Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
някой може ли да ми помогне с намирането на тези кецове и като цяло как да намеря всички кецове  понеже в категориите не намирам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
   МОЛЯ някой да ми намери тези кецове ще му бъда много благодарна защото не  намирам никакви кецове като категория а ако имате нужда аз ще ви помогна с поръчката ако сте си харесали нещо от сайта

Намирам ги на aliexpress
Ако имате картинка, най-лесно се търси, като кликнете с десния бутон върху нея и избирате "Търсене на това изображение с: Google"

# 646
Здравейте, интересува ме ако има желание някой да ми даде Username в mistertao да ползвам 50 % отстъпка от първа поръчка. И да питам може ли да платя с Paypal.

# 647
Здравейте, пиша за да ви се оплача от "hpoliver1", поръчвах често чрез него, имах му доверие.Така се случи, че много се проточи една поръчка, оказа се, че не е налично, а той беше я пуснал,т.е. все едно я е изпратил...мина периода за диспут, т.е. взел е вече парите, не вярвах, че може да ме излъже...няколко дни преди да изтече времето за диспут, поръчах нови неща за тея пари, каза "утре ще поръчам всичко за теб", от тогава мина повече от месец и нищо.В скайпа постоянно беше инкогнито, като му пиша в пощата или Али, отговаря "пиши в скайпа", а в скайпа или е инкогнито, или дори да е на линия, не пише, и нито дума какво става с поръчката ми, а то не е да са минали 2,3 дни, а над месец...Сумата е около 200лв.Намекнах му преди седмица, че ще пиша във форума, от който се е прочул у нас, и изведнъж писа и в пощата, и в скайпа.Писах му, ако случайно е забравил да поръча нещата, да го направи сега, каза "get it", и от тогава 9 дни пак без отговор.
 Някой друг имал ли е проблеми с него, преди или след край на времето за диспут? Ще помоля, ако някоя поръчва по-редовно с него, и не и е проблем, да ми пише, просто да му кажа "писах с X, Y и Z, които поръчват чрез теб, в България не са имали проблеми, надяваме се и сега да няма проблеми".Да намекна, че ако излъже някой, и другите няма да му имат доверие.
 Ще ви държа в течение дали все пак ще покаже коректност.

# 648
  • Ямбол
linaa7 ти погледна ли му профила,че е пълен с БГ знамена от поръчки,не съм чула за недоволни от него,нещо много усукано пишеш,не знам колко си наясно...но защо не отвори диспут и не си търсиш правата тогава,а го издирваш,не е длъжен да пише и отг .в сайта,още по-малко на скайп.

# 649
Минало е периода, в който може да се повдигне диспут, той вече си е получил парите, без да е изпратил нищо.Незнайно защо, след като му преведох парите, пусна поръчката, без да е поръчал нищо, съответно и без да е изпратил нищо, имах му доверие, защото и преди поръчвах чрез него.Но както казах, мина над месец, от както мина времето за диспут(взел си е парите) и от както поръчах нови неща за тези пари, на мястото на другите, които се оказа, че не са налични, само че след като си получи парите(мина периода за диспут), стана труднооткриваем, над месец не знам поръчал ли е нещата, налични ли са или не, получил ли ги е, не става дума за просрочено време за доставка, а над месец само за това той да ги поръча, надявам се в крайна сметка да се окаже коректен.

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 15:46 от linaa7

# 650
Минало е периода, в който може да се повдигне диспут, той вече си е получил парите, без да е изпратил нищо.Незнайно защо, след като му преведох парите, пусна поръчката, без да е поръчал нищо, съответно и без да е изпратил нищо, имах му доверие, защото и преди поръчвах чрез него.Но както казах, мина над месец, от както мина времето за диспут(взел си е парите) и от както поръчах нови неща за тези пари, на мястото на другите, които се оказа, че не са налични, само че след като си получи парите(мина периода за диспут), стана труднооткриваем, над месец не знам поръчал ли е нещата, налични ли са или не, получил ли ги е, не става дума за просрочено време за доставка, а над месец само за това той да ги поръча, надявам се в крайна сметка да се окаже коректен.
какво да кажа китайска циганска работа.Това е направо ужас.Е как да си поръчва човек от тях като ето какви ги вършат.колкото и БГ знаменца да има с това вече е се е изложил.Е затова ги подминавам тези жълтури.А и да не говорим че досега съм си поръчвала 4-5 неща и всичко са боклуци.

# 651
Случая все още не е приключил, след като намекнах за темата тук, се извини и каза, че ще поръча сега нещата Simple Smile Ако при този вариант(когато е минал периода за диспут и нищо не е изпратил), сега той изпрати нещата за около 200лв, значи все пак при малко натиск  винаги ще бъде коректен, ще видим...

# 652
Здравейте,

Някой може ли да ми даде nick name-a си за да го впиша като referer при регистрация в mistertao, за да мога да използвам 50 % отстъпка.
Благодаря Simple Smile

И още нещо, от къде разбирате грамажа на стоката, която желаете да закупите?

# 653
аз да похваля Китайчето на Никид,поръчах си козметика чрез него тъй като никой не искаше да ми я изпрати чрез китайски пощи,само той се нави Simple Smile доста бързо ми я изпрати и бързо пристигна

# 654
  • Варна
Здравейте, може ли някой да ми даде никнейма си за mistertao?

# 655
Здравейте ,някои купувал ли е таблет или телефон .Ако е купувал моля за коментари и съвети.

# 656
Вчера и днес някой плащал ли е и използвал ли е mistertao вчера ми блокираха 204,99$ при транзакция 34 $ ,днес за 2$- 15 $ какво се случва не знам  Twisted Evil от съпорта им казват,че няма плащане при тях 204,99 $ а са блокирани в карата ,и днес така ...

# 657
аз имам плащане от вчера,за 7.60$ са ми блокирали 13,80лв

# 658
Вчера и днес някой плащал ли е и използвал ли е mistertao вчера ми блокираха 204,99$ при транзакция 34 $ ,днес за 2$- 15 $ какво се случва не знам  Twisted Evil от съпорта им казват,че няма плащане при тях 204,99 $ а са блокирани в карата ,и днес така ...

Да , същия проблем

# 659

Да , същия проблем
Надявам се само да ги върнат от Alipay защото от mistertao отговарят,че не са получели тези суми #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт