MAC & Sephora - 17 тема

• 54 770
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз много се чудя на червилото Diorific Minuit  Heart Eyes
Някой да го има случайно? Има много малко суочове, а и аз имам вече прекалено много червила  Sad

# 436
  • София
Аз пробвах един и толкова се разочаровах от към трайност, че изобщо повече не бих пробвала с друг  Stop

Явно нокътната ми плочка, не е мазна... ако не ходя на плуване, там хлора, направи ми съсипва маникюра, лаковете на Диор, както и всички останали издържат седмица.

# 437
Единственият суоч на диорската пудра, който успях да намеря е от една германка.

Май ми се мернаха и нейни снимки на лице.

Наистина има толкова малко инфо за нея в мрежата, толкова ли пък да е лимитирана? Или е ужасна?

# 438
  • София

Наистина има толкова малко инфо за нея в мрежата, толкова ли пък да е лимитирана? Или е ужасна?

Аз още съм в чуденка коя от двете да взема  Embarassed

# 439
  • Бургас
Имам два лака на Диор и издържат 4-5 дена, на Шанел са ми малко по- трайни . Тази снимка на пудрата я гледах снощи , но някак си не добих ясна представа . Така прилича на една моя пудра прахообразна супер бляскава ( една от любимите ми ).

# 440
Не, няма да я има Sad През уикенда бях в Букурещ и се надявах там да видя колекцията на живо, но представете си, там я няма все още Thinking
Според мен щом си светла ще ти седи добре. Намирам го за доста универсален цвят.
Не съм на 100 процента сигурна, защото не съм ги гледала един до друг, но този руж ужасно ми прилича на ружа на МАС Warm Soul.

Ето така изглежда този на MAC

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 12:09 от Jackie Lynne

# 441
И аз се чудя коя и дали въобще на пудрите на Диор.
Лаковете на Диор ми държат по над 5 дни, като не мога да кажа същото за лаковете на Шанел. На Живанши и Лоран също са ми много трайни.
 vali77, купувай ружа на Шанел, много е хубав. Аз също го нося много често откакто го взех.

# 442
От блога на Жаки мисля че добих представа за шанелските пудри миналогодишната повече ми допада, но няма начин да дам пари за нещо дето ще го сложа два пъти а то е 30 гр. Остава да мисля дали да си взема пак обикновената 20-ка на Шанел или Метеоритите. Исках да видя и прахообразната на Кларанс , но в нашето Леро такава изобщо няма Laughingа от Шанел-а ми предлагаха 25 номер и тн. пълна скръб.Ще изчакам да видя какво ще има в Прити шоп ,но като цяло ми секнаха мерака засега LaughingЗа мен обаче няма нищо чудно че не ги разкарват тези неща в пълния си блясък по страната, освен по празници тези магазини са абсолютно празни.

Моята пудра свободната шанел съм я отваряла с нож преди време излезе си пластмасата без проблем , отворих я само ей така за идеята като свърши, но изхвърлих кутията запазих само гъбата защото ми е много удобна за друга пудра.Тези новите може да са по добре запечатани да се не губи златния прашец Grinning

# 443
  • София

Ако съдя по тази снимка - по-скоро второто Simple Smile

# 444
  • в 1001-та нощ
Аз пробвах един и толкова се разочаровах от към трайност, че изобщо повече не бих пробвала с друг  Stop

Явно нокътната ми плочка, не е мазна... ако не ходя на плуване, там хлора, направи ми съсипва маникюра, лаковете на Диор, както и всички останали издържат седмица.

Аз съм с гел Наде и всеки лак ми стои, докато не го махна, за първи път ми се случи лак да се бели в рамките на 1-3 дни  Shocked тогава бях шокирана, четох и други негативни мнения и повече не съм се интересувала  Blush

# 445
Благодаря момичета  bouquet, ще се поръчва май...

# 446
  • София

Аз съм с гел Наде и всеки лак ми стои, докато не го махна, за първи път ми се случи лак да се бели в рамките на 1-3 дни  Shocked тогава бях шокирана, четох и други негативни мнения и повече не съм се интересувала  Blush

При мен, това се е случвало с лаковете на Шанел, особенно от по-стари колекции. С Диор нямам никакви проблеми.

Чакайте да ви разсмея с един от най-грозните лакове, които съм срещала, на най-смешната цена, която съм виждала  Mr. Green
http://www.ebay.ca/itm/Chanel-Le-Vernis-LAUREL-CANYON-467-Nail-P … sh=item4acb99a4b8

А хайлайтъра на Диор, не мога да го пропуна.... такова бижу е, едва се удържам да не поръчам и двата, това вече е болест  ooooh!

# 447
Наде, вярно е много грозен. Бабичок! Mr. Green Whistling

# 448
За съжаление, ружът от коледната колекция на Шанел вече е изчерпан в Сефора. Моля, кажете ми, има ли друго място откъдето да го поръчам

# 449
  • София
За съжаление, ружът от коледната колекция на Шанел вече е изчерпан в Сефора. Моля, кажете ми, има ли друго място откъдето да го поръчам

Мисля, че ще имат още поне едно зареждане, все пак колекцията е коледна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт