Отговори
# 615
Влъх,въри в СТЗ да си претнем среща  hahaha

# 616
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизуно,ей ся се прибрах,и седнах да ви видя,ма вие срещи а ,у,аз ви се падам много надалече и не мой се довлека до там,ние от провинцията,дет вика Лин,ще ви завиждаме тихо само  Mr. Green
Армагана ще се опитам тая вечер го заформя  Peace
Ние до ся тва правихме...а...у...ама аз нищо не разбрах, ама карай....по некое време ше вденем... Joy Joy Joy Joy

Ако си уморена...не го бързай толко...аз ше чакам. Hug Heart Eyes Hug

# 617
Кали Hugмалката буболечка проходили крачета ли си има вече  newsm32 душичка малка Blush
ади стига с тия цигари,че аз съм си заклет пушач Simple Smileи ми е омръзнало да слушам вече за димът ми и колко вредни били,знам че е така Blushама к'во да правя Winkаз искам да ги оставя,ама те не искат бееееееееееее Joy Joy Joy Joy Joyхубаво си пишех,ама като ме подсетихте и ще ида да изхабя една Joy Joy Joy

# 618
  • Още у мъглата ...
Запознатите туйтърджийки възможно ли е два пъти да фаворитваш едно и също нещо и какво значи това  newsm78

на един и същ профил ли ретуитваш туита Flutter
ами писах туйт и този на ,който съм го писала ми показва,че ме е  фаворитнал 2 пъти  newsm78

Брех  newsm78 Това не знам как може да се случи, щото като фаворитнеш, а после пак натиснеш "копчето" за фаворитване, то се офаворитва. Така че не знам как може да се случи с две фаворитвания  newsm78

Ирка  Hug  Биби  Hug

# 619
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кали ,честито ти бързаче Hug Hug Hug Аз моето като проходи,бях много доволна,но не за дълго Joy Joy Joy Joy Мале кат хукна това дете,не може да го усмириш ,10 кг ги свалих от раз ,и вечер като заспиваше и бях разложена и краката ми правеха туп,туп,туп Joy Joy Joy

# 620
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,въри в СТЗ да си претнем среща  hahaha
Само двете ли  Joy Joy Joy Joy

# 621
Джейн, Hug Звезде, Hug Павлина, Hug благодаря ви, момичета! Hug

Абе да попитам newsm78
Скрит текст:
нещо ново със субчета дали има?

# 622
Охооооо...какво ми виждат очите...Шефката ни... Hug  bouquet да не би да се е върнала? Simple Smile

Рени, Hug благодаря за новата ни темата, страхотна е! newsm51 newsm51 newsm51

Това е за теб
Скрит текст:

smile3521 newsm51

ади стига с тия цигари,че аз съм си заклет пушач Simple Smileи ми е омръзнало да слушам вече за димът ми и колко вредни били,знам че е така Blushама к'во да правя Winkаз искам да ги оставя,ама те не искат бееееееееееее Joy Joy Joy Joy :35
Peace

Кали 51 е последен Peace

# 623
ами и Джеси  Mr. Green и Галя ко доди  Mr. Green

# 624
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ми вие сте си самодостатъчни....ся па и други хора искате... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 625
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ставаме 4-ри хухаляка ,някой от непровинцията не ще ли се смеси с нас провинциалните  Joy Joy Joy

# 626
  • София
Зизуно,ей ся се прибрах,и седнах да ви видя,ма вие срещи а ,у,аз ви се падам много надалече и не мой се довлека до там,ние от провинцията,дет вика Лин,ще ви завиждаме тихо само  Mr. Green
Армагана ще се опитам тая вечер го заформя  Peace
Ирка,ама и аз съм от провинцията Mr. Green Hug и си ми е супер,даже си се хваля Heart Eyes.
Кали,Честито на малката принцеса на мама,да ви е жива и здрава и да не бяга много Hug,наистина отдавна не беше  се разписвала  bouquet.
Бибонче,Павлинче,здравейте и на вас wavey wavey

# 627
  • Още у мъглата ...

Я щракни на 2 favorites и ще ти се отвори кои са 2-та фаворита, отваря ти се списъка с тези, които са те фаворитнали  Peace

Брех, отворих ти го и ти пада само Медиата, ама един път  newsm78 Ни знам  Rolling Eyes

# 628
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми вие сте си самодостатъчни....ся па и други хора искате... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ами то и по сами сме си,ама друго е така да изпъкнеш в калабалъка  hahaha hahaha

# 629
Запознатите туйтърджийки възможно ли е два пъти да фаворитваш едно и също нещо и какво значи това  newsm78

на един и същ профил ли ретуитваш туита Flutter
ами писах туйт и този на ,който съм го писала ми показва,че ме е  фаворитнал 2 пъти  newsm78

Брех  newsm78 Това не знам как може да се случи, щото като фаворитнеш, а после пак натиснеш "копчето" за фаворитване, то се офаворитва. Така че не знам как може да се случи с две фаворитвания  newsm78

Ирка  Hug  Биби  Hug

да не един път да те ретуитнал и един път да те е фаворитнал Blushза това да мислиш,че е два пъти Hug
я дай линк да видя Peace

Общи условия

Активация на акаунт