Отговори
# 300
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизун, ич не се чуди на леля си що се чуди, че Ивка се чуди на рейтинга. Joy ти сама си го казала, ще въртят, ще сучат, това са Ай Апим, не на Фатю продуцентската компания.
Стана тя еднааааа, предполагам ме разбра.
Ни резюме има, ни трети трейлър, ни Боже Господи.....оооо сигурна съм, че която и да застане от Вас до Ча, ще се раздава на максимум, особено в лИбовните сцени. Crazy Joy

Лелче, тя липсата на 3-ти фрагман е с оглед бъдеща изненада в серията. Плюс това те фрагманите ще намалеят вечИ. И после минаваме на туит. Едже ще туитва следното нещо...оф, оф, оф...туитове пълни с междуметия които идват да ни покажат, че и тя самата вече не знае какво е направила и почва да офка... Joy Joy Joy

# 301
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 302
  • София

Точно тука Чачко подсмърча и и каза нещо с носов акцент Crazy.... а и как се бяха свили на другата фотка от същия сет- бая студено е било май... Сутринта току преди да се качат на файтона, Хазалчето пък се покашляше... Май са понастинали душичките...

пп Слънчице, дано бързо да ти мине  Hug

Е трябвало е да се постоплят след снимките  Mr. Green

А ще мине, къде ще ходи  Hug Hug

# 303
Сега като започнат с Киво да работят сигурно ПО, ще забоксува, а!? newsm78
Като ги видях как стоят един до друг на фотосесията им си казах, аха, ще им се получи и играта, защото наистина ми харесаха двамата, но в сериала не стана така и защо, имате ли идея!? newsm78

# 304
Пипе, Hug гълтай АпУити и да ти минава...ама мене ако питаш...вкарай няколко парцуци и ще си кукуряк с главоболие утре... Joy

# 305
Слънчице Hugбързо оправяне Hug

Ренка  Heart Eyes Hug Hug мерси, аз веднага започнах с нурофени и кво имаше в нас  Joy Joy
Така я Laughing
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 306
Лелче, едно е да играеш за една снимка....а колко сложно е за серия. Laughing

Няма да забуксува ПО заради Курт и Шура. Не им е за първи път и те знаят какво да правят. Peace

# 307
  • София
Като ги видях как стоят един до друг на фотосесията им си казах, аха, ще им се получи и играта, защото наистина ми харесаха двамата, но в сериала не стана така и защо, имате ли идея!? newsm78

Скрит текст:

Наде това все пак е една фотосесия и в заснемането и на клипчетата се вижда, че двамата се забавляват, няма нищо лошо, та много по-лесно е да докараш някаква физиономия за снимка, отколкото да докараш емоция за дадена сцена, а й от снимките на Серка които съм виждала, говоря фотосесии ами те лицата и се повтарят навсякъде  Rolling Eyes

# 308
  • София
Пипе, Hug гълтай АпУити и да ти минава...ама мене ако питаш...вкарай няколко парцуци и ще си кукуряк с главоболие утре... Joy

Куку  Hug Hug аз ша взема апуити ама ми свършиха  ooooh! Наденце ти имаш ли от твойте  да ми метнеш Mr. Green

# 309
Като земат си вадят сливоците мой са поотпуснят  hahaha

# 310
  • В света на мечтите... ❤
Зиз,Вани,водя ви тука един ашкъм  Heart Eyes
Скрит текст:

Тука любовника ти,Зиз,бие мъжо ти,че да останеш само за него  Mr. Green

Вани,честити дрешки,отново много романтични   bouquet   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   bouquet

Аз за Серка съм "no coment"  smile3505 няма смисъл да я обрисувам и аз,толкова си може,толкова дава,дано за следващия проект Чачи попадне на по-добра партньорка  Praynig

Слънчице,бързо оздравяване  Hug Hug Hug

# 311
Като земат си вадят сливоците мой са поотпуснят  hahaha
А дано!!!! Joy hahaha

# 312
# 313
мн як фрагмана как си пеят ох Ча искам ми прай серенада  Mr. Green

# 314

И аз съм първа китка с моя мъж...ами Бад...? И тя там да ми го използва. Joy Joy Joy

Ооо използвам го аз по предназначение  Blush Joy

Общи условия

Активация на акаунт