Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 573
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
И днес и вчера и преди няколко дни си плащам без проблем с картата в Мистертао.Незнам защо на вас ви дава такова съобщение.Дали не бъркате нещо при плащането?

# 511
Здравейте от мен! Не съм пазарувала от този сайт, но имам питане, като цяло за китайските реплики. Получавали ли сте дрехи и обувки, които са реплики, без да ходят на митница и т.н? А ако са отишли, конфискували ли са Ви такива дрехи и обувки? Благодаря!

# 512
Нещата идват в пощата, не в митницата.

# 513
Това ми е ясно, но питам за тези, за които митничарите се съмняват и искат документи и разпечатки и т.н?

# 514
Да и на мен ми е интересно да разбера. Нали приеха закон да отварят и пратки под 2 кг, конфискуват ли репликите?

# 515
Момичета, дайте моля акъл какво да поръчам  Confused Ноември исках един телефон, преведох им парите , но се оказа че го няма наличен и сега ми стоят отлежавайки в сметката на мистертао . Около 35 $ са . Не че имам нужда от нещо конкретно ... Приемам предложения .
Мерси Ви ! и Хубави Празници

# 516
Момичета, дайте моля акъл какво да поръчам  Confused Ноември исках един телефон, преведох им парите , но се оказа че го няма наличен и сега ми стоят отлежавайки в сметката на мистертао . Около 35 $ са . Не че имам нужда от нещо конкретно ... Приемам предложения .
Мерси Ви ! и Хубави Празници

можеш да им пишеш да ти върнат парите от баланса към картата  Peace

# 517
Здравейте момичета!
Христос Воскресе!
Отдавна не съм влизала тук. но смятам тези дни да поправя тази световна несправедливост.
Моля за малко помощ
Може някой да ме ориентира как да потърся детски обувки, поради някаква причина Хрома не ми превежда...
и моля споделете малко идеи за сандали пак поради същата причина...

# 518
Здравейте момичета!
Христос Воскресе!
Отдавна не съм влизала тук. но смятам тези дни да поправя тази световна несправедливост.
Моля за малко помощ
Може някой да ме ориентира как да потърся детски обувки, поради някаква причина Хрома не ми превежда...
и моля споделете малко идеи за сандали пак поради същата причина...

виж тук за преводача http://prikachi.com/images/301/7287301C.jpg

# 519
Здравейте! Моля. някой по-запознат да ми помогне. Опитах се да платя в mistertao s Visa electron, изписва ми, че не може да се осъществи плащането. Имам и карта V pay. Някой от вас плащал ли е с такава?

# 520
Картите на някои банки не ги приема. Като ДСК например.

# 521
  • хасково
Ви пей не става  Peace Пробвах няколко пъти.

# 522
Благодаря snow 22  Hug ! Не знаех че има такъв вариант . Ще им пиша.

# 523
Благодаря ти,  snow22! Но при мен нищо не действа...  Embarassed От два дни съм с преинсталиран компютър и новия Windows  ми е пълна мъгла, но такива отметки нямам нито на Хром нито на Музила.
Много е дразнещо, но китайския не ми е "сила"  Laughing

# 524
Моля за помощ от разбиращите , не мога да се оправя с търсенето . Embarassed Embarassed Издирвам това  Blushна Philiip Plein

Общи условия

Активация на акаунт