"Дързост и красота"- тема 82:"Sometimes love hurts..."-Понякога любовта боли

• 81 009
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • somewhere near the sea
boldandthebeautiful е човекът, който ти трябва. Той ги сортира от самото начало във vbox.

Рон споделя, че му липсват Джон и Катрин.

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 11:16 от Marsia

# 466
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
благодаря ти Мариса Hug към смиката ти да кажа, че са били на мюзикъл с участието на Моли Маккук дъщерята на Джон тя е актриса и пее  Peace

# 467
  • somewhere near the sea
Явно снимката е от after партито на открито, защото дрехите им са твърде домашни.

Иначе пък женурята грабват окото:

# 468
  • somewhere near the sea
B & B  получи 10 от 19-те номинации за награда  Еми

Лий Филип Бел- патриархът са сериала

Ashlyn Pearce(Али)

Хедър Том

Дженифър Гарис (Дона), Ашли Брюър (Иви), Джейкъб Йънг (Рик) и Жаклин Макинес Ууд

Katherine Kelly Lang

Брадли Бел и Ашли Брюър

Мacqueline MacInnes Wood

Reign Edwards(Никол, сестра на Мая)- още не се е появила в нашите епизоди

Karla Mosley и Lawrence St. Victor

Linsey Godfrey and Robert Adamson

# 469
  • somewhere near the sea
Пуснете ми линк да гледам епизода(bg) от вчера, 27.04.2015

# 470
Коментирайте най-новия скандален сюжет с новата кралица на Форестър- Мая, а именно, че тя е транссексуален мъж... А Рики спа с нея милиони пъти и замени портрета на Стефани с нейния. Горкият...
мая е транссексуален мъж Joy голям смех Joy
А какво точно ша значи тУЙ?
Тя кат са появи, немаше ли некъф сюжет,че е рОдила,пък детето умряло?

Според мен сценарисчичи са искАле да покажат актрисата съблякана,
обаче са установиле,че тя всъщност е мъж и така им е дошлъ идеята герУЙнята й също да се окаже мъж Crazy

# 471
  • somewhere near the sea
В бг сериите:
1. Появи се новият Ридж
2. Завърна се Стефи и  вездесъщата д-р Каспари ѝ съобщи, че вече може да бременее.

# 472
Един от най-големите гафове на екипа е да допуснат стефани да умре без рич да я види Sick Stop
Тя му била казала да не оди Sick Stop
И разбира се той немАл нищо против Sick Stop
Ясни са "драмите" около рон Прост и неговото напущане,
което ако не се лъжа беше септември месец,а стефани умря ноември.
Толкова ли не можаха сценаристите и тези двамата "актьори" поне да приключат
сюжета около себе си достойно Sick Naughty
Толкоз ли не можа рич да изчака стефани да умре и тогаз да си ходи
или пък стефани да беше умряла малко по-рано,
щом като толкова рон Прост не е могъл да чака нито ден повече Stop
Или просто и на двамата не им е пукАло, тъй като са знаЯли,че напущат филма?
При всички положения това е невероятна простотия и извратения Sick

# 473
абсолютно съм съгласна с теб, че това беше голяма простотия, поне да бяха показали телефонен разговор или нещо, да бяха измислили, че изпуснал полета/нямало билети все тая  ooooh!
ако говорим за смъртта на Стефани  (скоро гледах сериите отново) се чудя Джак и Джеиймс защо не бяха там  newsm78 нали и двамата и бяха много добри приятели?  
то към ден днешен освен Брук никой от оригиналния състав не показват - Ерик къде се загуби, то не бе на гости на брат си, то не знам къде и сега в американските серии дето измислиха, че живеел в къщата за гости, що за глупост е  ooooh!
сценаристите сa под всякаква критика последните 10 години
А вие забелязали ли сте, че след смъртта на стария Бел, не знам дали заради тъпия сценарий, но играта на Сюзън Фланери и променена. Когато преди се караше с Брук си бяха яки скандали, след 2002 например, са по-скоро иронични и комични захапвания, по-рядко има скандали, има много голяма доза ирония в думите й. Сериозна беше само в играта си около историята с рака, но то няма и как да е по друг начин.  

Последна редакция: пт, 15 май 2015, 12:01 от marquise

# 474
Здравейте  sohappy Знам че не съм писала от тонове време, обаче така е когато се занимаваш с малко дете (а и си бях забравила паролата на профила tooth ) но иначе си гледкам Дик горе-долу редовно  tv 

Изумена съм от тази история с Мая, сега гледах вчерашния епизод и съм още по-изумена от Рик Rolling Eyes

Поздрави  Hug

# 475
Коментирайте най-новия скандален сюжет с новата кралица на Форестър- Мая, а именно, че тя е транссексуален мъж... А Рики спа с нея милиони пъти и замени портрета на Стефани с нейния. Горкият...
мая е транссексуален мъж Joy голям смех Joy
А какво точно ша значи тУЙ?
Тя кат са появи, немаше ли некъф сюжет,че е рОдила,пък детето умряло?

Според мен сценарисчичи са искАле да покажат актрисата съблякана,
обаче са установиле,че тя всъщност е мъж и така им е дошлъ идеята герУЙнята й също да се окаже мъж Crazy

Е да ама Мая вече не е мъж, защото отдавна си е отрязала каквото й е било 'излишно', както тя самата се изказа...  Mr. Green

Сюжетът с нея е един от най-безумните някога. Драгите сценаристи се опитват да се правят на 'толерантни към различните' и ни убеждават, че всички хора биха реагирали с разбиране и одобрение на такава шокираща новина. Дори и Рик е като хипнотизиран от Мая след като разбра- постоянно повтаря каква велика жена била тя. hahaha

В стремежа си да ни наложат Мая, сценаристите дори забравиха дългогодишната си т. нар. Главна Героиня Брук, която в последно време само си стои някъде отстрани в поддържаща роля и се опитва да се прави на Стефани чрез някоя и друга дума против Мая.  hahahaНо фактите са си факти- транссексуалният мъж я измести от центъра на събитията и вече дори и в скандалите е над нея. hahaha

Разбира се, мен това донякъде ми харесва, защото на Брук отдавна й е време да спре да бъде скандалната фигура в сериала и да заприлича повече на някакъв стабилен матриарх. Държанието й спрямо Мая що-годе ми допада, но е далеч от образа на Стефани.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 14:51 от SG7

# 476
този сюжет започна лекичко да ми писва  Whistling
явно сценаристите не следят сериала  Mr. Green или са с амнезия и не помнят колко гадно се държа Рик с всички последните месеци, да не говорим, че беше виновен за смъртта на Фиби преди години Naughty
Няма как да ме убедят, че е положителен образ  и да ме накарат да го харесвам. Бил съжалявал, да бе да, като се върне на работа пак ще ги подлуди всички  Tired

# 477
  • somewhere near the sea
...................
Е да ама Мая вече не е мъж, защото отдавна си е отрязала каквото й е било 'излишно', както тя самата се изказа...  Mr. Green

Сюжетът с нея е един от най-безумните някога. Драгите сценаристи се опитват да се правят на 'толерантни към различните' и ни убеждават, че всички хора биха реагирали с разбиране и одобрение на такава шокираща новина. Дори и Рик е като хипнотизиран от Мая след като разбра- постоянно повтаря каква велика жена била тя. hahaha

В стремежа си да ни наложат Мая, сценаристите дори забравиха дългогодишната си т. нар. Главна Героиня Брук, която в последно време само си стои някъде отстрани в поддържаща роля и се опитва да се прави на Стефани чрез някоя и друга дума против Мая.  hahahaНо фактите са си факти- транссексуалният мъж я измести от центъра на събитията и вече дори и в скандалите е над нея. hahaha

Разбира се, мен това донякъде ми харесва, защото на Брук отдавна й е време да спре да бъде скандалната фигура в сериала и да заприлича повече на някакъв стабилен матриарх. Държанието й спрямо Мая що-годе ми допада, но е далеч от образа на Стефани.

Само не изясниха как така този мъж е родил...или разчитат на късата памет на драгия зрител. Или може би хвърлят зарове кой да пише поредната серия и си играят на развален телефон.

С останалото съм напълно съгласна, да не повтарям...
Аз се дразня, че в Бг телевизията-майка отново изостава с епизодите.

# 478
Мая не е раждала  Peace детето било на нейният приятел  Tired

# 479
Мая не е раждала  Peace детето било на нейният приятел  Tired

Да, Мая наистина нещо такова спомена.  Peace По-интересният въпрос е как така навремето Дейзи успя да се разрови и да издири подробности за това дете, но така не разбра, че 'майка му' е била от мъжки пол. Mr. Green

Аз се дразня, че в Бг телевизията-майка отново изостава с епизодите.

Аз вече почти не познавам човек, който да гледа ДиК по БНТ... Толкова е закъсал в БГ, че няма накъде... А когато започне този транссексуален сюжет, сигурно и малкото останали зрители ще се хванат за главата и ще спрат да го гледат. Mr. Green

То интереса се забелязва и от мижавата активност в тази тема, която е още от 2013... А навремето беше една от най-популярните във форума...

Общи условия

Активация на акаунт