Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 651
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Писах му ,ще чакам отговор ,а между временно ,някоя от вас да се е регистрирала в ТаоБао и да е пробвала да се свържи директно с продавача ?

# 616
  • Varna
Момичета,трябва ли да правя регистрация в Пейпал тк съм с нова карта или да си поръчвам направо от МистърТао?

# 617
Момичета,трябва ли да правя регистрация в Пейпал тк съм с нова карта или да си поръчвам направо от МистърТао?

ако имаш регистрация във пейпал не е нужно да правиш нова регистрация,просто трябва да си добавиш картата,за Мистър Тао не ти трябва пейпал

# 618
  • Varna
Момичета,не мога да вкарам сума в мистъртао.Колко трябва да се изчака за да се отрази сумата?

# 619
Момичета,не мога да вкарам сума в мистъртао.Колко трябва да се изчака за да се отрази сумата?

веднага се отразяват

# 620
Здравейте, момичета Simple Smile  Първо искам да се извиня за въпроса, със сигурност някъде из темите е говорено вече, но просто ще ми е доста трудно да изчета всичко отначало от преди години когато е започната темата. Как мога да разбера колко ще ми струва доставката?

# 621
Здравейте, момичета Simple Smile  Първо искам да се извиня за въпроса, със сигурност някъде из темите е говорено вече, но просто ще ми е доста трудно да изчета всичко отначало от преди години когато е започната темата. Как мога да разбера колко ще ми струва доставката?

не е нужно да четеш цялата тема,на първа страница всичко си е обяснено доста подробно Peace

# 622
И маратонките Найк са минали покрай оигинала. НА външен вид са 99% същите, но материала... там вече говорим за много ниско качество. При някой случвало ли се е да има еднаквост на материалите при маратонки огиринал и реплика?

# 623
  • Ямбол
lilqnski доста модели Найкове съм взимала,все от различни места,по нищо не се различават с "купешките", не бих нарекла и тях оригинал,понеже и на тях,повечето са с етикет "made in China", а много от получените с ас етикет"made in Vietnam, Indonesia".

# 624
Като качество нещата от Али или от ТаОбао са по-добри? Чудя се за боти къде да търся ...

# 625
  • Ямбол
Алетеа,често,не само стоките,ами и продавачите са еднакви.

# 626
  • София
Някой да е виждал или ако може да ми помогне да намеря тези ботуши:
http://www.aliexpress.com/item/High-quality-real-genuine-leather … s/1771861281.html
Благодаря предварително!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 627
Здравейте, поръчах през  Mister Tao не мога да разбера дали съм платила не съм захранвала сметката в сайта директно платих с visa. Получих email  this is a payment receipt for invoice ....... Your payment method is visa но в сайта все още на поръчката е активен бутон pay.
Благодаря!

# 628
Искам да си купя телефон, който е китайски. Има го и на алиекспрес, но тук го продава самата фабрика, като слага подаръци, които купени по отделно са към 260 долара. Освен това, ако поставиш пет звезди ти изпращат още един подарък. Към кой посредник да се обърна? Дали ще ми изпрати последния подарък?

# 629
Аз имам въпрост за Мистъртао, от 2 дни не мога да направя второ плащане, защото опцийте за плащане са два и то webmoney и още някакъв виртуален портфейл в който не може да се регистрираш от България??? Какво правим в този случай като не може да се плати как се плаща, и преди ми се е случвало да изчезне плащане с Виза но се появяваше до 2-3ч. писах и на тях но нямам отговор, само ми изпращат писма с напомняне че имам да плащам второто... и направо се побърках вече.. ще съм благодарна ако ме отрази някой   bouquet  bouquet  bouquet newsm78

Общи условия

Активация на акаунт