Баба каза така-4

• 147 410
  • 568
  •   2
Отговори
# 300
  • Пловдив
Аз знам...като са студени краката,че се затоплят.Като идеята е на студено топло и обратното...т.е. както помага и хладния душ и мокрия чаршаф.

# 301
  • Пловдив
Момичета, някой с бабина рецепта за справяне с гризане на нокти при дете?

# 302
Гризането е на неврогенна почва.
 Бих се замислила за паразити , ако става въпрос за физиология. Погледнете темата: Прочистване на организма от паразити.

# 303
  • Sofia
Има горчив лак за нокти.

# 304
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Как се сваля висока температура 39.5, когато крайниците на детето са много студени?

това е сигнал, че Т ще се покачва още. аз слагам дебели чорапи на краката.
в никакъв случай студени комреси или подобни охлаждащи неща по краката. евентуално слагам моята студена ръка на челото или ако понася мокра кърпа на челото.

аз Т не свалям...тя помага на тялото да се справи с вируса.

# 305
  • в огледалото на живота
Как се сваля висока температура 39.5, когато крайниците на детето са много студени?

това е сигнал, че Т ще се покачва още. аз слагам дебели чорапи на краката.
в никакъв случай студени комреси или подобни охлаждащи неща по краката. евентуално слагам моята студена ръка на челото или ако понася мокра кърпа на челото.

аз Т не свалям...тя помага на тялото да се справи с вируса.
Дори и такава ?!

# 306
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

ако детето спи дълбоко и видимо не се чувства зле - не свалям.
един единствен път е имал над 39.5С, но спеше и не дадах нищо.
след 40-50мин. спадна сама на 38.5С като детето продължи да спи....

# 307
  • Burgas
Здравей те!
Някой да знае нещо за растеж при децата. Каката е в 5ти клас и е мн дребничка, започна да я притеснява това и да мрънка, че била много ниска, какво трябва да яде, да пие, дали има нужда от витамини, до сега не се притеснявах, но имам чувството, че изобщо не расте на килограми е 26 (1кг за цяла година) висока е 133см, не мога да си спомня миналата година колко е била.

# 308
Запишете я на спорт например волейбол, баскетбол.

# 309
  • Burgas
Запишете я на спорт например волейбол, баскетбол.
Пробвах ме, но изобщо не й допадна и отказа да ходи  Tired

# 310
Имах един преподавател в техникума, който ни обесняваше как до 8ми клас бил тапишонка. После ходил на бригада да берът ябълки (по соцово време) и за едно лято порастнал с 30см  newsm78 Не беше никак дребен, но не беше и някакъв висок гигант.
И аз смятам, че спорта ще се отрази добре. Намерете правилния спорт.
Пък и няма нищо лошо да си джобно гадже  Wink Казвам го аз дето съм 1,80м и цял живот комплекси.

# 311
  • Burgas
Дано само не започнат да й се подиграват другите деца, че в тази трудна възраст само това липсва.

# 312
Ако не и се подиграват за ръста ще намерят за нещо друго да се подиграват. Децата са така. Няма оправия. Имах съученичка на която и викахме фъстъчето. Близка приятелка е на 32г и е 153см. Нищо фрапиращо, поне визуално. Както казах, по добре джобно гадже. Пък и децата през пубертета растът ужасно много. Според мен няма място за притеснение.

# 313
За да дръпне на височина повече сън и трябва.Съдя по моите близначки едната много спи и е много висока , а другата не обича да спи, последна ляга първа става и ми е една дребничка.
Другото което е лятото повече на слънце.Имам колежка чието дете за едно лято на село дръпна много, не можах да го позная, толкова се беше издължил Peace

# 314
  • USA
Бях ви загубила Joy

Общи условия

Активация на акаунт