"Дързост и красота"- тема 82:"Sometimes love hurts..."-Понякога любовта боли

• 80 517
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Баба Стефани от какво умря в сериала? Май не съм гледала тази серия...
Рак на белите дробове

# 541
  • с/у ОколоМръсТното
Рак на белите дробове

имаше операция и тя уж се излекува. Това го знам.

Но явно не е...  Crazy

# 542
Рак на белите дробове

имаше операция и тя уж се излекува. Това го знам.

Но явно не е...  Crazy
да беше около две години в ремисия, но после се възобнови и така.....

# 543
  • с/у ОколоМръсТното
аха, ясно.
Жалко. тя си беше колорит, пък и отношенията й с Брук ме кефеха.

Но не ми допада новя Ридж и рядко гледам сериала.

Последно, намериха ли го в буйните води...

# 544
аха, ясно.
Жалко. тя си беше колорит, пък и отношенията й с Брук ме кефеха.

Но не ми допада новя Ридж и рядко гледам сериала.

Последно, намериха ли го в буйните води...
Да намериха го и нови любими му намериха, но не е същото. Предпочитам Рон Мос.
И да липсата на Стефани се усеща  Tired

# 545
Липсата на Стефани не просто се усеща, ами доведе сериала до едно стремглаво политане надолу... Няма ги вече стилът и класата...

Към днешна дата Дързост и Красота ни поднася това:
-Безцелно лутане на мъже и жени един към друг- Стефи към Лиъм, Лиъм към Айви, Айми към Томас, Стефи към Уайът, Уайът към Айви, после пак Айви към Лиъм...
-След няколко месеца извън основния сценарии, Брук най-накрая се завърна в центъра на сериала, припомняйки си, че още обича Бил. Кейти стана много дружелюбна с нея и даже я накара да започне да работи в Спенсър, но скоро ще си го отнесе... ooooh!
-След като няколко месеца ни убеждаваха колко велика е Мая задето е транссексуална (а покрай това уж забравихме каква манипулаторка и златотърсачка е) и дори замениха портрета на Стефани с нейния, сега тя подтикна сестра си да се осемени с веществото на Рик и после да им даде биологичното си дете. ooooh! Никол, милата, с цялата си наивност се съгласи и сега е бременна от мъжа на сестра си, докато има връзка с друг Форестъров роднина... ooooh!
-Към горния сюжет тези дни се прибави и още една лисица (нали бяха малко)- Саша, незаконна дъщеря от тайна афера на бащата на Мая и Никол- с този сюжет драгите сценаристи прецакаха и мистър Ейвант, единственият герой, който заприличваше на добро продължение на Стефани.
-Каралайн си легна с Томас уж несъзнателно, при което забременя и след дълги ревове призна на Ридж. А нашият скъп Мечок 2 реши, че не може да изпусне младото маце и затова предложи да прикрият истината и да отгледат внучето му като тяхно общо дете, а Томас нямало нужда да знае... ooooh!

Абсурд след абсурд. Ама така е като я няма баба Стефка да дойде да ги нареди всичките- тотална анархия, содом и гомор... Laughing

Честита нова година на всички, които все още четат темата! Hug Аз ДиК го гледам отвреме-навреме, но понякога просто отбивам номера с някое и друго от резюметата в другата тема. Прекалено изтъпя вече, трябва да намерят начин да го освежат някак.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 16:31 от SG7

# 546
Добре, че спрях да го гледам  Peace

# 547
Не разбирам как така - милиони години еволюция
и накрая "света" тейлар на хоризонта #Sniper Sick
Дошла баба ви тейлар с цялата си наглост да обяснява
на горкото сираче, че иска да се ******** с бащъ й Sick
Кво й дреме на закуравялата убийца,че най-безсрамно ликвидира майкя й? Whistling
После щерка й "стефи" ще продължи делото на "света" тейлар
и ще ликвидира щерката на Дарла, за да не страда напразно за майкя си Laughing
Цяло семейство избиха тия бандитки - "света" Джуклица и щерка й.
Как може да дават такива работи по телевизията?

