Отговори
# 390
  • Още у мъглата ...
Добър вечер Линче. Hug
Еееейййййй, много е красива Хазал, като Азра.....абе как поне малко не ни я показаха в подобна светлина и в АФК, Rolling Eyes само на РД на Емко и когато се върна от Америка я видяхме в подобна светлина като сега в АШК.
Габи, заплесва ли се по Шебнем наистина или все още му е в плана, newsm78 че нищо не разбирам?!

Абе, честно - още е в плана му, ама се надявам и да се заплесне, но и да не се заплесне, благодарение на плана му ще е до нея, а не до Азра  Party Party

# 391
  • в подножието на планината
Клоди, Hug Линко, Hug

Нещо не ми се получава гледането на АШК... ooooh! тъпо ми е... Rolling Eyes
И на мен, хвърлям по едно око на Хазалчи, защото е ослепително красива.
Шебнем пък сега не иска да се омъжва за Керем, а върви я разбери, осуети им плана.

Тя не иска да се омъжва за него, защото е решила, че ще умира и сигурно не иска да се обвързва...само така мога да си обясня, защо не се съгласи... Wink
Азра и Керем ще бягат нанякъде... newsm78

Оф, този Керем ми иде да го тъкна в главата и да го преспя... Sick вече пиша глупости, ама не мога да го търпя до Хазал... ooooh!

# 392
  • Още у мъглата ...
Клоди, Hug Линко, Hug

Нещо не ми се получава гледането на АШК... ooooh! тъпо ми е... Rolling Eyes
И на мен, хвърлям по едно око на Хазалчи, защото е ослепително красива.
Шебнем пък сега не иска да се омъжва за Керем, а върви я разбери, осуети им плана.

Тя не иска да се омъжва за него, защото е решила, че ще умира и сигурно не иска да се обвързва...само така мога да си обясня, защо не се съгласи... Wink
Азра и Керем ще бягат нанякъде... newsm78

Е, да, ама някой с пищак нали ги спира  Mr. Green
Мале, а Керем с тая лимбичка  Sick Но честно има хубав глас и го докарва добре на чувства. Но не може да покрие визията му дори и гласа му  ooooh!

А Хазал наистина е сякаш 2 пъти по-хубава отколкото в АФК  Grinning Heart Eyes

# 393
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Илде, Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 394
  • Още у мъглата ...
Ех таз Хазал, се с борчове се забърква  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 395
Илде Hug

Гъбке аз ша гледам Гришо на тв Party sports tv е програмата PeaceАШК не гледам тъй че проблем йок Party Димитрович му викат на нашия Laughing

# 396
Зиз,  Hug Hug Hug newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
Ние ще праим ли другарска среща  newsm78 newsm78 newsm78

# 397

Майката на Азра не вземе да си намери някаква работа, та да изкара някой лев и да се издържа, ами реве като някоя девица, че Азра няма да се грижи за тях...Оф, що за майка е това?!... ooooh!

# 398
  • Още у мъглата ...
Илде Hug

Гъбке аз ша гледам Гришо на тв Party sports tv е програмата PeaceАШК не гледам тъй че проблем йок Party Димитрович му викат на нашия Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, аз май я нямам тази програма, ама ще прехвърля програмите, може пък да са ми я сложили  newsm78

# 399
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сао кажете и съм там... Whistling
Събота, неделя...Лагуна...пасти, торти, кафета, фрапета.... Joy Joy Joy

# 400
  • Още у мъглата ...

Майката на Азра не вземе да си намери някаква работа, та да изкара някой лев и да се издържа, ами реве като някоя девица, че Азра няма да се грижи за тях...Оф, що за майка е това?!... ooooh!

Да бе, а тя всъщност що не работи, че нали 1-ва серия пропуснах, а, също не знам има ли Азра баща  newsm78

# 401
  • Варненска клюкарка
ВидОхте ли Корана- ми той съвсем новичък и хич не пипнат, пък са един куп народ у мазЪта Mr. Green Трябваше нещо по омачкано и употребявано така...
Сега разбрахте ли защо Ферка е толкоз далече от нещата Crazy Аз направо съм в шок, хем си ги знам де, оттук оттам прочетено, гледано, колко е важна тази анатомична особеност на жената в някои религии, ама направо тука цепят мрака...абе всеки път оставам без думи  Shocked  Rolling Eyes Явно 21-век за някои е просто цифра и не са мръднали от 15-ти...
Лелята ме уби- още и горяло сърцето и  нямала да забрави нивгаш, какви ги е сдиплила щерка и....да ви кажа при такова семейство и аз бих се замислила дали да сА дам, чИ после ще ми го изкарат през...както го изкарват на Ферка без да се е дала... не ми се мисли ако беше   Crazy
 Сещам се за думите в един филм че мъжете имали чест, а жените срам и как кръвта и срама се измивали само с кръв Shocked Shocked Shocked

Наближава 49 серия- много ми е красив Чачи там. Момента като я цунка в колата и като я придърпа в университета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Второто толкова пъти съм го гледала- толкова много  ми е истинско чеее Embarassed

пп Боже, че е красива Хазал....как може с този грозния беее smile3514
Никога не е била толкова хубава като тук и каква спортна форма има Heart Eyes

# 402
  • Още у мъглата ...
Сао кажете и съм там... Whistling
Събота, неделя...Лагуна...пасти, торти, кафета, фрапета.... Joy Joy Joy
Лагуна е добър вариант, поне се пуши в джунглата  Mr. Green Joy Joy
Малко труден с паркирането, ама ... то не може и душата в рая  Mr. Green

# 403
  • София
Бел съгласна съм с казаното и аз не го разбирам ама е факт  Shocked  На мен и в тази серия Чачи ми беше ммм  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 404
Момичета, не се шашкайте и в БГ има все още места, където е почти същото... Wink

Общи условия

Активация на акаунт