MAC & Sephora - 17 тема

• 54 746
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Ами моят повод е...парти повод. Дипломирането ми от СУ е началото на декември. Завършена магистърка съм Blush
Много рано сутринта ще е, но се замислих за вечерта, когато ще се събираме с колегите. Не е кой знае какъв повод.
Но пък от друга страна ще има много снимки сигурно. Не искам да съм като "плашило" в лицето. То и аз мога да се гримирам сама, но се замислих, че искам поне веднъж да имам вечерен грим в очите, нещо "по-така".
Ще го мисля, имам време до тогава.
Иначе днес я нямаше девойката на Клиник. Тя е много мила и винаги много се обясняваме с нея.

# 76
  • в 1001-та нощ
И даже грим, с който няма да си призрак на снимките  Heart Eyes

Денси  Hug благодаря  Heart Eyes и аз хвърлих око на зеленото  Heart Eyes

# 77
Моите открития за годината (засега) са:

Dior Hydra life eye BB cream
Dior eyebrow pencil
Dior 5-colour eye shadow palette Heart Eyes

# 78
Извинявайте ако сте обсъждали темата, но знаете ли дали в България Chanel CC cream се предлага само в един цвят?

# 79
  • Бургас
CC Chanel се предлага в един цвят в България, поне по спомен и това което пробвах  Peace

# 80
  • София
Момичета, с кое червило е Майли в последния си видеоклип към Wrecking Ball? Да не е нещо на MAC?

# 81
NARS Jungle Red (поне така пишат в един сайт)
Но и МАС имат много такива ярко червени цветове. По принцип в клипа ми се струва, че червилото все едно има лек фрост финиш. Примерно ако се сложи на Russian Red или Руби нещо отгоре би изглеждало така като в клипчето.

# 82
  • София
О, Жаки, като каза Руби, си мисля, че толкова си харесвам Рубито, че никога не бих си и помислила да мажа нещо отгоре, че да го поефтиня. Simple Smile
Подобен цвят червило ми бие на нещо Мейбълинско или Есенско по-скоро. Wink

# 83
  • София
NARS Jungle Red не оранжевее ли по-скоро?  newsm78
Това на клипа ми изглежда доста розовеещо!

# 84
То в клипа изглежда на отделните кадри доста различно. Веднъж е по-матово, друг път има малко фрост отгоре.
Иначе на Руби наистина си е грях да се слага каквото и да било on top. Магията му е във финиша  Heart Eyes

Aз го виждам синкаво червено. Но както знаете на различни екрани, телефони и тн. цветовете се променят и не винаги може точно да се каже какво е.

# 85
CC Chanel се предлага в един цвят в България, поне по спомен и това което пробвах  Peace
Точно така е и е доста хубав.

# 86
  • София
Guerlain Meteorites Perles Reformulation Spring 2014

Fans of Guerlain Meteorites Perles will be thrilled to hear that next wear we’ll be seeing a new reformulated and improved version of this best selling product. The new Spring 2014 Guerlain Meteorites Perles will be available in 3 variations of pearl-like powder.

The formula was significantly improved in its softness so this way it will be easy to pick up the product using your brush. Another change is the new “stardust technology” which brightens the skin and gives it a light, natural finish and a beautiful subtle glow.

Availability

Japan Launch Date – 17 January 2013

The renewed Meteorites Perles features shades like purple and yellow to compensate dullness of the skin, pink to add freshness but also blue and green.

# 87
yes Guerlain, take my money!
Дано да ги има и в Европа Two Hearts Two Hearts

# 88
  • София
От сега се влюбвам в тях! Flutter Crazy
Но, като си имам цяла непокътната кутия почти.... Sunglasses

# 89
Аз до тогава ще имам 3 кутии, ама то не пречи хихи Grinning

Общи условия

Активация на акаунт