То не е като по филмите

• 52 412
  • 789
  •   1
Отговори
# 735
Не зная дали вече сте го коментирали, но винаги ми е било много странно на класическата сцена във ваната с  чаша вино в ръка как се справят, без да напълнят чашата със сапунени мехури  Grinning

Може, може Grinning Имах колежка, която си направи специална поставка  във ваната, за да си слага чашата с шампанско Crazy
Хубава тема! Peace

# 736
Колко късно откривам тази прекрасна тема  smile3555

Ваната ми е много любима в повечето филми. Лежат в нея целите в пяна, после стават и си слагат хавлии без да изплакнат сапуна  Rolling Eyes Един не видях да се изкъпе като хората.

Бебетата и децата видях, че сте ги коментирали. Всички бебета спят по цяла нощ, заспиват веднага след целувка и загасяне на лампата. Майките и бащите си говорят с часове, докато децата нещо си играят. Никой не ги занимава, не им смущава разговорите и заниманията.
Сутрин семейството закусва в огромната кухньо дневна, един през друг. Сипват си корнфейкс и мляко, от които изяждат една лъжица и тръгват на училище (работа) тичайки.
Вечер също не ядат много, просто ровят в някакви чинии, докато тече важен разговор. Изключение правят филмите за готвене от типа "Като гореща вода за шоколад".

Шляпането с обувки из цялата къща си е напълно в реда на нещата. Включително в спалнята. Също така, най-нормалното нещо е, когато ще пътуват да метнат мръсния, влачен къде ли не куфар на леглото, върху, предполага се, чистите чаршафи и да почнат да мятат дрехи в него както дойде.

# 737
  • София
Направо с закачалките в куфара!

И всички в кухньо дневната са облечени и сресани.

# 738
охх мечта ми е, да се изтегна във ваната с чаша вино в ръка.
Мнооого ми харесва това. Ама вана нямам.

# 739
В по-неприятния вариант добрия пада в кофата за боклук, но черните чували (задължително завързани така, че да има достатъчно въздух и да приличат на възглавници) отново му спасяват живота.

И, разбира се, кофата за боклук съдържа само въпросните черни чували, а не наръсени навсякъде остатъци от боклуци, като в нашите родни контейнери... Sick

# 740
 ама това с чувалите си е истина, нашият боклук го събират във вторник и петък и пред къщите и в контейнерите виждаш завързани черни и бели чували.

# 741
  • София
В по-неприятния вариант добрия пада в кофата за боклук, но черните чували (задължително завързани така, че да има достатъчно въздух и да приличат на възглавници) отново му спасяват живота.

И, разбира се, кофата за боклук съдържа само въпросните черни чували, а не наръсени навсякъде остатъци от боклуци, като в нашите родни контейнери... Sick

А, виждала съм и сцени във филми, в които героят излиза от боклука целия в гадости, ама жив.

# 742
  • София
И всички в кухньо дневната са облечени и сресани.
И това в 7:27 сутринта, бащата вече е прочел вестника, а майката е врътнала поне един кекс.

Предната вечер след бурен секс из цялата стая са разхвърляни чорапи, бельо, ризи, а после на сутринта (когато се бърза) някак всичко се намира и облича за 28 секунди. После изглеждат така, сякаш никога не са се събличали. А когато жената каже преди секс, че иска да я извини за малко, за да се освежи в банята, почти никога не се освежава  Mr. Green, а често само се гледа в огледалото или си говори с приятелка по телефона.

# 743
  • София
Хората си имат мелачки за боклук в мивката или разделят боклука. Но иначе да, чувалите в боклука изглеждат твърде надути и твърде чисти.

# 744
А,не-за закуска пържат яйца с бекон и то по костюм и с прическа и после отиват на работа в офис......,не се пръскат с мазнина,не миришат после на заводски стол.......нееееееее.............
И да не пропусна,че след бурната нощ,на заранта,задължително се облича ризата/тениската на мъжа от снощи..която е почти точен номер на момата/малко под д***то,но да загатва сексапила й/....и винаги е изгладена/явно са често срещан типаж мъжете дето си държат винаги готови изгладени ризи за нощните си гостенки/......

# 745
Това за отрупаните маси на закуска ми е любимо. В къщи набързо хапваме по сандвич и чаша чай, а техните маси - лелеее, отрупани с какво ли не, сякаш е Нова година, не просто обикновена делнична утрин. Тая маса как се подрежда и после прибира, тия хора в 5 ли са станали за да закусят така в 7, не знам. Особено по турските сериали, много яко закусват тези хора.....

# 746
Ооо, за турските сериали трябва отделна тема. Там всички се събуват, слагат си чехлички, сядат на един диван да си приказват. Чистичко, подредено, цивилизована работа.

За яденето нямам впечатления.

В американските филми съм забелязала, че лошият убиец (крадец) психопат и пр. обикновено няма никакви проблеми да влезе през тъничката, рехава врата на къщата, която обикновено е със стъкло. Но иначе е залостена с три вериги, нали... ooooh!
А влизането през прозорците е просто детска игра. Те обикновено са отворени и едно ефирно перденце зловещо се развява.. Joy

# 747
А как вратата се избива с един ритник.

И ако се събудят посред нощ, как почват да обикалят къщата без да си светнат лампите.

И как за всеки мачо проблем със скок отвисоко има само ако е поне от четвъртия етаж.
До третия си е о.к.
Скачат си все едно от аз от третото стъпало.

Злодеите вече сте ги коментирали. Как вместо да гръмнат жертвата си веднага, поне 5 минути и говорят. Какво, защо, семейната си история, проблемите, плановете за бъдещето. И естествено жертвата успява да се освободи. То при толкова говорене и аз ще успея. Какво остава за добрия герой.  Wink

# 748
  • Германия
За филмите не съм съвсем сигурна, но миенето на лицето по рекламите е невероятно. Едно на ръка, че мивката се пълни с вода, а не се миеш на течаща такава. По-важното е, че няма нужда и да се навеждаш чак толкова. Достатъчно е да загребеш с шепи докато си на над метър над мивката и да се "плеснеш" по лицето с тях. Това, че в реалността при подобно движение би си измил и краката са само подробности...

# 749
Това, че в реалността при подобно движение би си измил и краката са само подробности...

Ми че то сигурно това е част от идеята  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт