Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 587
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Линка не се отваря. Зз търсенето - на местото на някои букви или буква слагай *

Явно вече е изчерпана!Слагам но ми излизат други неща или пак много скъпи..чантата е на Роберто кавали...с леопардова щампа отпред,част която се маха..страхотна беше..Sad дано я открия в таобао..Simple Smile

# 106
Здравейте не в темата мисля но Simple Smile някой пазарувал ли е от този сайт?Изглежда ми подобен на таобао..http://www.qmeishop.com/   има  и този на английски  http://asia-fashion-wholesale.com/welcome/index.php?_a=viewProd& … p;productId=75129

пускам 2-пост но някой пазарувал ли е от този сайт?

# 107
Някой може ли да ми помогне:
CP275881445CN
RB565692281CN
RB565692247CN
да ми кажете къде се намират чакам ги повече от 25дни вече...

CP275881445CN - на 01.11 е тръгнало от Китай
RB565692281CN - на 19.10 е тръгнало от Китай
RB565692247CN - на 19.10 е тръгнало от Китай

Проверявала ли си в пощата дали не са ти пристигнали? На мен често ми се губеха бележките.
В сайта на БГ пощи няма никаква информация, възможно ли е да са пристигнали да не се отразява в сайта им?

# 108
Не знам, никога не съм проверявала в сайта на бг пощи.

# 109
Утре ще отида до пощата да проверя.. но не е нормално нали, че са излязли от Китай а ги няма.. горе долу за 5дни идват нали?

# 110
Утре ще отида до пощата да проверя.. но не е нормално нали, че са излязли от Китай а ги няма.. горе долу за 5дни идват нали?

до 25-30 работни дена е доставката от Китай,не знам кой ти каза че пристигат за пет дена  Shocked особено по това време на годината 

# 111
Няма смисъл да се разкарваш до пощата ако е влязла в бг се отразява в системата на бг пощи  Peace
 Аз имам 4 пратки който вече пътуват 51 дена  Twisted Evil

# 112
аз говоря след като излязли от Китай 50дни????  #Crazy #Crazy #Crazy
до сега винаги са ми идвали за 2 седмици и по малко.. имало е много малко случаи в които 20дни да са се забавили

# 113
За това е по-добре да се дадат още малко пари, но да ти дойдат нещата в нормален срок. Поне аз така предпочитам за 10 дни да са ми тук.

# 114
едната поръчка ми е близо 8кг. как ли не ще там близо 300лв. за доставка абсурд

# 115
Много е относително и с Синг. пощи и с тях съм имала закъснения-досега от 1 година поръчвам и не съм имала проблеми най много 30 дни -1,2 поръчки но този път наистина много закъсняха и още ги няма а от новите поръчки идват за около 10 дни Simple Smile Тези от септември за циклиха Simple Smile

# 116
Здравейте искам да попитам тъй като до сега не съм поръчвала никога от taobao и не съм мн наясно писах с посредника Китайчето но той ми иска доста висока  цена за доставка за един чифт маратонки 30 долара можете ли да ми кажете къде е най ниска доставката от тези посредници които сте описали в темата и ако има такава опция да намирам по евтин артикул Благодаря предварително!!!

# 117
Много е относително и с Синг. пощи и с тях съм имала закъснения-досега от 1 година поръчвам и не съм имала проблеми най много 30 дни -1,2 поръчки но този път наистина много закъсняха и още ги няма а от новите поръчки идват за около 10 дни Simple Smile Тези от септември за циклиха Simple Smile
именно.. нещата които съм си поръчала последно дойдоха първи за 10-12 дни.. направо много съм изнервена

# 118
  • София
Някой може ли да ми помогне:
CP275881445CN
RB565692281CN
RB565692247CN
да ми кажете къде се намират чакам ги повече от 25дни вече...

CP275881445CN - на 01.11 е тръгнало от Китай
RB565692281CN - на 19.10 е тръгнало от Китай
RB565692247CN - на 19.10 е тръгнало от Китай

Проверявала ли си в пощата дали не са ти пристигнали? На мен често ми се губеха бележките.
В сайта на БГ пощи няма никаква информация, възможно ли е да са пристигнали да не се отразява в сайта им?
Възможно е, възможно е. На мен в понеделник ми дойдоха 4 пратки от Aliexpress, които преди това бях проверила и нямаше инфо в БГ пощи  Peace

# 119
Здравейте искам да попитам тъй като до сега не съм поръчвала никога от taobao и не съм мн наясно писах с посредника Китайчето но той ми иска доста висока  цена за доставка за един чифт маратонки 30 долара можете ли да ми кажете къде е най ниска доставката от тези посредници които сте описали в темата и ако има такава опция да намирам по евтин артикул Благодаря предварително!!!

Виж с Мистертао колко ще ти струва...аз един път съм поръчвала,чрез китайчето,сега мисля пак да правя поръчки.Пуснах запитване към китайчето какви пари ще ми иска за 2-3 блузки ..ами по скъпо отколкото чрез Мистертао...ми излиза..не знам..в Мистертао слагам ориентировъчни грамажи като изчислявам...и пак..Simple Smile) по малко пари ми излиза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт