Пазаруване от taobao.com - китайски реплики (№3)

• 99 517
  • 742
  •   1
Отговори
# 720

аз изгубена пратка нямам. имам върнати, защото не е това което съм искала и ми съдействаха напълно коректно за да си върна парите.

# 721
много интересно обаче,при кого във ХК се върна пратката? на пакета не е ли писан ваш адрес на изпращач? аз си мисля че пратката е при вас? или вие сте длъжни да си я търсите,но нали ви е платена.... спечелен диспут....какво ви интересува...
а би трябвало всичко това много да ви интересува,за да спечелите клиента по край него още ,да пазите доброто си име,ако бяха всички търговци като вас ,нямаше да има доволни клиенти от интеренет пазаруването,пратки се губят дори от европа,но нито един продавач не казва ,,аз си свърших работата и не ме интересува,, ами обратното,връщат пари или изпращат пратки отново.
бъдете коректни със клиентите си

# 722
Taobao.bg  не забравяйте ,че чета  какво пишете!!!!! Не лъжете хората!!!! Вие дори не отговаряте на обажданията и имейлите  нормално да спечелите диспута в пейпал на вас това ви е работата аз пазарувах за пръв път от чуждестранни сайтове имах ви доверие а вие ме подведохте!  А и нямо как да предоставя необходими доказателства защото вие блокирахте акаунта в сайта ви за да се отървете от мен и да не носите никаква отговорност. след като твърдите че гледате интереса на клиентите си защо не отговаряте но обажданията ми и не ми давате никаква информация? Та нали вие първи се застраховахте като казахте максимален срок 90 дни е вече минаха 6 месеца какво ще е оправданието ви този път?

Сега се обръщам към хората които пишат мнения и са добронамерено настроени и използват сайта за обмяна на информация а не за да привлекат нови клиенти
виждате госпожа Христова има време да прави коментари и да слага цитати, но не си е направила труда да ми отговори на имейла. ИЗВОДИТЕ СИ ГИ ПРАВЕТЕ САМИ

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 23:28 от bubeto3313

# 723
Това е тракинг номера но пратката ми всеки може да отвори и до провери състоянието и да види че няма движение от 27 Юли 2015г и да си направи извод за "достоверната" информация която представя TAOBAO.BG
RC017497765HK

# 724
Това изписва като проверявам пратката: The item you enquire is already beyond the enquiry period. We are unable to provide you with further information. We are sorry for the inconvenience caused.

Enquiry of Speedpost item should be made within 3 months from the posting date. Enquiry period for local and outward postal items is within 5 months. For other inward items, the enquiry period is within 6 months.

Е все още ли вярвате на агента таобао.бг и г-жа Свилена Христова че те правят всичко за да не ощетяват потребителите и че работят и съдействат в полза на клиента...... пълни измамници  ooooh! #2gunfire

НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ИЗМАМНИЦИТЕ ТАОБАО.БГ #2gunfire

# 725
bubeto3313 пиши на пейпал
като си влезеш в акаунта горе в десния ъгал избери Security Center после избери Contact Us избери Message Center избери Create New Message след това избери две от опциите които са най подходящи за твоя случай(1.DISPUTES2.BUYER COMPLAINTS),опиши във съобщението абсолютно всичко със пълни подробности,пиши им че като потребител си безкрайно разочарована от тяхното решение и блгодарение на тях все още нямаш нито пратка нито пари,дай им и тракинг номера,напиши им номера на транзакцията и номера на диспута
успех ти желая

# 726
http://world.taobao.com/item/525361450617.htm?fromSite=main& … t&ns=1#detail
Мислите ли, че стоката е добра и продавачът е надежден? Как да поръчам без посредник, а директно?

# 727
Snow2 преди 3 дни изпратих съобщение на пейпал с историята, но все още нямам отговор. Ще чакам то така или иначе нямам друг избор

# 728
Само да вметна,че с Мистертао преди една година имах няколко направени поръчки,от  които 2 не пристигнаха,бяха за малки суми около 30-40$,но след изтичане на 45дневния срок(работни дни) ми възстановиха пълната сума по сметката ми.

# 729
За незнаещите да обясним каква е схемата с агентите:
Харесваш си лачени обувки Папа Джак, влизаш в сайта на агента и му ги показваш и ги плащаш + комисионна + пътни разходи.
Агента ти взима парите, поръчва обувките и чака те да пристигнат при него.
Когато ги получи ги праща към теб и ти дава тракинг номер. В полето изпращач на пакета е попълнен адреса на агента!!!!
Когато пратката е в страната едни чичковци и лелки работещи като митничари преценяват дали трябва да се отваря, дали да я пращат на митница или директно към получателя. В случай, че въпросния чичко реши, че отивате на митница от пощата ви изпращат известие, че на митница са ви скъпоценните обувки да отидете и да си ги освободите, като ако не стане с първото известие след седмица пращат второ!!!! В много случай учтивите служители от пощата са ми звъняли лично още преди първото известие да ми е в пощата, без да са ми познати, приятели или роднини!!!, за да ми кажат, че имам пратка в пощата! Така че да ми обеснявате драги таобао.бг, че пратката в върната в ХК.... няма никакъв смисъл, пратката се връща при агента, и дори да приемем, че госпожата не си я е потърсила в рамките на срока предоставен от митниците, то тогава пратката е у вас! ако изобщо сте я изпратили разбира се!

# 730
Именно съгласна съм, че пратката се връща шри агентите, но според мен тао.бг просто са ми пуснали празен кашон за 150$ и именно затова не получих нищо! Както казах на митницата не е пристигала моя пратка както таобао твърдят, че е върната! Колкото и "некадърни" хора да са останали в България на митницата си има регистър на получени, задържани, върнати и конфискувани пратки аз  (пратката) не присъствам в нито един сектор на регистъра!

НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ ОТ ТАОБАО.БГ БЪЛГАРСКИ "агент" те са некоректни, взимат ви парите и не получавате нищо друго освен ГОЛЕМИ ГЛАВОБОЛИЯ

# 731
  • София
Eх.. тъкмо влязох да си потърся посредник че съм харесала камара неща в сайта, зарадвах се, че има местен, и... греда.
Дето се казва-хубава работа, ама българска.

bubeto3313, скоро ще има нова част на темата, и там да опишете случая. Достатъчно ни крадат овластените в тази държава, за да си мълчим за останалото Peace

Успешни покупки на всички! Аз ще се боря с китайските посредници Twisted Evil

# 732
Именно съгласна съм, че пратката се връща шри агентите, но според мен тао.бг просто са ми пуснали празен кашон за 150$ и именно затова не получих нищо! Както казах на митницата не е пристигала моя пратка както таобао твърдят, че е върната! Колкото и "некадърни" хора да са останали в България на митницата си има регистър на получени, задържани, върнати и конфискувани пратки аз  (пратката) не присъствам в нито един сектор на регистъра!

Пратка може да се конфискува, само ако съдържа забранени от закона за внос вещества или предмети, но дори и тогава става със знанието на получателя. Ако поръчваш ментета или реплики го имай предвид! Има редица случай на изгърмели пратки! Задържа се ако искат мито или правят обратна проерка на фактура, но пак ще се свържат с теб. То за това се пише и телефон при адреса на получателя, за да се свържат с него при нужда!

# 733
Уточнявам, че никой от никъде не се е свързвал с мен заради никаква пратка! Моя приятелка работи на митницата провери номера на пратката, данните ми и каза , че такава пратка не е влизала в страната камо ли да е върната. Агентите имат не точна и лъжлива информация. Вече дори в ХК  пощи казват, че немога да си проверявам пратката, защото дори и да са имали забавяне никога не е било 6-7месеца и че проблема е в хората, които са  я изпратили.

НЕ поръчвайте стоки от агентите ТАОБАО БЪЛГАРИЯ

# 734
аз за 240 лв бих се обадил в "Господари на ефира", дори и да не си получа парите, хората ще разберат за случая. Wink

Общи условия

Активация на акаунт