MAC & Sephora - 17 тема

• 54 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Ами на мен една гримьорка веднъж ми сложи и ми боцкаше, после правиха обща поръчка и точно така беше описала в фейсбук - "Ще поръчвам от балсама, който боцка" , но е от Варна и нямаше смисъл да се включвам в поръчката  Simple Smile  . Благодаря за отговора   bouquet

# 691
Алена, има нови версии на Alien Heart Eyes особено ликьора не е за подценяване. Абсолют също е разкошен

точно за ликьора се чудех - вчера гледах коментари, вероятно в парфюмната  Blush
Да там страхотен е. Ангела Ликьор също е уникално добър, защото не е мухлив като другия. Махнато му е пачулито и е станал гурме.

# 692
# 693
От UD официално го потвърдиха още преди 2 седмици Simple Smile

Пак екстра дайменшъни  Simple Smile

# 694
  • Отвъд алеята зад шкафа
Elle-meme, можеш ли да кажеш от пролетната колекция на ИСЛ, червилата кои са - нови цветове или репромотирани стари?

# 695
  • София
Нови, но не намерим имената им  Thinking

# 696
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, все ще стане ясно в един момент, има много време. Червилата и ружът на ИСЛ най ми грабват интереса.
На Диор има ли вече снимки на пролетната колекция, май само нея не съм я видяла  Thinking

# 697
  • София
За истински или промо снимки питаш? Промо пусках няколко страници назад, момент да видя... Ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=744769.msg26549274#msg26549274 На реални още не съм попадала.

# 698
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерси, видях я Диорската ....нищо не ми харесва от нея, цветовете не са никак мои.

Като че ли вече много трудно нещо ми грабва вниманието. Ще дебна суотчева за ИСЛ. И може би палитрата на Шанел.

# 699
  • Torino,IT
Харесва ми колекцията на Кларинс, както и лака bloom на диор.
Относно метеоритите моите редовни са полуизчерпани, не знам дали да взема коледните или да чакам обновената версия. Всъщност още не съм виждала наживо лудите метеорити.

# 700
Обещаните снимки, суочове, сравнения...:

Лудите метоерити (средата), сравнени с пролетните (ляво) и стандартните 01 (дясно). В горнта част са нанесени с четката и на снимката не личат изобщо. В долната част са напластени с пръст. Коледните са по-матови и по-тъмни, наситени.

Коледната пудра на Диор... мммм.... Цвят 001 Rose D'or.

Ето я и сравнена с миналогодишната коледна на Шанел (ляво) и шанелския пролетен хайлайтер (дясно), насложени са с прът. Горната снимка е със светкавица, долната е без. Пролетният хайлайтер е по-металичест като че ли, а диорът е хем по-златен, хем по-розов и с по-едри частички. Коледната пудра е съвсем различна.

# 701
Хайлайтъра на Диор не го продават при нас нали?

# 702
  • в 1001-та нощ
Алена, има нови версии на Alien Heart Eyes особено ликьора не е за подценяване. Абсолют също е разкошен

точно за ликьора се чудех - вчера гледах коментари, вероятно в парфюмната  Blush
Да там страхотен е. Ангела Ликьор също е уникално добър, защото не е мухлив като другия. Махнато му е пачулито и е станал гурме.

Пробвах го днес следобед в Debenhams,  Blush хареса ми, но не и Ангелите  Blush почувствах се, като полята с киселина от тях  Sick, вероятно няма начин и Отровите (на Диор) да ми харесат - както и да ги мъча,  ще се опиянявам с ликьора  Blush

# 703
  • Бургас
Жаки не го продават , но пък можеш да го поръчаш от нета като feeluinique  Peace

# 704
Жаки не го продават , но пък можеш да го поръчаш от нета като feeluinique  Peace
Mерси Hug Много жалко наистина, че ги спряха при нас. А до сега защо не съм ги заглеждала тези хайлайтъри и аз не знам Thinking

Алена, хипнотичната отрова е много вероятно да ти хареса. Тя е пак като ликьор, ванилия, бадеми...нещо ала Бейлис.

Общи условия

Активация на акаунт