Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Охх извинявам се за глупавия въпрос просто се опитах да изчета нещо но не стана.. Тъ може ли без посредник?! не виждам проблем с регистрацията ? Rolling Eyes Пращат по бгпощи или ?Става дума за дребни поръчки под 30 долара
Само че се регнах от щатите ?!

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 16:26 от МалкотоХлапе

# 421
Охх извинявам се за глупавия въпрос просто се опитах да изчета нещо но не стана.. Тъ може ли без посредник?! не виждам проблем с регистрацията ? Rolling Eyes Пращат по бгпощи или ?Става дума за дребни поръчки под 30 долара

Не може без  посредник.За регистрация в ТАОБАО се иска актуален китайски телефонен номер.Иначе не става.На първа страница са всички посредници, с които пазаруваме.Избирате си един от тях,регистрирате се в сайта и си правите поръчките.Като опциите за доставка са БГ пощи и куриерска доставка(но тя отива на митница)Доставките по БГ поща не отиват на митница,с изключение на тези над 2кг,и сума на пакета над 30лв.Но от Мистертао пишат винаги по малка сума.Можеш да направиш поръчка и за 500$.Ако е над 2кг-я разделят на няколко пратки до 2кг и пак си я получаваш.
Дано съм била ясна и полезна.

# 422
Извинете за тъпият въпрос но с въпросният посредник "Китайчето" на какъв език комуникирате?

# 423
Извинете за тъпият въпрос но с въпросният посредник "Китайчето" на какъв език комуникирате?

Английски, ако не ти е добър ползвай гугъл преводача.

# 424
не ми отваря мистертао...и при вас ли е така?

# 425

Не може без  посредник.За регистрация в ТАОБАО се иска актуален китайски телефонен номер.Иначе не става.На първа страница са всички посредници, с които пазаруваме.Избирате си един от тях,регистрирате се в сайта и си правите поръчките.Като опциите за доставка са БГ пощи и куриерска доставка(но тя отива на митница)Доставките по БГ поща не отиват на митница,с изключение на тези над 2кг,и сума на пакета над 30лв.Но от Мистертао пишат винаги по малка сума.Можеш да направиш поръчка и за 500$.Ако е над 2кг-я разделят на няколко пратки до 2кг и пак си я получаваш.
Дано съм била ясна и полезна.
Добре само дето ти май не прочете моя коментар. Регистрирах се с телефона ми който е американски получих код и го потвърдих с две думи имам регистрация ?! И мога ли сега да си поръчвам от там за българия без просредник след като имам регистрация ?

# 426
не ми отваря мистертао...и при вас ли е така?

Да явно е заради празниците да не се натрупват поръчки

# 427
Mr. Tao вече работи

# 428
Някой пазарувал ли е от алсотао? Доволни ли сте и бавят ли поръчките? Има ли опция да ги пращат със сингапурските пощи? Картата ми не работи с мистъртао и по принцип пазарувам от китайчето, но за някои неща алсо ми дава по-добри цени.

# 429
Алсотаото не се славят с особена коректност.

# 430
Благодаря Simple Smile А мистъртао с какви карти работи , тъй като моята виза от ДСК категорично не ми я приема..

# 431
И моята е ДСК Виза и Мистер Тао не ми я приема!! Shocked

# 432
  • Ямбол
-True Blue-Честито ти дъщеричка,жива и здрава да вие и много да ви радва  Hug!

# 433
-True Blue-Честито ти дъщеричка,жива и здрава да вие и много да ви радва  Hug!

Peace Честито и от мен!Да ви е жива и здрава малката бонбонка!

# 434
Благодаря , момичета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт