Отговори
# 690
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Тийнейджърки на контролно. По едно време едната бута другата и шепне:
- Миме, как е правилно: уздравях или оздръвях?
- Ни знам. Пиши ниумрях.
hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 691
Скрит текст:
Тийнейджърки на контролно. По едно време едната бута другата и шепне:
- Миме, как е правилно: уздравях или оздръвях?
- Ни знам. Пиши ниумрях.
hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 692
  • Още у мъглата ...
То с таз зодия сме половин дузина "тримата глупаци" в темата  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 693
Габи, близначе,  Hug Heart Eyes smile3501 newsm51 smile3525, Мария Лаура ти е споделила във фейса от туити днеска ей тези творения

https://twitter.com/gabypet29/status/392914957064347649/photo/1

# 694
Тая другата Милена е от форума подвизава се в темата на Хазал  Peace

# 695
  • Още у мъглата ...
Във веселба и търкаляне наближаваме да одим у другото крило  Joy Joy Joy Joy Joy

# 696

Момичета,благодаря ви за хубавите думи и красивите пожелания!  Hug

Изгледах слънцата и да си кажа,хареса ми сериалчето...ама съм ви сърдита да знаете щото заради вас три денонощия спях само по около 2-3 часа и даже се чудя днес как изтърпях цялата лудница у дома без ексцесии  ooooh!

Не можах да гледам Хазалчето,ама има време,то аз не съм догледала и предните серии с превода...защо ли  Whistling

Няма да вземам отношение за Серенай...напоследък се пишат едни и същи неща май  Rolling Eyes  ама на мен не ми се навлиза в подробности. Ще кажа само,че след като гледах Зайкер донякъде разбирам тази ваша неприемливост спрямо нея...ама все пак не вземам и вашата крайна позиции.Ще видим сега,ако дадат целувката,какво ще се случи.Ако е като в Лалето...съм до там. ooooh!

Нещо забравих ли  newsm78  дано не съм   Tired сега отивам да поспя,че утре #Puppy dog

П.П. Честити бягащи крачета на дребосъчето на Кали!  newsm30

#Crazy  Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 61 нови отговора.  тази мама май се шегува с мен  #Crazy и ооще 14  ooooh!

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 00:43 от anitto

# 697
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy

# 698
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз мислим да се потапям...нещо прескочих снощния режим с 20мин. Мой се поразя нещУ... Joy Joy Joy Joy

# 699
има ли друго крило  newsm78

# 700

ами то и още една има Милена Георгиева  тя коя е Shocked  чок шъшърдък станаФ  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 701
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз мислим да се потапям...нещо прескочих снощния режим с 20мин. Мой се поразя нещУ... Joy Joy Joy Joy
Де ще се потапяш ,ти преди малко стана  Mr. Green

# 702
  • Още у мъглата ...
Габи, близначе,  Hug Heart Eyes smile3501 newsm51 smile3525, Мария Лаура ти е споделила във фейса от туити днеска ей тези творения

https://twitter.com/gabypet29/status/392914957064347649/photo/1

Ииии, радвам се  Party Party Party
И мен ме кефи, ама това с детенце не е мое, само погледите  Laughing

# 703
  • София

ами то и още една има Милена Георгиева  тя коя е Shocked  чок шъшърдък станаФ  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Жани и то като мене един път  Joy Joy Joy И сега по-редовните ги знам и тези със същите никове от там натам  Joy Joy Joy

# 704

Общи условия

Активация на акаунт