То не е като по филмите

• 52 434
  • 789
  •   1
Отговори
# 750
Синът ми отбеляза нещо, което му е направило впечатление: винаги, когато накрая след перипетиите Нашият герой и Нашата героиня тръгват да се целуват, става нещо приказно и много романтично - падаща звезда, или изгрява слънце, или запява птичка, или разцъфва цвете, или някой тежко ранен се съвзема.... Изобщо - Вселената отбелязва великият момент на Целувката  Simple Smile

# 751
За филмите не съм съвсем сигурна, но миенето на лицето по рекламите е невероятно. Едно на ръка, че мивката се пълни с вода, а не се миеш на течаща такава. По-важното е, че няма нужда и да се навеждаш чак толкова. Достатъчно е да загребеш с шепи докато си на над метър над мивката и да се "плеснеш" по лицето с тях. Това, че в реалността при подобно движение би си измил и краката са само подробности... Simple Smile
E това миене на лице в обществени тоалетни също ме потриса винаги по филмите. Аз не смея нищо да докосна там, те пълнят мивката и си плискат лицето. Както и като им е лошо прегръщат тоалетната чиния и лежат на пода....колкото и да е чиста, обществената тоалетна не ме предразполага към подобни "контакти" със санитарните повърхности

# 752
Аз се кефя във филмите полицията колко бързо успява да пристигне. Буквално за броени минути,дори когато героите живеят на отдалечено място. Ще кажеш,че не пристигат с кола ами направо летят. Grinning

# 753
За ризите не сте прави. Кой си глади ризите сутрин?
Точно американците си ги носят на хим. чистене и си ги прибират гладени. Аз ако облека ризата на мъжа ми, ми стои точно под д-то:)

# 754
  • Варна
Аз се кефя във филмите полицията колко бързо успява да пристигне. Буквално за броени минути,дори когато героите живеят на отдалечено място. Ще кажеш,че не пристигат с кола ами направо летят. Grinning

При това винаги в момента, когато Добрият е натръшкал всички по пода. Mr. Green

# 755
Не знам за отдалечени места, но в градовете и близодо тях е нормално. Във Франция станадартът за пожарникарите (които са и парамедици) е точно 3 мин. А полицията си патрулира така или иначе и са в движение.

# 756

Да,и въпреки,че са толкова бързи не успяват да спасят никого. Grinning

# 757

..и е седнал/а изтощен до убития психопат/и . И с полицейските сирени започват финалните надписи.  Grinning

# 758
Във филмите италианецът е или гей, или мафиот. Mr. Green

# 759

И винаги се казва Сони или Тони. Mr. Green

# 760

Или прелъстител. Без гаранция за сериозна връзка.

Винаги сме по-умни от извънземните. 
Независимо с колко светлинни години са по-развити от нас, хората сме по-умни и това си е.
Особено американците !

# 761
Винаги сме по-умни от извънземните. 
Независимо с колко светлинни години са по-развити от нас, хората сме по-умни и това си е.
Особено американците !

И винаги нападат Белия дом. Задължително  Laughing
А английския го знаят като роден  Flutter

# 762
Като стана дума за италианци,сещам се,че в екшън филмите латиносите почти винаги са татуирани наркотрафиканти или бивши затворници. Чернокожите също.

# 763
Като стана дума за италианци,сещам се,че в екшън филмите латиносите почти винаги са татуирани наркотрафиканти или бивши затворници. Чернокожите също.

Тц, забравяш строгия, но справедлив чернокож съдия, тръгнал от гетото, но с честност и амбиция достигнал до... където е достигнал  Crossing Arms
Също така строгия, но справедлив полицай, и силно мотивиращия учител, който хваща пет сополиви хайванчета от прага на престъпния свят, и ги превръща в ученолюбиви и възпитани (бъдещи) данъкоплатци и стълбове на обществото  Crossing Arms

# 764
На мен ми прави впечатление, че във филмите никой не ражда секцио. Rolling Eyes Все има крясъци, писъци - страх да те хване, все едно целта е да се внуши максимален ужас от раждането.

Общи условия

Активация на акаунт