Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 508
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Кецовете са около 1200-1300гр ,с доставката до БГ с китайските пощи- 56$ с Сингапурските пощи- 69$.Незнам къде сте ги гледали тези 37$ с доставката.....

Ти поръчвала ли си ги? Аз днес мерих точно такива в магазина и за мое голямо учудване бяха много леки  newsm78.
[/quote]

Често получавам кецове на Заноти,заедно с кутията са около 1200-1300гр(почти всички техни модели са толкова) ,зависи и от размера.И такива съм получавала.

# 346
Кецовете са около 1200-1300гр ,с доставката до БГ с китайските пощи- 56$ с Сингапурските пощи- 69$.Незнам къде сте ги гледали тези 37$ с доставката.....

Ти поръчвала ли си ги? Аз днес мерих точно такива в магазина и за мое голямо учудване бяха много леки  newsm78.

Често получавам кецове на Заноти,заедно с кутията са около 1200-1300гр(почти всички техни модели са толкова) ,зависи и от размера.И такива съм получавала.
[/quote]

Благодаря, а тежки ли са за носене, тези които пробвах също бяха китайски, но някак лекички ми се сториха и много удобни.

# 347
а как разбираме кое колко тежи в таобао,за да си го поръчам примерно през мистертао?? newsm78 newsm78 newsm78 и да ми го сметне с доставката

# 348
sunny6913 удобни са,в момента нося зимния модел на Заноти,този  с пух вътре и са изключително меки и удобни,не са тежки.

ричи-митко по собствена преценка никъде не е написано теглото на стоките....

# 349
sunny6913 удобни са,в момента нося зимния модел на Заноти,този  с пух вътре и са изключително меки и удобни,не са тежки.

Дано не съм нахална  Embarassed, би ли ми препоръчала продавач? Интересува ме този модел http://item.taobao.com/item.htm?id=22490195571&ali_refid=a3_ … 0r.1.17.16.JIHI9Q черен с черна подметка и да не е лак. И как са размерите? В Али обикновено отдолу има таблица в сантиметри, а тук не виждам  newsm78, ходилото ми е 25.0-25.5см, по БГ нося 38-39, на други обувки тук там има таблица и излиза, че трябва да поръчам 41 дали се отнася и за тези? Благодаря предварително   bouquet

# 350
Когато изчислявате доставката как изписвате грамажа 1300 или 1.300 излизат различно  newsm78

# 351
sunny6913 удобни са,в момента нося зимния модел на Заноти,този  с пух вътре и са изключително меки и удобни,не са тежки.

Дано не съм нахална  Embarassed, би ли ми препоръчала продавач? Интересува ме този модел http://item.taobao.com/item.htm?id=22490195571&ali_refid=a3_ … 0r.1.17.16.JIHI9Q черен с черна подметка и да не е лак. И как са размерите? В Али обикновено отдолу има таблица в сантиметри, а тук не виждам  newsm78, ходилото ми е 25.0-25.5см, по БГ нося 38-39, на други обувки тук там има таблица и излиза, че трябва да поръчам 41 дали се отнася и за тези? Благодаря предварително   bouquet

Спокойно можеш да поръчаш от този продавач.Има продажби и добър рейтинг.Относно размера при стелка 25см трябва да вземеш 40 номер,а 25,5см е 41 номер. Но имай в предвид че модела на платформа е леко уголемен,така че 40 номер може и да ти е добре.На ме този модел ми става 34 номер,а тук нося 36 и съм с 22,5см стелка.

За грамажа пишеш 1300гр.

# 352
Благодаря katrin77   bouquet, вече поръчах. Сега съм се огледала в спалните комплекти, направо са уникални! Някой поръчвал ли е?

# 353
Благодаря katrin77   bouquet, вече поръчах. Сега съм се огледала в спалните комплекти, направо са уникални! Някой поръчвал ли е?

Да и аз много съм се чудила за спалните комплекти,но като се има в предвид,че ще излезнат над 2кг,доставката ще е ужасно скъпа и за парите,коиот ще излезе мога да си взема тук качествен Ранфорс спален комплект.
Мога ли да е помоля да пуснеш линк на някой комплект,който си харесала за да го видя.Мерси.

# 354
А бебешки дрешки някой поръчвал ли е?

# 355
А бебешки дрешки някой поръчвал ли е?

Аз не съм поръчвала,но доста се замислям,ще дойде момент, в който трябва да си пазаря бебешки неща,но се притеснявам единствено за материите и качеството....дали ще отговаря на стандартите,чист памук.Иначе има уникални неща за бебета.

# 356
Оо, Катрин, честито, сега видях лентичката  Hug
Ами те и тук повечето неща за китайски.... така че няма да има голяма разлика предполагам. И аз за сега купувам само маркови дрешки, но защото ми е мерак в началото... но предполагам после ще мина и на по-евтини варианти, поне докато не стане на 2-3 години, защото в началото я ги облекат 2 пъти, я не. Защото растат много бързо.
А и на почти всички скъпи дрехи пак пише произведени в Китай...

# 357
Оо, Катрин, честито, сега видях лентичката  Hug
Ами те и тук повечето неща за китайски.... така че няма да има голяма разлика предполагам. И аз за сега купувам само маркови дрешки, но защото ми е мерак в началото... но предполагам после ще мина и на по-евтини варианти, поне докато не стане на 2-3 години, защото в началото я ги облекат 2 пъти, я не. Защото растат много бързо.
А и на почти всички скъпи дрехи пак пише произведени в Китай...

Благодаря True Blue,надявам се да изкарам една лека бременност.Аз също съм си набелязала само маркови бебешки дрешки от таобао,и сигурно ще си поръчам няколко неща.Но вчера си говорих с моя приятелка,която има момченце на 1г,и казва няма смисъл да робуваш в началото на марки,толкова бързо растат,че сигурно повечето неща няма да можеш и да ги сложиш.Но ми е мерак,като знам каква съм.Ще заложа на хубава количка.
Леко раждане и на теб.Виждам че не ти остава много. Simple Smile

# 358
Да, именно, че много бързо растат. И аз заложих на хубава количка, уж.
Ако поръчваш нещо, пиши Simple Smile И аз, ако поръчам ще пиша.
Лека бременност!   bouquet

# 359
Да и аз много съм се чудила за спалните комплекти,но като се има в предвид,че ще излезнат над 2кг,доставката ще е ужасно скъпа и за парите,коиот ще излезе мога да си взема тук качествен Ранфорс спален комплект.
Мога ли да е помоля да пуснеш линк на някой комплект,който си харесала за да го видя.Мерси.
[/quote]

Мен направо ме заболя глава днес, гледам предимно 3D като тези например http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.11.Cw6VOn&id=17557390034 или тези http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.94.caNiqo&id=36431475331 направо са уникални

Общи условия

Активация на акаунт