ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 18

• 79 607
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Аз от Мак имам, а и съм пробвала само Матчмастер, не се усеща изобщо на лицето, не е и по-видим от повечето фдт-ени. Може да се напластява за по-голямо покритие, но дори и тогава няма ефекта маска.
Галка, ако си доволна от Лореал си вземи него, не задълбавай излишно  Peace
Аз ако съм доволна от нещо, каквото и ми пишат няма абсолютно никакво значение, обратното също, ако не съм доволна, който и да ми каже, ау това е супер няма да ме убеди.

Много си права!Но се чудя,понеже го ползвах последно преди 2 г. И може да не е вече това,което беше,да е променен състава или да има нещо ново по добро,като този на втория линк който съм дала.
А наистина това е вярно,че всеки си има любим продукт и държи на него.Аз така по една приятелка с Лаудер много ми го хвалеше,но на мен не ми седеше добре.Затова и се отказах от Мак,понеже наистина не е мн покривен.А ако го наслоиш става като посипано с брашно,маска!На ноето лице не пасна.
А знаете ли къде продават Лореал с консултанти.Сега се сещам за Карфур в Парадайс,май там имаше момичета при грима? newsm78

# 316
В Лили в Карфур, в Мория незнам дали продават, там са добри консултантите.

# 317
Къде е Мория?
Даже за пръв път чувам този магазин.Ами мисля ,че там има и Лили,има и Карфур,утре дано успея да избера вече.Смятам и пудрата да е на Лореал.Ружа си го харесвам на Лаудер,така че той остава.А момичета,сигурно е коментирано назад,но явно не съм стигнала до това,каква основа ползвате за фондьотена?

# 318
В аптеката в мола също има Лореал. Мория има на площад Гарибалди и някъде на Витошка май.

# 319
Да,бях и в аптеката ,но явно в неделя няма консултанти.Ще търся само в мила,че сме с детенце и не ни се обикаля много в този студ,Благодаря много,дано утре се похваля!  bouquet

# 320
Днес ходих да си търся фдт в бюти зон и дъглас и въобще не останах доволна от компетентността на консултантките.Изобщо се чудя за какво са ги сложили там,толкова са неадекватни.Не мога да си намеря хубав светъл фдт с жълт оттенък.Все ми предлагат на герлен 02,аз им казвам,че ми е тъмен и ,че го ползвам само лятото,но неее и в двата магазина упорито ми го предлагаха и си поспорихме...  #Cussing out Интересно защо никъде го нямаше и спрей фдт на ДИор?Спрян ли е?

# 321
Момичета какви са ви епечатленията от фдт-те на Диор.... Много се двуомя межу Forever или Nude :*

В момента съм с Форевър и съм много доволна  Peace
И аз от една седмица съм с него и много ми харесва, ако искаш наистина дълготрайно матиране, това е фон дьо тена! Не мърда часове наред и стои много естествено. Покривността му е средна и търпи напластяване. Казвам го защото на мен една помпа никога не ми е достатъчна /щедро го раздвам/ Mr. Green
Dior Nude за е за по-суха кожа и по-лек.

Аз съм с Nude и съм доволна, много е издръжлив, но на мен също една помпа не ми стига, поне 2-3 за да си напластя.. Бих казала, че е доста покривен и става за вечер(дискотека), кожата ми е мазна на Т-зоната, но с него не лъщи... Казаха ми в Дъглъс, че е по-добър от Форевър, ако го ползва младо момиче Simple Smile
С какво го нанасяш и слагаш ли основа... ох много ми харесва как седи, но май ми идва сух Sad
     С тампон си го слагам, с четка слагам по-голямо количество. Ами мажа си отдоло леко кремче, ако я почувствам по-опъната кожата, но наистина си заслужава, на мене ми е хем мазна, хем ми се лющи кожата, а с този Фдт направо се преоткрих.. Много добре ми пасва лично на мен... Дори съм спала с него 1 път, като ми беше много лошо и пак кожата ми беше супер ! Simple Smile

# 322
  • София
Използвам вече втора опаковка на Estee Lauder Double Wear и съм страшно доволна от него, държи се добре на моята кожа и е супер покривен, което е много важно за мен. Т.к. вече е на привършване започвам да се чудя с какво да го заменя и дали изобщо да го заменям. Иска ми се да опитам нещо различно, но се чудя на къде да се ориентирам. С нормална кожа съм, от време на време се сдобивам с някоя пъпка и имам тук-там червени белези от тях. Искам да е издръжлив и покривен. Моля ви за предложения.

