MAC & Sephora - 17 тема

• 54 775
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Редактирах си мнението.
Аз искам Emerville и Epatant, но нещо се отказвам май. Не ми харесва това със срока на годност. И без това насила си слагам сенки. Няма начин за 1 година да ги изхабя. А са толкова бляскави, интересни....и в бурканче.

# 406
Миналогодишната шанелска блестяща пудра определено ми харесва много повече.

Вдовидчке, май не съм го писала аз това за мусообразното или поне съм имала нещо друго предвид.

Моите шанелски бурканчета всичките са си структурно така, както съм ги купила. Не са изсъхнали или нещо друго. Обаче и моите не са толкова стари, може би на една година са ми най-отдавна купуваните. Винаги ги затварям плътно, седят на тъмно, хладно и сухо в куфара.

Mirifique наистина е страхотен. Май него най-често ползвам и беше първият, който купих. Но не ми е по-различен за нанасяне от останалите.

# 407
  • USA, Steak State
Аз се обърках, била е В & С.  Peace

Директно на теб го лепнах, понеже ти си човекът с Шанелските буркани.  Joy

# 408
Да, вярно си е. Луд фен съм им!  Joy

Да се надяваме, че при подходящ начин на употреба ще ми изкарат достатъчно време.  Whistling

# 409
  • Видин
Моите шанелски бурканчета са 4. Две от тях са на 2 години, а другите на 1. Структурно не са се променили, мога да кажа, че са като нови. Със силно чувствителни очи съм и нямам никакъв проблем с тях. Любими са ми!  Heart Eyes
С нанасянето им също се справям без проблем.

http://prikachi.com/images.php?images/484/6742484o.jpg

# 410
Моите също нищо не са променили и ги ползвам много често. Епатант и Мирифик купих още с излизането им и постепенно ги докупувам. Последно лятото взих три. Сега обаче тези не ми харесват достатъчно.
Миналогодишната пудра и за мен е много по- хубава. По- елегантно блестяща е някак! Но и с тази ще се пудря с голям кеф зимата. Grinning

# 411
  • Пловдив
Аз също бях писала за бурканчетата - при мен Мирифик се втвърди и се начупи. Останалите три цвята са си ОК. Имам ги от малко повече от година.

Но исках да попитам за мнение за Шанелските бурканчета. Някой спомена, че с времето им се е променила консистенцията. При всички ли е така?

# 412
Моят Мирифик си е наред, може би една идея по-различен обаче от другите шанелски бурканчета.

Да ви похваля коледната кожена палитра на Диор - прекрасна е! Много хубави цветове, лесни за работа и постигаш стилен грим, с който няма как да сбъркаш, винаги и навсякъде ще е на място.  Качеството на сенките е отлично, шимъра е много нежен и стои много красиво. Май ще се превърне в любимата ми палитра! Heart Eyes

# 413
Ниана пусни линк или снимка на палитрата за която говориш  bouquet

# 414
Моят Мирифик си е наред, може би една идея по-различен обаче от другите шанелски бурканчета.

Да ви похваля коледната кожена палитра на Диор - прекрасна е! Много хубави цветове, лесни за работа и постигаш стилен грим, с който няма как да сбъркаш, винаги и навсякъде ще е на място.  Качеството на сенките е отлично, шимъра е много нежен и стои много красиво. Май ще се превърне в любимата ми палитра! Heart Eyes
Много е хубава да! Вчера я гледах в Сефора.

# 415
# 416
Те в Сефора уж нищо нямаше да зареждат от Диорските Коледни. Тя тази е пре-Коледна, или каквато там се води, но знае ли се дали ще има нещо друго на Диор у нас?

# 417
Те в Сефора уж нищо нямаше да зареждат от Диорските Коледни. Тя тази е пре-Коледна, или каквато там се води, но знае ли се дали ще има нещо друго на Диор у нас?
Само тази е заредена и то запечатана, без тестер за 108 лв. Казват, че друго няма да има.

# 418
Мерси, Дени Hug
А в Сефора да си гледат работата Crossing Arms

# 419
  • Бургас
Бурканчетата на Шанел са ми любими сенки и си ги обожавам. Още като ги пуснаха и си купих. За Mirifique пак си ми върши работа, но той си имаше различна консистенция от другите. Харесах си аз тази палитра от коледната колекция на Диор, не е нещо не виждано но цветово много ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт