Баба каза така-4

• 145 943
  • 568
  •   2
Отговори
# 75
  • в огледалото на живота
Винаги може да има противоречиви мнения за различните продукти.При едни повлиява,при други не.
Клеевата тинктура е достъпен начин за стимулиране на имунитета и за по бързото подобряване на организма в етап на разболяване.Дъщеря ми ги пие вече 2г,като започваме октомври и приключваме курса март.Може да се приемат неограничено време,без това да повлияе отрицателно.
Аз пък точно от какпите на д-р Тайс не съм удоволетворена,детето ми направи алергична реакция към тях.
Факт,но при всички е различно.

Нещо повече за клеевата тинктура,на който му се чете:
http://www.bb-team.org/articles/4065_propolis-kleeva-tinktura

# 76
Огромно благодаря на всички вас който споделяте тук.Припомнихте ми толкова стари ,забравени , изпитани и  прилагани  бабини рецепти.Ще ви следя с удоволствие.

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 09:02 от veronika70

# 77
# 78
Здравейте момичета!

Извинете ме за глупавия въпрос,но може ли да се дава клеева тинктура едновременно с антибиотик?
Може да.

# 79
  • в огледалото на живота
Здравейте момичета!

Извинете ме за глупавия въпрос,но може ли да се дава клеева тинктура едновременно с антибиотик?
Може да.
Не пречи,но по скоро добави пробиотик,щом пиете АБ.

# 80
при нас чаша топла кола помага . една чаша сутрин и една вечер преди лягане.
за задната хрема нашето спасение е следното. сслага се да заври на котлона около 300 мл вода. след като поври поне четири пет минути се маха от котлона и веднага се носи в стаята където е детето. във врялата вода изстисквам около една трета от кремчето пулмекс бебе , започвам да бъркам , като съда е близо до детето така, че да може да вдишва повече пари. почти веднага от парите с евкалипт дишането , а и кашлицата ако има се облекчават. после оставям съда в стаята и така си стои цяла нощ.
обикновенно първата нощ е с най- много секрети и правя това три пъти през ноща, защото когато водата изстине пари почти не се отделят. Обикновено третата вечер го правя по-скоро за мое успокоение.
предполагам че същото може да се прави и с инхалатор.
също съм забелязала, че хремата се появява когато в стаята е малко по- хладно или ако дълго е спала по гръб, то гръбчето е леко влажно

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 23:42 от usmihnelka

# 81
# 82
  • у дома
Дъщеря ми от вчера е прииспнала-моля помагайте   Praynig

# 83
  • в огледалото на живота
Компрес с белтък и пудра захар.
Лъжичка мед с щипка сода еднократно да изяде.

# 84
# 85
  • в огледалото на живота
Или Хомеовокс.
Но предположих търси друга алтернатива на лечение затова и това писах!

# 86
  • у дома
Компрес с белтък и пудра захар.
Лъжичка мед с щипка сода еднократно да изяде.
Нито компрес търпи,нито мед яде  newsm78
не исках да почвам хомеовокса,ще чакам и други идеи
 Hug

# 87
  • Пловдив
Момичета, някой с рецепта за ечемик?

# 88
за присипналото гърло
има едно българско чудо наречено небет шекер. аз си го купивам от кауфланд някъде на щанда със захарта и подсладителите  сладичко е  и. оже да се смуче в неограничени количества. ако започне да се взима преди да стНе ангина действа много добре

# 89
  • Русе
за присипналото гърло
има едно българско чудо наречено небет шекер.
  Напоследък го срещам все с китайски призход. Има ли някъде български.

Общи условия

Активация на акаунт