Баба каза така-4

• 146 051
  • 568
  •   1
Отговори
# 330
В момента съм извън града, в селски условия и естествено ме хвана запека,  Sick. Кажете изпитани и бързодействащи рецепти, че от три дена вече съм толкова подпухнала и надута, че не се трая  Outta Joint Тук няма аптека за дулколакси и лаксативи , нито магазин да взема ленено семе или чай сена, които по принцип ми действат.     Четох за някаква рецепта със сода с топла вода сутрин, действа ли? Плодове нямам, само ябълки и круши освен в комбинация с кафе утре на гладно да ги пробвам?
Много ми е гадно вече, наистина искам да се освободя от този товар, а чак в неделя ще съм вкъщи, ако дотогава съм така... Sick
Благодаря предварително,  bouquet

# 331
  • Русе
  Libertad, пробвай с коприва - както предпочиташ да си я приготвиш или ако имаш люти чушки - консервирани. При мен чушките действат безотказно. Кафе с мляко също.

# 332
Круши- на гладно, би трябвало ефекта да е почти светкавичен  Peace

# 333
Чушки няма да намеря, ама съм заобиколена от коприва Laughing ще набера и,  как се приема? Супа или запарване за чай? Със сигурност и с крушите ще опитам,....

# 334
Ако намериш сок от зеле. Една чаша,може и две и си готова.

# 335
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Чушки няма да намеря, ама съм заобиколена от коприва Laughing ще набера и,  как се приема? Супа или запарване за чай? Със сигурност и с крушите ще опитам,....

може и на супа.
киви на гладно.
1 ч.л. сусам или хардал, цели, несмлени се гултат после 1-2 чаши топла вода. семенцата не се разграждат и преминават цели през червата като ги масажират и така задействат пересталктиката.

# 336
  • Пловдив
Круши с вода на гладно или киви, пак на гладно.
На някои прясното мляко също им действа разхлабващо, но лично при мен има точно обратния ефект Sad
Домати/лютеница, също знам, че помагат.
Безотказно (при мен) действа лютото Simple Smile

# 337
Лук. Лукът действа много прочистващо. Задушен лук тип лучена манджа.
Другият знаен метод е шлаухата на душа. Пускаш топла водичка и струята към ануса. Той се отпуска така и.... става каквото трябва.

# 338
Круша на гладно и после кафе. И с ябълката на гладно и след това кафе пак действа при мен.

# 339
Libertad вече се е прибрала и се надявам междувременно да е разрешила проблема си, но аз да кажа при мен какво помага вече 2-ри месец безотказно: между 5-10 смокини (в оригиналната препоръка, но аз слагам 4-5 макс) се измиват с хладка вода и се заливат с вода да престоят през нощта; на сутринта смокините се изяждат, водата се изпива, а посещението в тоалетната е след около 15-25 мин., поне при мен!

# 340
Смокините сушени, предполагам?

# 341
Да, сушени...Тъкмо влизах да редактирам, че се сетих, че не уточних... Peace

# 342
Аз се прибрах, но с голяма мъка след 6 дни свърших работата благодарение на свещички от аптеката, иначе нищо не помогна... Sick
Сега съм си взела концентрат от рози и пияпо две лъжици преди всяко хранене, днес ще се заредя и с киви baby_neutral

# 343
опитай да пиеш и  зехтин

# 344
  • София
Libertad пробвай с кефир - натурално, естествено и много полезно!

Общи условия

Активация на акаунт