Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 525
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
оспорвайте разликата от сумата в банката Peace

# 661
Явно има някакъв проблем.И аз на28.04 платих но пари ни при тях има нито при мен.
Чудя се къде ли витаят тези пари сега.Ходих до банката и ги попитах какво се случва с този превод но горките не могат да ми проследят последната транзакция. Shocked Да плача или да се смея.... Simple Smile

Писах два пъти на Мистера дали има представа какво се случва...но отговор още няма.

За сега се въздържайте да плащате

# 662
Аз получих  следния отговор от Mistertao
the alipay is meet some trouble of the payment, so there is many amount of this that didn't come to us, now they are fix this, you may try it later and they said that the money they will return to you in 3-7 days.

or you can inquire them in the link below:

https://intl.alipay.com/index.htm

hope this do help you

но и днес проблема продължава

# 663
Аз получих  следния отговор от Mistertao
the alipay is meet some trouble of the payment, so there is many amount of this that didn't come to us, now they are fix this, you may try it later and they said that the money they will return to you in 3-7 days.

or you can inquire them in the link below:

https://intl.alipay.com/index.htm

hope this do help you
но и днес проблема продължава

Това го пише на заглавната страница на mistertao:
>The AliPay payment system failed to send IPN to our system sometimes. We will do check and recharge your account. So please don't worry if you haven't seen your payment in time. We suggest that you use Webmoney
Не се наемам да го превеждам буквално.

Днес 04.05.15г. ми приеха плащането от 28.04.15г.

# 664
  • Варна
Здравейте и от мен!
Някой дали може да сподели нещо за tao.bg ?

# 665
Дали ще мога да я открия тази чанта https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1386690621653341&set … pe=3&theater? Цвета е черен по принцип.

# 666
Здравейте, някой би ли бил така добър  д си даде user-a за recommender при регистрация в mastertao? Искам да попитам, ако дадения артукул го има в aliexpressa мога ли да им пратя линка да ми го намерят в taobao?

# 667
  • Varna
Здравейте,момичета
първа поръчка от таобао,избирам китайчето.Маратонки за $60-дава ми $95 тотал.Не е ли много?
Нямам претенции за превозвача,ако ми препоръчате нещо по-добро ще съм ви благодарна.  bouquet
Мислех да пробвам и мистъртао,четох,че сте недоволни от последните поръчки.

# 668
Момичета здравейте Simple Smile

Искам да направя една поръчка от Таобао от около 2 месеца и все още не съм. Пробвах чрез Taobaoring супер бавно ми се вижда още не са потвърдили дали са проверили продуктите. който искам дали са в наличност а те са. Тоест докато се наканя магазина ще затвори Simple Smile

Искам възможно най-бързия и безболезнен метод дайте една идея с кой агент да се свържа.

Дали е фирма има сайт или е частен китаец все тая,  стига да може да му се разчита да сте пазарували с него и да се случват нещата малко по-бързо. Разбира се и да не е Кожудер цена за транспорт и прочие ще съм ви много Благодарен.

Или ако някой помогне с един реферал за регистраци в МистерТао Simple Smile

Благодаря предварително

# 669
  • Ямбол
ALESSANDRA като се сложи доставка от таобао до китаеца, от него до БГ, комисион, теглото и не мисля,че е много,пак не знам де,няма ли ги в др. сайт ?
IvCho9  ,аз съм предложила моя посредник,ако е за поръчки от таобао,иначе ,ако ги има и в Алито,мога да помогна лично.

# 670
ALESSANDRA като се сложи доставка от таобао до китаеца, от него до БГ, комисион, теглото и не мисля,че е много,пак не знам де,няма ли ги в др. сайт ?
IvCho9  ,аз съм предложила моя посредник,ако е за поръчки от таобао,иначе ,ако ги има и в Алито,мога да помогна лично.

Интересува ме Китаеца, който сте предложили дали е надежден понеже са ме лъгали китайци тоест изпращал съм пари и после изчезват.
Дали работи бързо.. понеже му бях писал на посочения скайп и му отне около 3 седмици да влезне в него. какъв е най бързия метод да общувам с него и също ме интересува като цена дали е добра оферта да се вземе с него и какъв метод на плащане предлага той. Регистрирах се вече в Мистертао ама с това Алипай малко се изнервям.

Всичките неща, който искам ги има само в Таобао готов съм с избора и пари и всичко просто искам да ги поръчам вече.
Последното ми важно питане с какви пощи предпочитате да ви се изпращат нещата да се избегнат проблеми усложнения и задържане на пратки от митниците... имал съм проблеми с DHL и по принцип знам че има проблем ако нещата са реплики.

Става въпрос за 2 чифта кецове 2 чифта дънки 1 риза и 1 горнище цялата пратка ще тежи около 3 3,5 КГ

# 671
  • Ямбол
IvCho9 Вече ти отг.на лични, но и може сам да препрочетеш и темата,че десетки го използват,а и виж в Алито ,поръчките му са основно от хора с бг. знаменца.

# 672
със този скъп долар и високата цена за доставка,за мен дрехи и обувки е напълно безмислено да се купува от Китай Peace в момента във всички европейски сайтове има намаление,цените на всички световни марки са повече от приемливи да не кажа и почти без пари,в европа можеш да върнеш всичко което не ти харесва а в таобао е сложен процес че и почти не възможен,в сайта на мистъртао можеш да си калкулираш колко ще ти излезе доставката със различните пощи,Китайчето ще ти даде крайна цена на всеки артикул по отделно ,връзката през алито е най бърза

# 673
  • Varna
А на мен 60% надценка  ми се вижда много,а искам да поръчам повече бройки.Успях с мистъртаото за 40%.
Спестих по $10-15 на чифт ,което си е супер.
Благодаря Ви  bouquet

# 674
Накрая след чуденки и разговори направих и моят първи ордер от Таобао.
Мислех да използвам китайчето, в последствие се запознах и с един друг агент, който предложи доста добри условия и плащане с Paypal, но някак си след като веднъж съм изгърмявал от Китайци никак ама никак не им вярвам, за това реших да направя покупката използвайки MisterTao.com поне е в бранша от доста време и бая хора по света го използват. Като гледам комисионата им е същата дори като изчислявах крайната цена с комисионата и доставката ми излезе по ниска от тая която ми обяви Китайчето посредник въпроса не е само в парите а някак си се чувствам по сигурно.
За сега съм доволен Вчера платих ордера, много бързо и лесно директно с Visa 10 часа по късно покупката е със статус Procesing и получих съобщение, че нещата се поръчват.
Сега ще видя колко време ще отнеме целият процес от плащане до получаване на пратката.
Имам едно питане, вие лично с кой доставчик предпочитате да се извършва доставката ? Говоря от митническа гледна точка и сравнително бързо.

Със сигурност няма да е DHL, защото при подобна стока 99% ще имаш проблем и ще си обмитен.

Когато завърши всичко, ще изкажа мнение за целия процес с MisterTao.

Общи условия

Активация на акаунт