Отговори
# 570
Смятайте вие ми казвахте за съфорумката пък аз съм разбрала,че не е от  СФ пък вие не ще падна  Joy

# 571
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ми аз не се напрягам.
Скрит текст:
Не знам защо ти се впрегаш толкова. Всъщност точно за това ставаше дума, че мислиш как само на теб да ти е комфортно, а при подобни събития е важно на всички да им е комфортно.
Сори, ама тва, че, мнението ми не съвпада с твоето не означава, че не мога да си го изкажа  Peace
Пък ако искаш се напрегай - избора е твой.
Hug Аз казах да спрем до тук за да не се напрегаме излишно...иначе не съм напрегната. Ти каза какво мислиш и аз казах какво мисля. Решение на проблема няма...то цял държавен апарат не може да го реши...та ние ли... Joy
Грешно си решила, че мисля само за себе си. Аз просто казах, че не посещавам заведения в които не се пуши. Какво толкова. То по тази логика мога да кажа същото за теб...ама няма. Защото уважавам избора ти.

Иначе аз проблем нямам, нито се напрегам в момента. Добрите чувства към теб не са ми се променили. Hug

Както казах....всеки прави своя избор. Peace

С този пост полемиката за мен приключи.  Laughing

# 572
  • Още у мъглата ...
Булка,и зарад мене два Гаража хапни  Mr. Green

И аз искам гаражиииии  Rolling Eyes Rolling Eyes Аз си ям  Laughing

# 573
  • някъде из Врачанско
Добра вечер  love001 здравейте и наздраве да ви е Hug
Анито- newsm59 на твоето синче, да е здраво, весело,буйно и игриво дете, ти също да се чувстваш добре
за всички в темата-
Скрит текст:

newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68
http://www.youtube.com/watch?v=_Iu4TfB11Y0
днес съм предизвикателна с музикалните предложения, ей така, поздрав за жените, по-нежната част на света, най-важната и безценна
 http://www.youtube.com/watch?v=kFAkxdworZQ
 newsm51 newsm51 newsm51 за всички ви

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 23:11 от pavlina ruseva

# 574

Еми ще ядеш  и заради нея Laughing

# 575
  • Още у мъглата ...

Начи няма да се обаждаме на Гришо, за да си ям гараЖчета  Mr. Green Joy Joy Joy

# 576

Ми аз не се напрягам.
Скрит текст:
Не знам защо ти се впрегаш толкова. Всъщност точно за това ставаше дума, че мислиш как само на теб да ти е комфортно, а при подобни събития е важно на всички да им е комфортно.
Сори, ама тва, че, мнението ми не съвпада с твоето не означава, че не мога да си го изкажа  Peace
Пък ако искаш се напрегай - избора е твой.
Hug
Скрит текст:
Аз казах да спрем до тук за да не се напрегаме излишно...иначе не съм напрегната. Ти каза какво мислиш и аз казах какво мисля. Решение на проблема няма...то цял държавен апарат не може да го реши...та ние ли... Joy
Грешно си решила, че мисля само за себе си. Аз просто казах, че не посещавам заведения в които не се пуши. Какво толкова. То по тази логика мога да кажа същото за теб...ама няма. Защото уважавам избора ти.

Иначе аз проблем нямам, нито се напрегам в момента. Добрите чувства към теб не са ми се променили. Hug

Както казах....всеки прави своя избор. Peace

С този пост полемиката за мен приключи.
 Laughing

Peace

Ей така ми харесваш  - кат не се напегаш  Laughing

Днес 61 еп. ли даваха по бтв?

# 577
Икси ще има работа в София Blushказа ми че е със една флашка и и е зор да влиза във форума,но скоро щяла да си пусне нета и да пише пак Flutterпреди няколко дни си писахме,питаше за темата и как сме вички момичета Flutterспоменах и че мислите да се събирате,много се изкефи и каза да разбера къде и кога и да и пиша Flutterза това се явавам като посредник,но страшно много иска да дойде на събирането Partyпоследно на това заведение Лагуна ли ще се събирате Blushи кажете и адреса  Peace Peace Peace

# 578

Начи няма да се обаждаме на Гришо, за да си ям гараЖчета  Mr. Green Joy Joy Joy
ах ти Гъбке  Mr. Green

# 579
Ехо....! Привет! wavey Много ми домъчня за диспансера и особено за вас всичките Hug   love001

Как сте, банда? Не съм влизала от няколко дни, нито съм ви чела, нито съм писала, мъжът ми днес замина на командировка в Брюксел за 1 седмица и аз тези дни трябваше да пазя поведение Laughing И пък майка ми ми е гости и ще остане, докато той се върне и исках да й обърна повече внимание, че бях се затъжила за нея.

Да ви се похваля малката принцеса в понеделник се пусна и вече ходка самичка и много е щастлива и доволна, любопитка и половина е, отваря шкафове, чекмеджета, гледа и рови навсякъде, трябва да измисля нещо за шкафовете и чекмеджетата и да преградя към куснята...взима ми тока изобщо не иска да седне, дай й само да е оправа и да обикаля Grinning и само аз подири й, все още не е стабилна. Викам по-бавно, бавно, внимай, но няма кой да ме чуе, все едно викам тичай. То и затова вечер нямам сили за нищо...колкото и да искам да влезна във форума, очите ми се затварят и краката ми тупкат Tired НО днес реших, че няма да си легна, докато не влезна при вас и да ви навествя...

Сега ще правим и прощапулник, да видим кога...

Целувки и прегръдки за всички  love001  love001  love001 Hug Hug Hug

Сега ще се върна назад поне тази тема да я прегледам...

# 580
Абе, как не сте разбрали, нали ви казах ще бъде дойде на тези дати в София, повярвахте ли ми, че е страхотна Laughing А към дрескода на Зиз, забраихте чичеците, ето по какво ще се разпознаем  Joy Joy Joy

Жани Hug, Лагуна, то е в центъра, и е удобно от всякъде, май не се уточнихме де  Mr. Green

Кали  Hug

# 581
някой друг няма ли да оди да мини покрай Стз да ма метни на капака на колата и да ма ствари в Софето  Mr. Green

# 582
Абе, как не сте разбрали, нали ви казах ще бъде дойзе на тези дати в София,повярвахте ли ми, че е страхотна Laughing А към дрескода на Зиз, забраихте чичеците, ето по какво ще се разпознаем  Joy Joy Joy

Жани Hug, Лагуна, то е в центъра, и е удобно от всякъде, май не се уточнихме де

улицата Христо Белчев ли казахте че е Peace

# 583
  • Още у мъглата ...
Булка,и зарад мене два Гаража хапни  Mr. Green

Начи няма да се обаждаме на Гришо, за да си ям гараЖчета  Mr. Green Joy Joy Joy
ах ти Гъбке  Mr. Green
Hug Mr. Green Heart Eyes
Жани  Hug Павлинче  Hug
Кали  Hug Честито прохождане  Grinning Heart Eyes