, за мен в АФК нямаше нужда от целувки и т.н. - само като я погледнеше, докоснеше, целунеше по косата, прегърнеше - всичко беше/и е трепет, все едно всичко изчезва и са само те там...
в ПО какво да кажа, все още не съм изгледала 3 и 4 епизод, но и май не бързам, но от снимките, онлайн епизодите, фрагманите - всички сцени с Мира са ми отегчителни и някак като пълнеж на филма, забавно ми е да гледам Яман - Мерт - Селим - Ендер - харесват ми и някак естествено ми стоят, но всичко със Серенай ми е боза, тя една мънкаща, дразнеща, във всички ситуации ми е една и съща като изражение, а пък като се смее съвсем ми става ужасна - не ми стига на мен това че е висока, слаба и манекенка .... Погледа на Яман, когато си тръгва ядосан от болницата, в края на трейлъра ми въздейства в пъти повече, от този до нея в болничната стая, колкото и да се насилва той, не става - съгласна съм напълно с вас - ПРАЗЕН поглед, просто си личи старанието му, да е ок сцената и това е
Сладурска е страницата, музиката винаги може да ни отвори сърцето и изкефи душата

, но само с целувки не става и игра трябва ( и четене на доста книжки- няма как ако не четеш да успееш да изиграеш емоции)
И друго се чудя- от къде го изсмукаха този рейтин, като почти до 23 ч. беше 5 и нещо
После в 23 ч. започнаха рекламите и продължиха 15-20 мин. и после новия фрагмент и бам рейтинг 7 и нещо
Оказва се, че и някои критици вече не се стърпяват
Е, без последните 15 стр. от старата тема
, ама тях ги оставям за десерт!
Рени