MAC & Sephora - 17 тема

• 54 767
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Прекрасна колекция. Heart Eyes И моите са много и понеже ме е страх да не се втвърдят, съсухрят и да ги изхвърля почти неползвани, не купих новите две бурканчета. Ма може и да ме навиете! Mr. Green
Аз нанасям Шанелите с техните си четки винаги, но Диор бурканче не става и ползвам плоска, твърда четка от палитра на Карго.

Без руж не мога. Много често не се гримирам с абсолютно нищо друго освен с руж. Иначе съм като смъртник.

# 241
  • Torino,IT
Ел, коя Коледна на Диор са заредили точно? Не съм видяла. Само мернах, че има и YSL, но едната от двете палитри.

Аз да пусна актуализирана снимка на колекцията ми от шанелски бурканчета. И искам ощеее... Хахахаха!

Епона,кое е третото бурканче от ляво на дясно на първия ред?
Страхотна колекция си имаш.
И аз не мога руж,напоследък слагам често амбър глоу на Мак и нещо блестящо на скулите.
Получава се точно ефекта който искам, озареност без да наблягам на цвят.

# 242
И аз ходих да  видя колекцията  Grinning
Най-много харесах бурканчетата, но не нося толкова лъскави често и реших да ги пропусна.
Другите неща изобщо не са моите цветове, освен палитрата де, но нямаше тестер, а и без това този месец още отсега съм на червено, с 4 рожденника, мама, тате, съпружеското тяло и снахата  Crazy Crazy Crazy

# 243
Тестери на палитрата все още няма абсолютно никъде и не знаят кога точно ще дойдат. Аз я купих на сляпо.

# 244
Тестери на палитрата все още няма абсолютно никъде и не знаят кога точно ще дойдат. Аз я купих на сляпо.
О, аз съм сигурна, че ако я видя бих я взела веднага, и без това ползвам само техните сенки. Обмислям изобщо да не я и поглеждам, изкушенитео ще е голяяяямо  Laughing
Със здраве да си я ползвате всички сдобили я  Heart Eyes  Hug

# 245
Аз имам само едно бурканче и сега като си правих грима за Halloween видях че консистенцията се е променила  Confused  Моето е почти като ново, седя си гладко но вече тази готина формула като мус е изчезнала.

# 246

Епона,кое е третото бурканче от ляво на дясно на първия ред?
Страхотна колекция си имаш.

На горния ред по средата е epatant, а на долния riviere. Не знам кой имаш предвид под първи ред...

# 247
  • София
И аз купих палитрата и ружа. На живо и двете страшно много ми харесаха. Миналогодишната пудра ми харесва повече, на тази брокатите й са по-едри и ми се стори по-блестяща.

# 248
  • София
Аз само палитрата отнесох. Ружът на моята кожа е абсолютно невидим като цвят с много видими блестящи частици, точно както НЕ обичам. Червилото, което си бях харесала пък се оказа твърде розово, ама може да си помисля за него още малко...

# 249
И аз купих палитрата и ружа. На живо и двете страшно много ми харесаха. Миналогодишната пудра ми харесва повече, на тази брокатите й са по-едри и ми се стори по-блестяща.
Определено е много по-блестяща. Искам една супена лъжица от нея, може и две.

Алиена, не я поглеждай в никакъв случай тогава. А и изчакай след няколко дни тя ще е похарчена безвъзвратно.

# 250
  • София
Аз съм навита на подялба ако има желаещи Wink Но също бих искала малко, миналогодишната ми е пълна.
Следобяд в Парадайз остана само една бройка от палитрата

# 251
Явно аз съм единствената, на която колекцията не се хареса. От Парадайс идвам. Палитрата не ми хареса, но това не са и никога няма да бъдат моите цветове. Сенките в бурканче също не ми харесаха. Много блясъци, много нещо. А не е като да не си падам по блясъците. От червилата бях загледала светло розовото, но ми е прекалено розов нюд и съм като призрак с такива червила. Лаковете........Единият е репромотиран, а за другия консултантката каза: "Ами, просто.....червен лак." Именно. Поредният червен лак на Шанел.
Бях решила да си взема ружа. Пробвах го, но не ме впечатли. На ръката ми седеше брутално бляскаво. На скулите не толкова, но имам подобни цветове. Честно си признавам, щях да го взема само, защото е Шанел. Но се спрях.
Не знам защо никой не е отбелязал, че есенната колекция на ИСЛ е пристигнала в Сефора. Почти всичко беше свършило. Едната палитра е много интересна. Имаше от лака, който искам още от юли месец. Взех го и.....това беше.

# 252
Много ме дразните с тези Шанели, при нас още ги няма.  Confused

Вдовичката питаше за парфюмитаните хайлайтери на Диор - има ги в Селфриджес.  Peace

# 253
Алиена, не я поглеждай в никакъв случай тогава. А и изчакай след няколко дни тя ще е похарчена безвъзвратно.
Като гледам другата тема, още утре ще е  Laughing

# 254
Не знам защо никой не е отбелязал, че есенната колекция на ИСЛ е пристигнала в Сефора. Почти всичко беше свършило. Едната палитра е много интересна. Имаше от лака, който искам още от юли месец. Взех го и.....това беше.
Да аз щях да ти кажа, че има от есенната колекция на YSL и по-специално твоя лак, но забравих. Видях ги наскоро, извини ме. Hug

Общи условия

Активация на акаунт