Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 478
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, пуснах си поръчки със сингапурската поща и ето какво ми излиза :
22-10-2013    22-10-2013    Despatched to overseas (Country code: BG)
27-10-2013    27-10-2013    Despatched to overseas (Country code: BG)
-    25-10-2013    Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Ако някой може да ми обясни какво значи това
че е излетяло от Китай към България, още 7-8-10 дни и е тук.

# 46
REM, това е много некоректно от страна на сайта. Предполагам единствената причина да избереш алсотао е била пейпал, дано ти е от полза и да ти върнат парите.
Един път в мистъртао дойде една батерия, която бях поръчала и почти нямаше нищо общо с тази, която аз исках. От мистъртао ми пратиха имейл, че се различавали и дали все още искам да я поръчам. Казах, че не ми върши работа и я върнаха, като не ми взеха даже и 1,65 $ за местна доставка. В това отношение са коректни. Това дава отговор и на въпроса на sunny...  Ако се различава им казваш и правят пълен рефунд , тоест връщат ти парите.

# 47
някой може ли да ми помогне с това - цената за трите пана ли е или за едното пано и ми излиза 5 долара - дали е така newsm78 и как да го поръчам
http://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=auto&tl=b … %3D10000000969330

# 48
Да, за трите пана е.  А как да я поръчаш - прочети първия пост и предната тема.

# 49
благодаря ти точно това правя Hug в алито са от 20-50 долара

# 50
  • някъде там
Някой може ли ми каже до къде е стигнала тази пратка , че аз нещо давам заето.... Много са ми странни тея китайци
RB329658865CN
Това е тракинг номера

# 51
REM, това е много некоректно от страна на сайта. Предполагам единствената причина да избереш алсотао е била пейпал, дано ти е от полза и да ти върнат парите.
Един път в мистъртао дойде една батерия, която бях поръчала и почти нямаше нищо общо с тази, която аз исках. От мистъртао ми пратиха имейл, че се различавали и дали все още искам да я поръчам. Казах, че не ми върши работа и я върнаха, като не ми взеха даже и 1,65 $ за местна доставка. В това отношение са коректни. Това дава отговор и на въпроса на sunny...  Ако се различава им казваш и правят пълен рефунд , тоест връщат ти парите.
Писах на сайта ,че искам да ми върнат парите и аз ще им изпратя артикула.Но те искат първо аз да го пусна и малко не съм съгласна така.Пуснах диспут и чакам да вземат някакво решение.Незнам кога се ескалира,да не объркам нещо срока е до 18.11  Rolling Eyes

# 52
  • Varna
 Здравейте,
1. Искам да направя първа поръчка,а не ми приема referrer SadНе става ли само с ник нейм?

2.Когато поръчвам 4,5 артикула от един вид имам ли някакъв шанс за отстъпка?

3.Много ли са умалени ризите?По-голям размер ли поръчвате или си отговарят?

bouquet Дано не съм досадна,но макар да изчетох и трите теми не ми е ясно това.
Благодаря ви!

# 53
Писах на сайта ,че искам да ми върнат парите и аз ще им изпратя артикула.Но те искат първо аз да го пусна и малко не съм съгласна така.Пуснах диспут и чакам да вземат някакво решение.Незнам кога се ескалира,да не объркам нещо срока е до 18.11  Rolling Eyes

за съжаление такава е процедурата,изпрати го препоръчано със тракинг номер и им дай номера на тракинга чрез пейпал и линка на бг пощи,така пейпал ще удължат още малко времето
след това проверявай тракинга във сайта на техните пощи,като видиш че са го получили им пиши
но всичко това го прави чрез пейпал  Peace

# 54
Доколкото разбирам, батерията не си я получила до БГ и не се е налагало да я връщаш.В мистъртао и на мен са връщали по тяхна вина без да ми одържат.Но какво се прави ако поръчката е в БГ и съм недоволна?Едно е на снимка др. е като се види реално.При мен така се получи при едни детски обувки за които платих 128лв. и при първото обуване се разпаднаха еднодневки направо в казана #2gunfire.Отказаха да ги върна извиниха ми се 20 пъти и ме компенсираха с 3$

# 55
Моля, някой от вас да провери тази пратка RF100143510SG, на мен не ми излиза нищо...  Thinking

# 56
Моника, да , така не ми се е случвало , но  sunny6913 питаше , ако не й харесат на снимките нещата какво се прави и отговарях на нея  Peace

мишел, пътува ти пратката още. Кога я пуснаха?

# 57
Тази е нова, пуснали са я на 26-10-2013, просто на мен не ми излиза никаква информация за нея. Пише ми че тракинг номера не е открит

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 11:58 от мишел

# 58
http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF100143510SG
Toва не означава, че не е открит, някъде транзит е, ще дойде Simple Smile

# 59
Благодаря, -True Blue- !
На мен ми излизе някакво друго съобщение вчера, нещо като че пртка под този номер не е открита, а тази сутрин sao два пъти ми даде error, затова питам Simple Smile
Супер! Нямам търпение да пристигне.

Общи условия

Активация на акаунт