# 548
Ти на кой епизод си?

# 549

Той явно не е на някой конкретен епизод, а говори като цяло. Laughing
Аз все още харесвам Тейлър, макар и вече да не е в сериала, но напоследък и мен ме избива на смях като се сетя за положението с нея и Стефи.  hahaha Едната очисти майката, а другата- дъщерята.  Joy И двете се водят 'инциденти'. Тук има нещо гнило... Joy
Много ми е жал, че Торн излезе от сериала по такъв начин. Уинзър Хармън играеше тази роля 20 години, а накрая дори и когато екранната му дъщеря умря, не му дадоха някой по-дълъг и сериозен сюжет... Торн дори и не разбра, че на практика Стефи я е убила, макар и при самозащита.

И нещо забавно- в най-новите епизоди любимата ни Главна Героиня Брук си припомня какви й ги говореше Стефани навремето, докато тя я гледаше надменно отстрани и не й обръщаше внимание... И, да не повярвате, започна да се замисля, че Стефани може би е била права!  Joy Жалко, че осезанието за едно нещо невинаги те възспира да продължиш да правиш същото, защото още в следващата сцена Брук отиде да се мляска с мъжа на сестра си в съседната стая. Laughing

# 550
  • somewhere near the sea
Какво ли не се опитват да правят, само за да събудят интерес. Ама и тия от БНТ-то съвсем се оляха- още малко и ще го сложат в 12 през нощта. Изостанахме вече близо 2 години.
Къде има качени епизоди?

# 551
Какво ли не се опитват да правят, само за да събудят интерес. Ама и тия от БНТ-то съвсем се оляха- още малко и ще го сложат в 12 през нощта. Изостанахме вече близо 2 години.
Къде има качени епизоди?

Във Vbox7 качват и торенти има  Peace
Аз отдавна не ги гледам по БНТ, а и предпочитам оригиналтиятекст  на английски

# 552
Дайте да раздвижим малко тази тема, че като влизам в нея имам чувството, че съм в къща с призраци... hahaha Само като се сетя как навремето не можех да постна коментар, защото междувременно бяха написани десет други... а сега дори и аз се сещам един път на няколко седмици за нея... Joy
Актуалното в американските епизоди може би ще посъбуди старите емоции- Брук пак си нацели Бил! Кейти разбра и изпадна в криза... Сега те двамата сигурно пак ще обвинят нея за всичко и накрая ще си се съберат щастливо и честито... Joy

# 553
като гледам сме от последните мохикани   hahaha
не са много гледащите ДиК  Joy
мен ме дразни, че Кейти всъщност няма повод за паника, те нищо не са направили (все още), а сценаристите я вкараха във филма и вече няма доверие на Брук.
Иначе за къщата и потенциалното нанасяне на Ридж и Каралайн в нея, вече писах доста в темата за сериалите  Blush
Аз от известно време започнах да гледам сериала от самото начало и сега съм на сериите от 1991. Това си е класика!  Naughty Сега вече не го правят като преди  Crossing Arms няма съспенс никакъв.
Сега сюжетните линии тотално се размиха, никой нищо не споменва вече за бебето на Томас,  все едно нищо не е станало. Преди щяха да го нищят докато не се роди, че и след това. а сега, какво - Брук знае и си мълчи, това е адски странно според мен.
Някой да знае къде могат да се гледат сериите от 1992-1996? никъде в интернет ги няма. Ако пък някой разполага с тях, ще е супер да ги пусне във Vbox7. Бас държа, че доста хора ще се зарадват  bouquet

# 554
И аз понякога си пускам най-старите епизоди и си припомням какво значеше сериал с класа... И какво значеше емблематични герои- Стефани, Сали, Мейси, Дарла, Тейлър, Торн... Все имена, чиято липса се усеща и днес. И мистър Бел спокойно може да направи нещо по въпроса и да върне някои от тях, но явно му е по-интересно да ни показва поредните размени в четириъгълника Стефи-Лиъм-Айви-Уайът и поредното награбване на Брук с някой женен мъж...
За епизодите от средата на 90-те- не знам къде може да ги има, точно тях не съм ги издирвал много-много. Но със сигурност има откъсчета от тях в YouTube и на други места. Пак е нещо... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт