серия на ПО! Оттам нататък е само мън-мън-мън!!!  Peace

# 219
Ди,благодаря за поздрава,страшно обичам тази песничка  Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug

# 220
Ди,благодаря за поздрава,страшно обичам тази песничка  Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug
Дани,  Hug в такъв случай, се чувствай специално поздравена!  newsm51

# 221
Още не съм ви чела,но първо да се запиша в новата тема!  Simple Smile Рени   bouquet

# 222
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Такаааааааа, аз докат напрайм МишоГътакиса пак опуснах дебата.
Та, ко стана ся...Серка се окъка...Ча го е закъсал...ама сериала ше си върви.
Лелче, Hug защо гледаш още ПО? Еми отговора е ясен...Ча! Peace
Мариетке, Hug няма как да не съм обективна...аз съм си такава по природа...много пъти казах, че ще си изразявам мнението на това което виждам, а не на това което вижда друг с една единствена цел да се харесам. Това видях, това споделих. Hug
Габче, Peace Hug
Бел, Peace Hug
Ди, Hug В АФКПЕ и ПЕ нещата с Гюнеш бяха на светлинни години от в ПО. Ча се раздава, ама не може само той да го прави. Той затва има партньорка, инак трябваше да направят моно спектакъл-сериал и да видиме единстветно това, което показва той.

Джено, Hug Фингър Форевър е ФФ- демек Фантастико...ама аз така си му викам... Joy Joy Joy

Та така... Whistling

# 223
  • Още у мъглата ...
Ей тази сетаджийска снимка много ме кефи винаги  Grinning

Диби  Hug  Дани  Hug Романтиче  Hug

# 224
Такаааааааа, аз докат напрайм МишоГътакиса пак опуснах дебата.
Та, ко стана ся...Серка се окъка...Ча го е закъсал...ама сериала ше си върви.
Лелче, Hug защо гледаш още ПО? Еми отговора е ясен...Ча! Peace
Мариетке, Hug няма как да не съм обективна...аз съм си такава по природа...много пъти казах, че ще си изразявам мнението на това което виждам, а не на това което вижда друг с една единствена цел да се харесам. Това видях, това споделих. Hug
Габче, Peace Hug
Бел, Peace Hug
Ди, Hug В АФКПЕ и ПЕ нещата с Гюнеш бяха на светлинни години от в ПО. Ча се раздава, ама не може само той да го прави. Той затва има партньорка, инак трябваше да направят моно спектакъл-сериал и да видиме единстветно това, което показва той.

Джено, Hug Фингър Форевър е ФФ- демек Фантастико...ама аз така си му викам... Joy Joy Joy

Та така... Whistling

Благодаря за споделеното, Зизу  Hug! Чичеквам те моменталически!   newsm51 newsm51 newsm51

Опс, още един нарцис на хоризонта, Габииии,  Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт