Отговори
# 600
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug
Ани HugЧ.Р.Д.на синчето да ти е жив и здрав.
Илде Hugна парерица Ч.Р.Д.и на теб много здраве и успехи ти желая.
Темата е страхотна  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Някакви срещи се заформят за Лагуна ли?Аз имам познат там който работи и ако сте сериозни мога да питам за запазване на маса.Не обещавам нищо просто ще питам ако кажете Peace
HugИхаааа имаме и агент под прикритие Laughing  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Казах на мъжа ми за срещата и той казва кажи му да е за Огледален свят Joy Joy Joy Joy

# 601
  love001  love001  love001  love001  love001

# 602
Някакви срещи се заформят за Лагуна ли?Аз имам познат там който работи и ако сте сериозни мога да питам за запазване на маса.Не обещавам нищо просто ще питам ако кажете Peace
HugИхаааа имаме и агент под прикритие Laughing  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Казах на мъжа ми за срещата и той казва кажи му да е за Огледален свят Joy Joy Joy Joy
JoyДиспансерките от ОС Mr. GreenА ти няма ли да додиш newsm78

# 603
Бонбонче Hug, по принцип не правят резервации, но има маси на които има табели резерве, може би за по-специални клиенти, така че може би е хубаво да проверим и тази възможност Hug

Кали, честито прохождане на малката принцеса  Hug Heart Eyes

# 604
  • У Диспансера ...♥♥♥
Манка Hug Joy пак го приеха пушенето Laughing

То по-голема простотия от това нема.  ooooh!
Скрит текст:
Тва беше най-големия проблем на тая държава. А кат се сетя кой го предложи, се чудя тая как е давала Хипократова клетва. BTW, знам, че много пушачи свикнаха със забраната и също не им харесва да се вмирисват от главата до петите за да изпият едно кафе. Simple Smile
Който пуши,каквото и да му говориш,през едното им влиза,и веднага излиза през другото ,не можеш ги убедиш ,че е по-добре като не се пуши в заведенията,аз като бивш пушач го казвам от личен опит  Peace

# 605
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Скрит текст:
Тва беше най-големия проблем на тая държава. А кат се сетя кой го предложи, се чудя тая как е давала Хипократова клетва. BTW, знам, че много пушачи свикнаха със забраната и също не им харесва да се вмирисват от главата до петите за да изпият едно кафе. Simple Smile
Който пуши,каквото и да му говориш,през едното им влиза,и веднага излиза през другото ,не можеш ги убедиш ,че е по-добре като не се пуши в заведенията,аз като бивш пушач го казвам от личен опит  Peace
Ан тъй... Peace
Нарцисчева....чичеци newsm51 newsm51 newsm51

Ко ми стана с армаганчИтУ? Mr. Green

# 606

Скрит текст:
smile3521 от личен опит Laughing

# 607
  • в подножието на планината
Кали, Hug честито прохождане на малката принцеска, а на мама да и е здрав кръста и краката... Heart Eyes

biboni76, благодаря! Hug

# 608
що два пъти  newsm78

# 609
Бонбонче Hug, по принцип не правят резервации, но има маси на които има табели резерве, може би за по-специални клиенти, така че може би е хубаво да проверим и тази възможност Hug

Кали, честито прохождане на малката принцеса  Hug Heart Eyes
Джейн Hugне знам как е но мога да го питам стига да кажете  HugАз там съм ходила много отдавна и то през нощта Heart Eyes

# 610
Охооооо...какво ми виждат очите...Шефката ни... Hug  bouquet да не би да се е върнала? Simple Smile

Рени, Hug благодаря за новата ни темата, страхотна е! newsm51 newsm51 newsm51

Това е за теб
Скрит текст:

И за целия екип, който се е потрудил за изгледа на първата страница!newsm51 newsm51 newsm51

Зизу, Hug заповядай и за теб има чичек  newsm51 newsm51 newsm51 и целувки   love001  love001  love001 беше страхотна домакиня и достойно заместваше Шефката. Обичкам ви и двете, т.е. всичките до една  love001  love001  love001 Нещо се размекнах, многоооо ми беше домъчняло за вас Hug Hug Hug

# 611
  • някъде из Врачанско
 newsm51 newsm44 newsm44 newsm44 Рени, благодаря за гръцката версия
Калинке, честито прохождане, много хубав и щастлив миг е това, затапвай всички контакти и вдигай чаши и чинии нависоко и обувай кънките, ще тичаш ведно с нея, снимай тези моменти, помни ги,след време ще разбереш защо, Hug много се радвам за твоето щастие
http://www.youtube.com/watch?v=FatM63h8GQ8  

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,ей ся се прибрах,и седнах да ви видя,ма вие срещи а ,у,аз ви се падам много надалече и не мой се довлека до там,ние от провинцията,дет вика Лин,ще ви завиждаме тихо само  Mr. Green
Армагана ще се опитам тая вечер го заформя  Peace

# 613
Кйто не пуши му е най харашо  Mr. Green

# 614
Джейн, Hug Габи, Hug Зизу, Hug Рени, Hug благодаря ви, момичета! newsm51  love001 hug

Да, сега наистина интересното започва Laughing и лека атлетика за мама Joy Joy Joy
Hug Нали за тва ти викам, че е романтика голема... Joy Joy Joy
Аз бех с мойте в двете крайности...сина ми го гонех като луда...щерката се връщах да я побутна да продължи...и само ся чуваше: Бориславе...спри! и Теро айде бе мамо... Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт