Отговори
# 735
  • Варненска клюкарка
И аз много не разбрах...  имала е аневризма/разширение на кръвоносен съд в мозъка/ и затова са и направили операцията, но са и открили някакво заболяване на кръвоносните съдове, което не разбрах точно какво е и  Яман каза, че все едно вече ще живее с бомба в мозъка... Rolling Eyes

Слабост на кръвоносните съдове- щом веднъж се е случило, вероятноста за  следващи изненади е много голяма Peace
Целувката се получи според мен, макар че на мен ми липсваха някои усещания като го гледам него, а пък тя е доста механична, но наистина го засмука, чак му зачерви горната устна или беше червило newsm78
пп Много грозна уста на Серка, голяма

# 736
Ивче, аневризмата е вродена и не се придобива в последствие, и веднъж спукали се, и кръвне ли, втори път не може да се случи.
Нали зълва ми точно от аневризма я оперираха пролетта, та от нея знам.

# 737
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Няма целуфан, сънуваше и я прекъснаха....отваряйте вече очички, лелини душички.

ура ура ура нъц и на Серка, даже и насън не и се получила целувката  Joy Joy Joy

# 738
  • Още у мъглата ...
И аз много не разбрах...  имала е аневризма/разширение на кръвоносен съд в мозъка/ и затова са и направили операцията, но са и открили някакво заболяване на кръвоносните съдове, което не разбрах точно какво е и  Яман каза, че все едно вече ще живее с бомба в мозъка... Rolling Eyes

Слабост на кръвоносните съдове- щом веднъж се е случило, вероятноста за  следващи изненади е много голяма Peace
Целувката се получи според мен, макар че на мен ми липсваха някои усещания като го гледам него, а пък тя е доста механична, но наистина го засмука, чак му зачерви горната устна или беше червило newsm78
пп Много грозна уста на Серка, голяма

Абе за да прекрачат хамериканския сценарий, па и почти две целувки да праснат, чок зор и страх е било за рейтинга  Mr. Green Joy Joy Joy
Ама то за да се поддържа рейтинга, не може във всички серии на всеки 10 мин. да има песни, танци и целувки  Joy Joy Joy

# 739
  • Варненска клюкарка
Ивче, аневризмата е вродена и не се придобива в последствие, и веднъж спукали се, и кръвне ли, втори път не може да се случи.
Нали зълва ми точно от аневризма я оперираха пролетта, та от нея знам.

Наде, казва се вродена слабост на кръвоносните съдове. Дори и за момента да няма, с течение на напредване на възрастта съдовете са склонни да правят нови аневризми. Но тогана са чести и на аортата, при това стават много големи, а гръмне ли там, спасение няма Peace

# 740
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пфууууу приседна ми и храна и вс Sickичко

Общи условия

Активация на акаунт