# 323
Днес ходих да си търся фдт в бюти зон и дъглас и въобще не останах доволна от компетентността на консултантките.Изобщо се чудя за какво са ги сложили там,толкова са неадекватни.Не мога да си намеря хубав светъл фдт с жълт оттенък.Все ми предлагат на герлен 02,аз им казвам,че ми е тъмен и ,че го ползвам само лятото,но неее и в двата магазина упорито ми го предлагаха и си поспорихме...  #Cussing out Интересно защо никъде го нямаше и спрей фдт на ДИор?Спрян ли е?
Светъл фдт с жълт отенък да не те отчайвам, но доста трудно ще намериш. Аз исках бежов с жълт подтон, 2ките зимата са ми добре, пробвах за 2 седмици почти всички подходящи за комбинирана кожа и бяха розови или сивкаво бежови. Намерих в Мак. Вие пък нямате Мак.

# 324
Нямаме мак във Варна,каквото и да пробвам ми или тъмно или розаво  #Cussing out

# 325
Напълно те разбирам, явно си по бяла от мен, на мен 2ките са ми розови, но не са ми тъмни.
Виж бб или сс и отгоре с пудра, светли пудри има повече, на Шанел компактната са например доста светли цветове и не са розови.

# 326
Днес си взех на Лореал w3 Golden Beige.Много се чудех,почти всички цветове изпробвах,понеже във всичките магазини където предлагат тях нямаше консултанти вече трети ден и ми писна.Можете ли да ми кажете като цвят какъв се води?Много светъл или среден?Понеже на моменти в магазина ми се струваше като бледнеещ,а сега в нас ми се струва,че е точен за цвета ми.Сега мисля да си взема и пудрата от същата серия,чудя се пак същия номер ли да си взема или една идея по тъмен.Вие как процедирате?И да разбирам ли,че 2-двойките на всички марки са дадена степен цвят?
Също имате ли отзиви от пудрата на Лореал ,която е с валяче?Удобно ли е?

# 327
  • София
Днес си взех на Лореал w3 Golden Beige.Много се чудех,почти всички цветове изпробвах,понеже във всичките магазини където предлагат тях нямаше консултанти вече трети ден и ми писна.Можете ли да ми кажете като цвят какъв се води?Много светъл или среден?Понеже на моменти в магазина ми се струваше като бледнеещ,а сега в нас ми се струва,че е точен за цвета ми.Сега мисля да си взема и пудрата от същата серия,чудя се пак същия номер ли да си взема или една идея по тъмен.Вие как процедирате?И да разбирам ли,че 2-двойките на всички марки са дадена степен цвят?
Също имате ли отзиви от пудрата на Лореал ,която е с валяче?Удобно ли е?

Ако питаш за тази:

Компактен фдт е, не компактна пудра. Ако искаш да я ползваш в/у фдт-а си, не е подходяща. За самостоятелно ползване си е вместо фдт, добре покривна, на мен не ми е удобна четката-ролка вътре. Нищо особено не е , не си заслужава.

# 328
Благодаря!Рака остава обикновенната пудра от същата серия.А някакви отзиви за нея?
http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-true-match-golden-beige-w3-%D0 … %D0%B0-p3398.html

# 329
Нямаме мак във Варна,каквото и да пробвам ми или тъмно или розаво  #Cussing out

Може да пробваш тези на Shiseido. Аз също съм със светла кожа с жълт подтон. В момента използвам Radiant lifting foundation 020. Не зная на теб дали ще ти е тъмен. O00 не съм сигурна дали се внася в България. Този специално е за суха кожа, но и сред другите серии има светли с жълт подтон.

Общи условия

Активация на акаунт