Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 556
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Здравей, мисля, че този продавач е надежден. Има доста продажби на маратонките, коментарите за тях са хубави, продавача има и добър рейтинг. Но са малко по-скъпи http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.9.4aKFlk&id=15554569523

# 391
Благодаря ти!Аз ги търсих в Aliexpress,но не ги открих.Чрез Алсотао се оскъпяват доста.

# 392
Пробвай мистъртао-то

# 393
В почивка са Simple Smile Ще питам китайчето на Никид,но като не съм сигурна дали ще ми изпрати същите.Малко ме е страх честно казано.Веднъж поръчах от Таобао и получих съвсем различно нещо от това на снимката и бях се зарекла ,че няма да поръчвам.Но сега пак ми влезе мухата в главата и се чудя какво да правя.

# 394
Те нали преди да ти го пратят ти правят реални снимки. Там виждаш дали е това, което искаш или не. Да, виж и Китайчето какво ще ти каже като цена.
Кой посредник си ползвала , като си купувала от таобао?

# 395
Ползвах Алсотао,бяха снимали само опакован пакет и аз до като си видя имейлите от тях те бяха го пратили.

# 396
Много некоректно.

# 397
Здравейте. Simple Smile От доста време се опитвам да намеря тези кецове в таобао ,но досега много безуспешно... Някоя от вас да ги е засичала случайно?

П.П. : Намерих си ги Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 20:34 от jesssies

# 398
За да пусна диспут в MISTERTAO,колко време трябва да не е дошла поръчката и как се пуска диспут?RC281668098CN-това ми е номера на поръчката,в инсталираната програма на компютъра не ми дава никаква информация

# 399
За да пусна диспут в MISTERTAO,колко време трябва да не е дошла поръчката и как се пуска диспут?RC281668098CN-това ми е номера на поръчката,в инсталираната програма на компютъра не ми дава никаква информация

има движение по пратката ти,какво не ти харесва ,че диспут искаш да пускаш? а и в момента всички почиват в Китай до 8.02.

# 400

има движение по пратката ти,какво не ти харесва ,че диспут искаш да пускаш? а и в момента всички почиват в Китай до 8.02.

в програмата на компютъра не ми излизаше информация,затова попитах и аз не искам да пускам диспут, попитах кога се пуска,защото в алито ти отброява дните и като останат 2-3 дни пускаш диспут,а в MISTERTEO нищо не отброява,за това попитах  след колко време,след като не е получена поръчката се пуска диспут

# 401
до колкото ми е известно диспут в мистъртао не се пуска,ако до два месеца не си получиш поръчката,им пиши че до този момент не си получила поръчката,най вероятно ще те помолят да изчакаш още малко и ако до тогава не я получиш ще ти върнат парите,но аз съм сигурна че ще си я получиш  Peace

сега пуснах тракинга и в програмата,в понеделник можеш да отидеш до пощенския клон и да си получиш пратката,честито  Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 13:46 от snow22

# 402
С коя програма проверявате тракинга?

# 403
до колкото ми е известно диспут в мистъртао не се пуска,ако до два месеца не си получиш поръчката,им пиши че до този момент не си получила поръчката,най вероятно ще те помолят да изчакаш още малко и ако до тогава не я получиш ще ти върнат парите,но аз съм сигурна че ще си я получиш  Peace

сега пуснах тракинга и в програмата,в понеделник можеш да отидеш до пощенския клон и да си получиш пратката,честито  Simple Smile

Благодаря ти и при мен вече излиза в програмата

# 404
С коя програма проверявате тракинга?

ПРОГРАМА за проследяване на пратки
Една полезна програма за проследяване на международни пратки. Трябва да се инсталира на компютъра.
http://www.trackchecker.net
Инструкция за ползване на тази програма,направена от heros e тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=663504.525  № пост 539

Общи условия

Активация на акаунт