MAC & Sephora - 17 тема

• 54 295
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
Аз го имам, но не съм го пробвала още  Blush мога да го  взема ти да го пробваш др. път  Peace

# 106
  • USA, Steak State
Bare Study е много перлен, ако си търсиш матов цвят, не е твоят.

# 107
От пейн потовете имам Painterly,който е телесен матов и let`s skate, който е розов с блестящи частички

# 108
Не, търся си да НЕ е матов. Аз обичам да има частички Blush
Аз накрая, като излизах се сетих за пейнтпотите. Ама не ми се пробваше и оглеждаше много вече.
Не знам кога ще ходя пак до Мак, затова може да изчакам да видя на Алена нейния Hug

# 109
let`s skate има частички и блести страхотно. дори се чудя дали няма да стане и за хайлайтър newsm78 Някой пробвал ли е?

# 110
  • София
Някак съм изпуснала темата....

Моите топ продукти на 2013 са Пролетните метеорити, Naked Basics, Gel top Coat на Диор, червилата  на YSL Volupte Shine, както и тези на Too Faced и желето на Ести.

# 111
  • в 1001-та нощ
Не, търся си да НЕ е матов. Аз обичам да има частички Blush
Аз накрая, като излизах се сетих за пейнтпотите. Ама не ми се пробваше и оглеждаше много вече.
Не знам кога ще ходя пак до Мак, затова може да изчакам да видя на Алена нейния Hug

Само ми напомни  Peace

# 112
let`s skate има частички и блести страхотно. дори се чудя дали няма да стане и за хайлайтър newsm78 Някой пробвал ли е?
Да аз, ама не ми харесва. На клепача обаче е страхотен. Въпреки това аз не го нося често и все го забравям. Нося си Painterly и не бих го заменила с нищо.
Ето например вчера се гримирах с молива-сенки от последната Пинкс кутия. Мого красив тоуп, точно количество сиво и кафяво, отива ми, страхотен. Разбира се го сложих както винаги върху пейнт пота и няколко часа по -късно той вече се беше събрал в гънките. Евтиното си е от евтини материали и е некачествено в доста от случаите. Много се ядосах, защото бях сигурна, че ще се събере, а молива много ми харесва.

# 113
  • София
Да аз, ама не ми харесва. На клепача обаче е страхотен. Въпреки това аз не го нося често и все го забравям. Нося си Painterly и не бих го заменила с нищо.
Ето например вчера се гримирах с молива-сенки от последната Пинкс кутия. Мого красив тоуп, точно количество сиво и кафяво, отива ми, страхотен. Разбира се го сложих както винаги върху пейнт пота и няколко часа по -късно той вече се беше събрал в гънките. Евтиното си е от евтини материали и е некачествено в доста от случаите. Много се ядосах, защото бях сигурна, че ще се събере, а молива много ми харесва.

Дени, пробвай го върху базата на UD, предполагам, няма да се събере.... както съм писала нееднократно Painterly често се събираше при мен, затова го и разкарах  Mr. Green

# 114
  • София

Дени, пробвай го върху базата на UD, предполагам, няма да се събере.... както съм писала нееднократно Painterly често се събираше при мен, затова го и разкарах  Mr. Green

Аз направих същото със Soft Ochre! Замених го с MAC Paints Bare Canvas. Пак същата работа! Просто много са ми "мазни" клепачите, нищо не се задържа без база. Накрая хванах цаката. Слагам от базата на UD, след това paint pot-и, кремообразните сенки на Chanel, Jumbo моливите на NYX и отгоре прахообразни сенки!  Peace Даже някой път слагам база върху целия клепач, а от кремообразните сенки, там където искам, често само във външния ъгъл на окото и отгоре прахообразните сенки.

# 115
  • Бургас
И аз ползвам Soft Ochre, но някак си имах по- големи очаквания. Доволна съм добре изравнява цвета на клепача подсилва цветовете, но базата ми на Ейвън и Too Faced са ми на една - две идеи по- добри. Понякога и аз така смесвам база+пайнт пот когато се налага да съм наистина с дълготраен грим, не съм с прекалено мазни клепачи.

# 116
  • София
Аз отдавна споменах, че съм разочарована от Пейнтпот като база и за мен тази на NYX и тази на UD са в пъти по-добри, но мислех, че съм единствена. Трайността при мен е еднаква, защото съм със сух клепач, но разликата в наситеността на сенките е огромна, особено с NYX.

# 117
  • Бургас
Адри, това ли имаш в предвид на NYX?!

# 118
хейтваме по разни скъпи продукти?  Mr. Green
да се оплача от Нейкид и Нейкид 2 - много ми падат при нанасяне под очите - колкото и да се старая, без или с база, независимо от четката  Rolling Eyes; много по-добре се справям с доста по-евтини кафяви сенки с много блясък откъм зацапване под очите; също се събират в гънките, ако са без база
иначе са прекрасни  Laughing

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 13:15 от bubanka

# 119
  • София
Аз също съм с доста мазен клепач и ползвам Soft Ochre най-често за уеднаквяване на цвета, при мен се слива абсолютно и просто прави окото по-свежо. Като база го ползвам само, ако нещо ми идва силно като цвят и блясък, тъй като отнема и от двете. Този цвят и другите телесни от пейнт пот-ите според мен са много повече кремообразни сенки отколкото бази, което разбира се не пречи да са ми любим продукт. Съответно просто са алтернатива на истинските бази според нуждите и уменията на ползващия  Peace
Имам доста кремообразни сенки от дрогерийни брандове до Шанел, тъй като се нанасят лесно, винаги се получава, в повечето случаи са трайни и честно казано ми отиват  Embarassed. При всяка марка различните цветове се държат различно и като трайност и като нанасяне.
Продуктите, които открих и с радост ползвах през 2013 са:

Chanel Precage Cream Blush

Clarins Ever Matte Mineral Powder

CND Weekly Polish, цвят 143, най-доброто "просто червено" евър при мен - без оттенъци, без да е тъмно, без да е светло, без да розовее, без да оранжавенее. Два пласта+топ издържа от неделя до сряда в добра форма. В сряда вечер слагам още един слой+топ и до петък съм в идеална форма.

И още едно улеснение за ноктите от тази година:

С двата последни продукта съм свалила седмичната грижа за маникюра до 10-20 минути. Без преувеличение и срещу сума под 60 лева.

Общи условия

Активация на акаунт