Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 488
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Ямбол
днес от моя агент от 1-ва страница получих само за 8 дни с китайски пощи едни страхотни токчета на louboutin ,супер се изненадoх от бързината http://item.taobao.com/item.htm?spm=2013.1.w4018-819218111.5.3Az … id=p21025255d66a5

моя агент от 1-ва страница

кой агент ползваш  Praynig Peace

# 481
днес от моя агент от 1-ва страница получих само за 8 дни с китайски пощи едни страхотни токчета на louboutin ,супер се изненадoх от бързината http://item.taobao.com/item.htm?spm=2013.1.w4018-819218111.5.3Az … id=p21025255d66a5

моя агент от 1-ва страница

кой агент ползваш  Praynig Peace

aaa Китайчето Simple Smile и аз чрез него поръчах две туники и миналата година също бях поръчала нещо от него  Simple Smile Макар че ми се струва че ми даде висока цена ,но като мистертао не ми приема картата така ще е Simple Smile Пък е и коректно момчето! Peace

# 482
  • Ямбол
bulgari_bs правили сме сравнения, на мен поне ми дава по-ниски цени и нямам ядове.

# 483
Здравейте.. Имам два проблема с мистъртао.. 1во .. Поръчката ми със Сингапурските пощи не пристига вече 25 дни.. Мога ли да искам refund? 2ро.. Направих поръчка като отново отбелязох за доставка Сингапурските пощи, изрично го писах и в детайлите на поръчката и като съобщение, .. Платих си втората доставка и днес видях , че тракинг номера е с Kитайските пощи  ooooh! Пиша съобщения , но все още никакъв отговор.. Какво мога да правя в такъв случай? Това е доста некоректно от тяхна страна..  newsm78

# 484
Здравейте.. Имам два проблема с мистъртао.. 1во .. Поръчката ми със Сингапурските пощи не пристига вече 25 дни.. Мога ли да искам refund? 2ро.. Направих поръчка като отново отбелязох за доставка Сингапурските пощи, изрично го писах и в детайлите на поръчката и като съобщение, .. Платих си втората доставка и днес видях , че тракинг номера е с Kитайските пощи  ooooh! Пиша съобщения , но все още никакъв отговор.. Какво мога да правя в такъв случай? Това е доста некоректно от тяхна страна..  newsm78

Случва се и Сингапурските да закъснеят,сега пратките с китайските пощи пристигат по бързо от Сингапурските.На мен последните ми пратки с китайските дойдоха за 5-6 дни.И пускам само с тях.
Странно, че са объркали пощата,рядко се случва.При мен почти не е имало проблем,а имам стотици пратки от тях.Ако пратката не пристигне до 60 календарни дни от датата на изпращане,тогава въстановяват сума.Спокойно ще дойде.
Къде си проверяваш тракинг номерата-ислетяла ли е от Сингапур?Ако е излетяла трябва да се отрази в сайта на БГ.Пощи.

# 485
Проверявам ги в този сайт- http://www.17track.net/ . Да, излетяла е , но още я няма Sad А с това, че Китайските идват бързо в момента много ме успокои.. Дано наистина пристигне бързо поне, защото ми трябва до 20 дни  newsm17
П.С. : Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 486
Ами значи забавянето не е от сингапурските пощи , а от китайските, щом е пусната с тях. Какъв ти е тракинг номера? Ти там маркира ли Сингапурските пощи? Ако е така им пиши, ще ти върнат разликата в цената, ако си платила за сингапурските.
Те пускат нещата по дефолт с китайските, ако не е избрано друго.

# 487
Ами значи забавянето не е от сингапурските пощи , а от китайските, щом е пусната с тях. Какъв ти е тракинг номера? Ти там маркира ли Сингапурските пощи? Ако е така им пиши, ще ти върнат разликата в цената, ако си платила за сингапурските.
Те пускат нещата по дефолт с китайските, ако не е избрано друго.
Имам две пратки - Забавянето е от Сингапурските пощи, защото пратка е пусната с тях.. , Другата е пусната с Китайските въпреки че исках със Сингапурските. Да, маркирах , че искам със СП.

# 488
Пиши им, ще ти върнат разликата, ако си платила за сингапурските.

# 489
Здравейте момичета, някой връщал ли е покупка в мистър тао?

# 490
Ехоо моля помагайте поръчахме един таблет на малката от мистър тао, но като го отворихме не ни хареса, можем ли да го върнем и как става и дали ще ни възстановят парите?

# 491
Ще трябва да си поемеш разходите до Китай. Пиши им й ги попитайте.

# 492
Ама по по принцип си приемат нещата нали

# 493
Aз лично не съм връщала. Пиши им и ще се разберете.

# 494
Здравейте. Някой да знае продавач в таобао на реплики на чанти от естествена кожа? И също.. някой да е срещал тези кецове на Гучи?

Общи условия

Активация на акаунт