Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 524
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Най-накрая се оправих. Благодаря ти много snow22  Blush

# 706
Недейте да пазарувате от palaz-styling.com стоките им изобщо не съответстват на снимките. Пълни боклуци изпращат. Не мога да публикувам коментарите си на сайта им. Мошеници са

# 707
Някой скоро пускал ли е поръчка с Мистертао,с ДHL или малайзийски и шведски пощи,интересува ме за последните две за колко време идват и дали ги спират на митница Simple Smile

# 708
малайзийски пощи пътуват много бавно,над 45 дена
а митницата няма нищо общо със пощите,важно е каква стойност е обявена на пакета

# 709
Значи да продължавам да си пускам с китайските пощи и сингапурските.....а някой от вас поръчва ли с таобао.бг -българския посредник?

# 710
Значи да продължавам да си пускам с китайските пощи и сингапурските.....а някой от вас поръчва ли с таобао.бг -българския посредник?

От  три месеца поръчвам само от   таобао.бг . Много са коректни и бързи. От тогава не съм поръчвал нищо повече от  Мистертао

# 711
Здравейте,разбрах,че доста потребители от алиекспрес имат профил в таобао...Моля ако някой е попадал на такъв да сподели .. и искат ли комисионна самите продавачи ? bouquet

# 712
По повод коментарите на някой потребители за коректността на таобао. Бг искам до напомня за моя случай: направена поръчка  юли месец направено плащане юли месец не пристигнала пратка до ден днешен. Писах диспут с пейпал-не ми върнаха парите. Намерих вариант да си получа парите заради закъснението на пратката ми вече 6 месеца,  но ми искат списък на продуктите които съм купила, когато се опитах да вляза в акаунта ми се оказа че администраторите на сайта са го блокирали вече втори месец чакам отговор  ТАКЪВ ВСЕ ОЩЕ НЯМА. Не мога да се свържа с тях нито на посочените номера нито на вайбар, защото когато видят номера ми не ми отговарят, а когато звъня от чужди номера казват че до утре ще имам списък на продуктите които съм платила и ще ми бъде оправен акаунта... Е ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ  "коректните" таобао да ми пуснат един прост списък  и да ни приключи драмата.(пратката ми не е пристигнала, а те твърдят че е върната от България, защото съдържа лакове за нокти (напомням,че съм платила пратката на 27 юли, върната е от България на 29 юли, а таобао твърдят че са я пуснали на 22 юли преди аз да съм я платила. КОЙ ЩЕ МИ ПРАТИ НЕЩО БЕЗ ДА СЪМ ГО ПЛАТИЛА Е ДРУГА ТЕМА....  е все още не разбирам как е пристигнала за 8 дни, а вече 6 месеца не могат нито да ми я пратят отново нито да извадят един списък )) но не желая да коментирам пристигането на пратката връщането и т.н. искам само да ми оправят акаунта или да ми отговорят на 10 те имейла за прословутия списък. Е след като прочетете историята ми с коректните агенти таобао се замислете дали да пазарувате от тях!!!!виждам че агентите  пишат активно в темата та ми е интересно как имате време да си привличате клиенти от форуми а нямате време да отговорете на един имейл?  Възмутена съм пратката е на стойност 284лв. ...

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 20:29 от bubeto3313

# 713
Писах диспут в които СВИЛЕНА ХРИСТОВА си изми ръцете като каза че е пуснала пратката и от България е върната (както знаете никой няма да пусне нещо което не е платено, чрез хора които работят на митницата проверих, че такава пратка не е пристигала никога в България/ пейпал каза: продавача твърди че си е свършил работата изпратил е всичко при вас в България е проблема ходете си търсете пратката. В ХК пощи казаха, че ако някога е пускана такава пратка до сега щеше да излезе, защото  най-голямото им забавяне е обявено със срок 90 дни АЗ ЧАКАМ ВЕЧЕ 6 месеца...
Пуснах оспорване на транзакция в банката която е издала картата ми, но към документите ми искат и списък на платените продукти свален от сайта- но СВИЛЕНА ХРИСТОВА ми е блокирала акаунта и немога да вляза, за да извадя списъка за банката, писах им поне 10 имейла не отговориха на един дори, веднъж ми вдигнаха на вайбар, когато звънях от чужд номер говорих с мъжа и беше любезен човек, но неможах да чуя какво казва, защото "любезната" Свилена Христова регистрирана в сайта bg mama под името taobao.bg крещеше толкова силно : това е оная с лаковете пак ли тя се обажда , че успях  да обесня на мъжа й само , че не искам нищо общо с тях само  да ми изпратят списък на имейла. Е все още го чакам... И това е жена, която се храни от моята и от вашата комисионна
! Госпожо Христова, типично по български лъжете и мамите хората. Аз няма да ги оставя на мира дала съм 285лв, които съм изкарала с пот на челото и след като не ми изпратихте дори един празен кашон си искам парите!!!!!!!
Утре отивам в КЗП, но вече толкова месеци водя спорове с този агент и пейпал, че изпуснах всякакви всевъзможни срокове.
Никога до този момент не съм пазарувала от чужди сайтове и госпожата беше много внимателна любезна и ме търсеше тя дори докато не си платих пратката. Търсих мнение за сайта но не намерих и като човек които не си е патил се доверих на измамниците.... ХОРА ЧЕТЕТЕ И НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ПАЗАРУВАТЕ ОТ ТЯХ мойте пари откраднаха а Бог знае още колко хора са излъгали

