Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 457
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
True Blue честита принцеса и от мен!!!Да ви е жива и здрава и да ви носи много щастие!  bouquet  bouquet  bouquet

# 436
Благодаря Simple Smile А мистъртао с какви карти работи , тъй като моята виза от ДСК категорично не ми я приема..
И мен ме интересува с какви карти плащате в мистъртао Sad

# 437
Благодаря Simple Smile А мистъртао с какви карти работи , тъй като моята виза от ДСК категорично не ми я приема..
И мен ме интересува с какви карти плащате в мистъртао Sad

Аз плащам с дебитна на уникредит до сега не съм имала проблем само е дразнещо, че при всяка поръчка ми иска верификационния код

# 438
Да ви се похваля.. най-накрая направих поръчка с мистъртао! В крайна сметка си изкарах карта отфибанк и нямах никакъв проблем с нея. Дано по-бързо да получат нещата ми и да ги изпратят насам  Praynig

# 439
има ли някой който плаща с карта на ОББ или ДСК

# 440
има ли някой който плаща с карта на ОББ или ДСК

да,със кредитни на двете банки и никога в нито един сайт не съм имала проблем  Peace

# 441
С дебитни на ДСК не става.

# 442
здравейте някой скоро да е ползвал engtaobao.com?? Защото смятам чрез тях да поръчам тъй като Мистертао не ми приема картата?

# 443
С дебитни на ДСК не става.
Аз съм с виза електон на ДСК и не ми приема плащането и не знам каква карта да изкарам.Лошото е че съм в малък град и имаме само ДСК,ОББ и ЦКБ Sad

# 444
Май все още най-добрите условия са на Първа Инвестиционна Банка. Би трябвало да имате такава.

# 445
Само да попитам нова съм в този сайт и искам да си поръчам доста неща от този китайски сайт taobao.com и искам да ви попитам този MisterTao посредник ли е ? чрез него ли се поръчва от таобао сайта? Благодаря предварително.

# 446
Да Мистър Тао е посредник.

# 447
Само да попитам нова съм в този сайт и искам да си поръчам доста неща от този китайски сайт taobao.com и искам да ви попитам този MisterTao посредник ли е ? чрез него ли се поръчва от таобао сайта? Благодаря предварително.

Peace да на първа страница има още агенти.с алсотао май най скъпо илиза Simple Smile

# 448
Благодаря Ви за бързия отговор!!!

С риск да се повтарям с въпроса си, но може ли някой който вече си е поръчал чрез този посредник MisterTao как става цялата процедура? Аз успях да се регистрирам и да си пресметна колко ще ми струва артикула заедно с доставката, но до там! А къде всъщност трябва да я правя поръчката, да пиша лично на този MisterTao? Започнах да чета тази тема и виждам, че много хора са доволни и от китайчето! Някои ползват Сунгурларските пощи други китайските...кои са по добри! Направо се обърках...твърде много информация за час Simple Smile

ИЗвинявам се още веднъж ..... ако тези въпроси са Ви е зададени многократно!!!

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 02:09 от miss smile

# 449
Благодаря Ви за бързия отговор!!!

С риск да се повтарям с въпроса си, но може ли някой който вече си е поръчал чрез този посредник MisterTao как става цялата процедура? Аз успях да се регистрирам и да си пресметна колко ще ми струва артикула заедно с доставката, но до там! А къде всъщност трябва да я правя поръчката, да пиша лично на този MisterTao? Започнах да чета тази тема и виждам, че много хора са доволни и от китайчето! Някои ползват Сунгурларските пощи други китайските...кои са по добри! Направо се обърках...твърде много информация за час Simple Smile

ИЗвинявам се още веднъж ..... ако тези въпроси са Ви е зададени многократно!!!

Не му пиши на лично!(всъщност може да се пише да ти отбележат по ниска стойност на плика) а след като се регистрираш си вкарваш пари в акаунта за да може да закупиш продукта!Мисля че беше на няколко етапа.Първо плащаш стоката и доставката (вътрешната китайска),след това те поръчват снимат ти дрехата или там каквото си си избрала (все пак да видиш)после мисля беше 2-ро плащане-вече комисионната им и така!А за китайчето аз веднъж съм поръчвала чрез него свързваме се от Алито!Процедурата е показваш му какво си си харесала,определя ти цена,купуваш от него нещо и така!Като там си плащаш директно с картата без да се вкарват пари в акаунта!Със сингапурските идват малко по бързо!Нека някой да ме поправи ако греша нещо!

И P.S:  Искам отново да попитам някой използвал ли е http://www.engtaobao.com/   скоро?Защото на мен мистертао не ми приема картата Виза на ДСК? Peace

Общи условия

Активация на акаунт