Отговори
# 585
някой друг няма ли да оди да мини покрай Стз да ма метни на капака на колата и да ма ствари в Софето  Mr. Green
Joy Joy Joy

Кали радвам се да те видя Heart Eyes ох на мама принцесата Heart Eyesсега почва интересното и за нея и за вас Laughing

Павлина Hug  bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=J308RNJTSHU

# 586
Абе, как не сте разбрали, нали ви казах ще бъде дойзе на тези дати в София,повярвахте ли ми, че е страхотна Laughing А към дрескода на Зиз, забраихте чичеците, ето по какво ще се разпознаем  Joy Joy Joy

Жани Hug, Лагуна, то е в центъра, и е удобно от всякъде, май не се уточнихме де

улицата Христо Белчев ли казахте че е Peace
Да Peace

Чичеците да са нарцис Laughing

# 587
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug
Ани HugЧ.Р.Д.на синчето да ти е жив и здрав.
Илде Hugна парерица Ч.Р.Д.и на теб много здраве и успехи ти желая.
Темата е страхотна  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Някакви срещи се заформят за Лагуна ли?Аз имам познат там който работи и ако сте сериозни мога да питам за запазване на маса.Не обещавам нищо просто ще питам ако кажете Peace

# 588
Запознатите туйтърджийки възможно ли е два пъти да фаворитваш едно и също нещо и какво значи това  newsm78

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
За пеенето, да и на мен ми хареса  Peace ама тая защо така тъпо гледа и изплашено някво  Joy Joy Joy Joy А Чачко е върхааааааааа  Crazy Heart Eyes Heart Eyes
Тя това и е нормалния поглед  Joy Joy Joy Аз паднах се смея с тоя фрагман пък не знам за вас  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 590
Жани, да ул- Христо Белчев, ето карта
http://www.laguna-bg.com/map.html

# 591
Момичета пожелавам ви лека нощ  и приятна вечер. Hug

# 592
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug
Ани HugЧ.Р.Д.на синчето да ти е жив и здрав.
Илде Hugна парерица Ч.Р.Д.и на теб много здраве и успехи ти желая.
Темата е страхотна  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Някакви срещи се заформят за Лагуна ли?Аз имам познат там който работи и ако сте сериозни мога да питам за запазване на маса.Не обещавам нищо просто ще питам ако кажете Peace
HugИхаааа имаме и агент под прикритие Laughing  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 593
Запознатите туйтърджийки възможно ли е два пъти да фаворитваш едно и също нещо и какво значи това  newsm78

на един и същ профил ли ретуитваш туита Flutter

# 594
Джейн, Hug Габи, Hug Зизу, Hug Рени, Hug благодаря ви, момичета! newsm51  love001 hug

Да, сега наистина интересното започва Laughing и лека атлетика за мама Joy Joy Joy

# 595
някой друг няма ли да оди да мини покрай Стз да ма метни на капака на колата и да ма ствари в Софето  Mr. Green
Релаксче аз шЪ пазаря Явузчо с хиликоптерУ и щЪ земим  Mr. Green

# 596
Жани, да ул- Христо Белчев, ето карта
http://www.laguna-bg.com/map.html

Джейн Hugмерси сега ще го копна да и го пратя Hug

# 597

на един и същ профил ли ретуитваш туита Flutter
ами писах туйт и този на ,който съм го писала ми показва,че ме е  фаворитнал 2 пъти  newsm78

# 598
Галя лека Hug

# 599
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Джейн, Hug Габи, Hug Зизу, Hug Рени, Hug благодаря ви, момичета! newsm51  love001 hug

Да, сега наистина интересното започва Laughing и лека атлетика за мама Joy Joy Joy
Hug Нали за тва ти викам, че е романтика голема... Joy Joy Joy
Аз бех с мойте в двете крайности...сина ми го гонех като луда...щерката се връщах да я побутна да продължи...и само ся чуваше: Бориславе...спри! и Теро айде бе мамо... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт