MAC & Sephora - 17 тема

• 54 273
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Идеален подарък Simple Smile Тази Жаки, ах, Жаки, така ги е описала, че даже и аз ги пожелах. Само мисълта, че ще са ми 4-та кутия ме спира... За сега Wink

# 661
  • Бургас
Бях писала по- горе , че още като ги видях в неделя, разбрах че на снимките вяра много не трябва да се има. Те са 100 пъти по- красиви в действителност и след като прочетох на Жаки ревюто снощи тотално се влюбих . Втора кутийка ще ми са , но и първата доста добре ми върви  Crazy.
От както ги имам и слагам получавам само комплименти за тена и вида на лицето ми.
Вчера докато се усетя и си купих от новата серия на YSL vernis a levres rebel nudes - Corail Hold Up.
105 i 108 е много хубав

# 662
Идеален подарък Simple Smile Тази Жаки, ах, Жаки, така ги е описала, че даже и аз ги пожелах. Само мисълта, че ще са ми 4-та кутия ме спира... За сега Wink
И аз съм така! Whistling

# 663
  • София
И аз съм така! Whistling

+1... но след като размених единичката и една коледна лимитка и оставих само пролетните, мисля с удоволствие да си ги взема  Laughing

# 664
Конкретно в статията на Karla Sugar си пише точно това, което и аз имах предвид. NC значи neutral cool, a не not cool Grinning
Тоест пак няма как нещата да са обърнати. Аз съм студен подтон, в никакъв случай не ми седят цветовете им от NW гамата, защото са по-розови.
Розовото при тях е warm, yellow e студено. Проблема при техните фдт-ни идва от това, че според мен са добавили прекалено много розово и жълто. За това като цяло не им харесвам цветовете. А и седят различно под различното осветление. Да не забравяме, че тази козметика се ползва масово за ревюта и сесии.
Ревлон 150 buff отговаря на NC 20, без жълтите нюанси. Просто е "по-чист" като цвят.
Отделно всеки човек има различна кожа, някои са по-жълти, други по-розови, сивкави дори....има си типажи на които фдт-ните на МАС седят много добре.

Много се радвам, че ви е харесало ревюто за Метеоритите Hug Обаче ако си имате 1 или 2 може би няма да имате нужда от тях. (освен ако просто не искате да се зарадвате или да имате кутийката)
Наистина седят много естествено. На мен ми харесват именно, защото другите ми са прекалено спешъл Simple Smile

# 665
  • София
Вчера докато се усетя и си купих от новата серия на YSL vernis a levres rebel nudes - Corail Hold Up.
105 i 108 е много хубав

Аз имам 104 Fuchsia Tomboy http://www.eatlovemakeup.com/2013/10/yves-saint-laurent-rebel-nudes-rouge.html и мноооого го харесвам! Трябва да прегледам и останалите цветове, обаче като отида в магазина и видя цветовете на тяхната светлина и искам да ги купя всичките  Crazy

# 666
  • Бургас
Ел 104 Fuchsia Tomboy е страхотен  Heart Eyes , но имам два подобни и ако го бях взела трети много щеше да ми дойде. Много са хубави всички цветове  и на устните седят красиво . Но иначе и аз не бих отказала на всичките да си ги имам ( за разнообразие) .  Laughing
Мисля, че някой питаше за тази палитра на Диор
в нашия БЗ я има на цена 107лв, вчера е гледах, даже търсихме кои са сенките в комплекта понеже нямаха тестер.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 12:54 от deadly_vesi

# 667
Да и тук я има и няма тестер раззбира се. Чакайте намалението в Сефора за нея примерно. Hug

# 668
Вече съвсем се обърках с тия номерации.

Знам само, че аз съм си със студен подтон... Пък като са ме гримирали в МАС все ми слагат NW, със NC изглеждам като болна от жълтеница. Хахахаха. Но и на мен Revlon Buff ми е също добре като цвят.

# 669
Aз не съм със студен подтон и кожата ми не е розова и ФДТ на МАС, който имам е  NC15.
Когато го купувах не съм гледала номера, а помолих консултантката да ми даде подходящ за мен цвят и го пробвах.

# 670
Има разлика между синкаво студено, жълто и тн. Гледайте си и вените на китките в какъв цвят са. Ако са предимно сини сте студени. Зелени вени имат повечето топли хора.
Кожите са много различни и не винаги може да се отсече конкретно кой е само розов или само жълт.

# 671
  • в 1001-та нощ
На мен ми предстои повод да ползвам 10% намаление в БЗ,  Peaceно нямам идея дали желая нещо и какво   Blush Метеорити си имам  Rolling Eyes

Ще следя за идеи  Blush

А от доста време ми се губи и темата за коледните желания  newsm78 Rolling Eyes

# 672
  • Пловдив
deadly_vesi,аз питах за палитрата сенки на Диор,благодаря ти ,че сподели Hug
Още не ми е останало време да отида да я видя на живо Hug

# 673
Алена, има нови версии на Alien Heart Eyes особено ликьора не е за подценяване. Абсолют също е разкошен

# 674
Моите вени са синьо зелени  Crazy
Розовеещи ФДТ ми стоят ужасно  Sick
При мен ФДТ трябва  да е жълт, но не прекалено жълт  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт