Отговори
# 195
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рони,колко добри да стреляме по тях  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 196
  • в подножието на планината
И аз съм тук и гледам... wavey

Ферка и мен ме нерви в тези серии... #Cussing out но тези моменти с ФЕмир са ми любими,  Heart Eyes то пък кои ли не са... Mr. Green

# 197
  • Още у мъглата ...
А добри, не добри, давайте да си говоркаме  Laughing Hug Heart Eyes

# 198
  • Още у мъглата ...
И аз съм тук и гледам... wavey

Ферка и мен ме нерви в тези серии... #Cussing out но тези моменти с ФЕмир са ми любими,  Heart Eyes то пък кои ли не са... Mr. Green

Илде  smile3521 smile3521

Ох, много ми е носталгично бе  Rolling Eyes за ФЕмир  Heart Eyes Heart Eyes

# 199
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те са хубави Звездичке,ама след минути тя ти ги вгорчава,ся ще я чакаме да се наканва да казва пак,ама дали ще се наканим,а дано има повече успех от това с Емко да му се разкрие,че там цял сезон я чакахме  Naughty

# 200
ииии....реклама  Mr. Green

# 201
  • Още у мъглата ...
Те са хубави Звездичке,ама след минути тя ти ги вгорчава,ся ще я чакаме да се наканва да казва пак,ама дали ще се наканим,а дано има повече успех от това с Емко да му се разкрие,че там цял сезон я чакахме Naughty

Joy Joy Joy Как си го написала, все едно не знаеш дали успява да каже  Laughing Joy Joy

Ама нали нямаме никакви епизоди натам и не знаем какво се случва, добре, че е БТВ  Mr. Green Joy Joy Joy

# 202
  • София
Тук е много хубава Ферка, явно снимките в планината са й се отразили разкрасително  Mr. Green Party Party
И на мен ми е много хубава тука,косата,очите.....а Емир,брееей пак се влюбих в него,тука си е толкоз готин Heart Eyes Mr. Green
Ханденцето как я бяха оплескали с кал и косата и стоеше много смешно,като гипсирана с лак hahaha hahaha hahaha

# 203
  • Още у мъглата ...
Тук е много хубава Ферка, явно снимките в планината са й се отразили разкрасително  Mr. Green Party Party
И на мен ми е много хубава тука,косата,очите.....а Емир,брееей пак се влюбих в него,тука си е толкоз готин Heart Eyes Mr. Green
Ханденцето как я бяха оплескали с кал и косата и стоеше много смешно,като гипсирана с лак hahaha hahaha hahaha
Ох, не я забелязах, сигурно съм стреляла тогава  Joy Joy Joy Joy

# 204
Линче,казваш тук Емир,няма да го върнеш  Joy

Момичета,
виждате ли ми подписа?  newsm78

# 205
Тя, Ферка си е хубавица и без да е ходила на планина, но Серка къде ли да я пратим, та да се разкраси малко поне... Joy

# 206
  • Още у мъглата ...
Романтиче, аз ги виждам дрешките ти  Hug

# 207
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те са хубави Звездичке,ама след минути тя ти ги вгорчава,ся ще я чакаме да се наканва да казва пак,ама дали ще се наканим,а дано има повече успех от това с Емко да му се разкрие,че там цял сезон я чакахме Naughty

Joy Joy Joy Как си го написала, все едно не знаеш дали успява да каже  Laughing Joy Joy

Ама нали нямаме никакви епизоди натам и не знаем какво се случва, добре, че е БТВ  Mr. Green Joy Joy Joy
Ми имам надежди,тя толкова решително го каза че как да не и повярваш  Joy Joy Joy
А Емко тука и аз няма го върна ,тука така ми беше красотен ,пуууу хубавеца ми той  Heart Eyes Heart Eyes

# 208
  • Още у мъглата ...
На Емко не му се ходи на лекции обаче, ма май и на нея, ох бонбончета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 209
Вани, Hug и аз ти виждам дрешките... Peace

Общи условия

Активация на акаунт