# 714
Много грозна случка. Явно ще ги пропусна, а тъкмо мислех да поръчвам едни боклуци през тях. Благодаря за предупреждението и дано си вземеш парите! В никакъв случай не оставяй нещата така..

# 715
Много несериозно е твърдението, че пейпал е повярвала на моите думи и затова са отсъдили, че ние сме били коректни.
Всички които пазаруват по интернет знаят, че пейпал защитава купувачите и че в 99% от случаите след направена проверка отсъждат в полза на купувача.
След като клиента ни отвори диспут, ние предоставихме всички документи на пейпал. След тяхна проверка се доказа, че ние сме изпратили пратката и затова парите на клиента не бяха възстановени.
Нашата работа е да купим продукти, да ги проверим за качеството и да ги изпратим. Ние не носим отговорност, ако пратката е изгубена, конфискувана или върната.

# 716

Нашата работа е да купим продукти, да ги проверим за качеството и да ги изпратим. Ние не носим отговорност, ако пратката е изгубена, конфискувана или върната.

Това изказване е доста грубо Peace
Аз като купувач си плащам стока която искам да получа и не ме интересува дали е изгубена,върната,конфискувана или дефектна! Имала съм такъв диспут във Пейпал и съм ги спечелила,продавача също твърдеше че е изпратена но по тракинг номера се виждаше че движение няма,много ми е интересно как сте спечелили диспута newsm78 най вероятно девойката нещо е объркала.Добре че не всички търговци са като вас много ,,не коректни,,

# 717
При Вас не е имало движение и затова пейпал са възстановили сумата Ви.
При тази поръчка има дата на тръгване, дата на пристигане в България и съобщение, че пратка е върната от митница България.  В Хонг Конг е подадено искане, когато пратката бъде върната да ни бъде предоставена. Клиентът знае всичко това.

# 718
При тази поръчка има дата на тръгване, дата на пристигане в България и съобщение, че пратка е върната от митница България.  В Хонг Конг е подадено искане, когато пратката бъде върната да ни бъде предоставена. Клиентът знае всичко това.

Драги таобао.бг, нямам нищо общо с вашата клиентка, но се възмущавам не непристойното ви поведение, с което завинаги ме изгубихте, като клиент! Каквото и да е писала госпожата, вие като нейн агент, сте длъжен да защитавате интересите на клиента си. С мистъртао съм имала две връщания на пратки и при двете китайците ми опазиха интереса и подходиха повече от професионално.

# 719

Драги таобао.бг, нямам нищо общо с вашата клиентка, но се възмущавам не непристойното ви поведение, с което завинаги ме изгубихте, като клиент! Каквото и да е писала госпожата, вие като нейн агент, сте длъжен да защитавате интересите на клиента си. С мистъртао съм имала две връщания на пратки и при двете китайците ми опазиха интереса и подходиха повече от професионално.

А аз имам   проблем е  с Мистъртао.   Имам 4 недоставени/ загубени  пратки.  http://www.17track.net/en/track?nums=RF218283705SG,RF218283064SG … 446174SG&fc=0 , 2 от месец май. 1  от 07  и 1 от 08.  на обща стойност 390 щ.д.

В момента ми предлагат ми обещетение по 15 щ.д. на пратка -  а  в сайта пише че възтановяват 100% ако до 45 дни пратката не е получена.

И както съм  написал   малко по нагоре  от месец  октомри  поръчвам само от   таобао.бг . За мен те  са доста  коректни и бързи. Плаща се с Paypal което си е 100%  защита за куповача.   Имам поръчки които съм ги получил в Б-я   за 8 дни от датата на поръчката. От тогава не съм поръчвал нищо повече от  Мистертао.

Общи условия

Активация на акаунт