Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 576
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, някоя от вас да е срещала тези боти: 12

# 151
  • Русе
Здравейте,
направих и аз първата си поръчка с МистърТао- чифт боти и маратонки
днес видях промяна в статуса- имам снимки на ботите и Refund na маратонките- защото били изчерпани
Понеже нямам опит, моля кажете
1. кога ще напишат сумата за второ плащане
2. Ще си я вземат ли от възстановената сума /ако стига/
3. Дали мога да помоля да проверят за наличност на друг цвят от същите маратонки и да чакам да ги поръчат
4. Има ли финансов смисъл ако все пак купят маратонки- да чакам да ги получат и да ги изпратят заедно с ботите ??????
 Hug

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 10:24 от didib

# 152
Здравейте имам 3 пратки със Сингапусрките пощи съответно от 27.10.2013, 01.11.2013 и 05.10.2013 и нито една не е пристигнала, това нормално ли е и от пощата не са ми звънели

# 153
Здравейте,
направих и аз първата си поръчка с МистърТао- чифт боти и маратонки
днес видях промяна в статуса- имам снимки на ботите и Refund na маратонките- защото били изчерпани
Понеже нямам опит, моля кажете
1. кога ще напишат сумата за второ плащане
2. Ще си я вземат ли от възстановената сума /ако стига/
3. Дали мога да помоля да проверят за наличност на друг цвят от същите маратонки и да чакам да ги поръчат
4. Има ли финансов смисъл ако все пак купят маратонки- да чакам да ги получат и да ги изпратят заедно с ботите ??????
 Hug
1. Когато маратонките пристигнат при тях и направят снимки, ще ти излезе и сумата за 2ро плащане.
2. Да, можеш да платиш от възтановената сума (ако не стигне , само ще доплатиш  останалото)
3. Да, можеш. Пиши им.
4. Според моите впечатления - Не. (освен, ако не са от 1 продавач)

Здравейте имам 3 пратки със Сингапусрките пощи съответно от 27.10.2013, 01.11.2013 и 05.10.2013 и нито една не е пристигнала, това нормално ли е и от пощата не са ми звънели
По принцип никак не е нормално.

# 154
  • София
И аз чакам със сингапурските пощи прословутия ми вече часовник, който е за Коледен подарък. Изпратен е на 26.10 и още го няма, толкова перипетии с поръчката и накрая ако не пристигне...  #Cussing out
Останалите получихте ли си пратките, които закъсняваха с месец  пак със сингапурските пощи?

# 155
Аз чакам пратки от края на септември,които още ги няма,за едната ми върнаха сумата,но другите незнам дали въобще ще пристигнат,и ще им пиша пак да връщат парите Simple Smileно с Китайските пощи

# 156
  • София
Ужасна история  ooooh!
Интересно, че сега влезнах в сайта на Български пощи и информация за пратката излезна, обадих се да ги питам, казаха, че не е в България... не би ли следвало щом излиза като номер в БГ, това да значи, че е тук вече? По-опитните хвърлете един поглед моля  Praynig:
 RF100145728SG
Благодаря!   bouquet

# 157
Ужасна история  ooooh!
Интересно, че сега влезнах в сайта на Български пощи и информация за пратката излезна, обадих се да ги питам, казаха, че не е в България... не би ли следвало щом излиза като номер в БГ, това да значи, че е тук вече? По-опитните хвърлете един поглед моля  Praynig:
 RF100145728SG
Благодаря!   bouquet

Трек номерата от сингапурската поща излиза винаги в БГ пощи,когато е изпратен за БГ,при влизането и в БГ,статуса се променя Simple Smile

# 158
  • София
Много благодаря!   bouquet
Дано пристигне скоро, от толкова отдавана се подготвих... и накрая..  Confused

# 159
Ужас, много неприятно.... те ако продължават да имат такъв проблем напараво се обезмислят като опция. Лошото е, че и китайските не са много добре. Какво им стана на тея пощи не знам...

anisunshine, на твоят тракинг излиза, че са го изпратили от Сингапур още на 05.11. Въпроса е защо още не е пристигнало при теб? Вече почвам да се замислям за българските пощи...

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 17:46 от -True Blue-

# 160
И аз да се оплача, но и на мен ми я няма още пратката. Изпратена на 28.10 от мистертао, 6.11.2013- Сингапурски пощи...

# 161
Да ужасна история. Аз сега им писах и утре ще ви кажа какво са ми отговорили, ако изобщо ми отговорят...

# 162
цените на пощенските услуги са завишени в Китай,според мен вече изпращат със бавни сингапурски пощи които пристигат за около 25 дена след като се отрази в бг пощи,или пък и те са много натоварени вече,но вижте какво е положението в Китай
ето защо пристигат толкова бавно пратките от Китай   hahaha
http://aliexpress.com.ua/2012/12/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%8B%D0%BB% … 1%82%D0%B0%D1%8F/

# 163
привет и в тази тема! харесах едни кецове в сайта, сега се връщам да чета от началото, че няма да е така простичко като в Али. Доколкото разбрах харесвам си продукт, копирам линка в избран доставчик, изчислявам си колко е крайната сума.
Трябва ли да му пиша за всеки случай на продавача? както в Али ли стои въпроса с рейтинга, оценките на магазините и стоките?

# 164
и аз чакам пратка от 26.10 от МистърТао, а дойдоха вече 4-ри поръчки които са поръчани след нея.. направо не знам а и най лошото е тази 7,800кг. поръчка се бави не коя да е.. и направо не знам започвам да се притеснявам леко.. писах им на китайците те им отговориха че ако не е дошла до 26 ДЕКЕМВРИ да им пиша аа аз не мога да чакам до тогава....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт