Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 618
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • Ямбол
странно ми е,защо така ви дере човека,аз от години работя с него,страшно много услуги ми е правил и безплатно, свърза ме и с фабриката на някои марки директно и ми пазари на цена на производител
Не знам и как с обикновена китайска поща получавам всичко от него за 2 седмици.
Като го пишете,може да го светнете,че аз ви пращам,за да ви даде по-изгодни цени. По самите ми оценки,може да видите,колко много Бг знаменца има от поръчки. Много мои познати,на които съм казала,също го използват.

# 541
  • някъде там
Никид , аз също няколко пъти поръчах чрез него. Напоследък обаче почна да се прави на интересен.
Бях поръчала продукти( повече бройки от един вид артикул) За 190$  , сега за същите ми иска 280 , питам защо , от 9 кладенеца вода ми извади...

# 542
Бре! Китайските пощи са се разбързали нещо. Поръчах нещо чрез тях, че не ми беше спешно и дойде за 15 дни... Simple Smile

# 543
Здравейте.Харесах си няколко неща от таобао и комисионер мистър тао.Направих си регистрация в мистър тао, но никъде не ме попита за адреса за получаване на пратката.Май съм изпуснала нещо.Иначе харесаното от тао бао копирам в мистър тао.После избирам грамажа и слагам в кошницата, но изобщо не се отразява.Немога да пръдължа нататък.Каде бъркам  newsm78

# 544
Здравейте! Харесах си много неща и реших да поръчам, но не ми е съвсем ясно, ако може да ми помогнете. Да кажем искам да поръчам тези кецове http://item.taobao.com/item.htm?spm=a2106.m5465.1000384.251.Zucs … m=1029.grouplist-

01.1.50029451&ppath=&sku=&ug=27  , пиша на посредника на Никид и му пращам кецовете, за да ми ги поръча.  Кецовете излизат около 2$, ако цената е реална разбира се и не е някаква измама колко ще ми поиска като комисионна и колко за доставка ще ми иска? Горе-долу каква ще е крайната цена? Съжалявам, че ви занимавам, а не питам директно посредника, но не знам как да си формулирам въпросите на английски. Благодаря предварително!

# 545
  • Ямбол
Karinnaaa просто му даваш линк и искаш цена, той си знае, ще ти даде крайна цена с доставка според тегло и комисион.

# 546
Благодаря !  Peace

# 547
True Blue- немога да ти пратя съобщение.Кутията ти е пълна .Исках да те питам това :

Във Invoice Records ми стоят двете поръчки.Едната която е с дебитната карта и статуса и е Unpaid и другата която е с кредитната карта и статус paid.Като отворя тази със статус paid излиза този надпис Your payment has been added to your MisterTao Balance. Please confirm your payment to complete the transaction.Не разбирам трябва ли да правя нещо или не.

# 548
Да, сега от баланса си плати поръчката.
Парите от картата са ти отишли в баланса.

# 549
Да, но не виждам как да го направя

# 550
Здравейте!Някой от вас да е поръчвал такива сандалки http://s.taobao.com/search?spm=a230r.1.8.5.RzYwlb&promote=0& … %253A1#J_relative

# 551
  • хасково
Да ,аз съм поръчала.За тясно краче са.Не стават на по-тумбесто. Peace

# 552
Да ,аз съм поръчала.За тясно краче са.Не стават на по-тумбесто. Peace
Жалко,ние сме с тумбесто.Благодаря!

# 553
Момичета този екип, който по мои сметки излиза към 21 долара:

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.1.w6837278-7321934478. … mp;id=39147414873

китаецът посредник ми иска 38 долара, това нормална надценка ли ви се вижда - почти двойно. Досега съм пазарувала само от алито и реших да пробвам и от таобао??

bouquet

# 554
Сметни си го и през мистъртао и си прецени. Според мен е много.

Общи условия

Активация на акаунт