MAC & Sephora - 17 тема

• 54 754
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Тези нови цени на Герлен за постноянно ли ще са или са Коледен подарък само? Simple Smile

# 586
Тези нови цени на Герлен за постноянно ли ще са или са Коледен подарък само? Simple Smile
Знае ли човек?
Ето това червило, но то по принцип е най-скъпото им 84 лв., сега ми се стори че е 90 лв. Ще проверя днес отново, защото ще ходя на представяне на колекцията и на грим. Другите две червила са по 67 лв. Не мога да спра да мисля за розовия Рефлекс. Heart Eyes
Колекционерките ще си купувате ли Метеоритите от тази колекция? Харесват ли ви? Hug

# 587
А кога и къде е представянето на колекцията на Герлен?

# 588
А няма нищо специално насрочено или поне аз не знам, ще си отида така при мацката в БЗ за проби, защото вчера бързах много. Предполагам обаче, че ще има и официално представяне с гримьори на Герлен. Те за разлика от Шанел например, държат на тези работи и се справят успешно. Шанел вече даже не си правят труда да изваждат тестери на най-скъпите си продукти, какво остава за промотиране някакво. Sick И пак всичко им се свършва. Crazy

# 589
  • в 1001-та нощ
Много ми харесва и фактът, че могат да се ползват мокри за разлика от петиците. Simple Smile
Никога не съм съм я пробвала тази техника с мокренето. Blush С тези може и да опитам.

По добре стоят,по-пигментирани и направо залепват върху клепачите,като крем сянка без събиране в гънките.

Аз точно това четох на сайта им  Peace

DETAILS

Through the magic of water and a revolutionary new process, Yves Saint Laurent pushes the limits of color with PURE CHROMATICS, a new generation of eye shadows. Real makeup artist magic is made easy with emblematic harmonies that captivate the eyes.

THE POWER OF WATER
New water-process technology, exclusive to YSL,  is the latest discovery in color for pigments more intense and dramatic than ever before!

USE WET FOR A CHROMATIC TRANSFORMATION
Expect the unexpected. Water enhances color pigments in PURE CHROMATICS. When used wet, the water activates the pigments and gives full intensity to their color. The effect is the satiny powder transforms into a luxurious cream while pearls shine with a metallic finish.

New shades for Spring 2013: No5 and No19

И да видим какви ще са пролетните 2 палитри  Blush

# 590
Здравейте, може ли малко помощ? Blush
Насочих се към по-високия клас козметика, но много ми се иска да чуя мнението ви преди да купя каквото и да било.
Харесала съм пудрата Лес Беж на Шанел. Добър избор ли е? Трява ми да бъде покривна и дълготрайна, понеже използвам само пудра, без фдт. Ще постигна ли желания ефект с нея?
Искам да си взема и ружче.
Кой е по-добър според вас- Ле тисаж дьо шанел или този, който е единичен?
И да попитам за някаква ориентировъчна цена в България?

Hug

# 591
  • Berlin
Карта от Сефора само вчера ли можеше да се вземе?

# 592
Вчера въобще не можах да стигна до Сефора.
Какво беше партито и изненадите?

# 593
Карта от Сефора само вчера ли можеше да се вземе?

Не.

Вчера въобще не можах да стигна до Сефора.
Какво беше партито и изненадите?

Не си пропуснала много. Раздаваха шампанско и сладки. При покупка подараяваха техни душ крем/скраб т.н. За мен беше разочароващо.

Някой има ли опит с продуктите на Dr. Brandt? Вчера мернах за първи път един техен СС крем и много му се чудя.

# 594
  • в 1001-та нощ
Аз не съм разочарована Simple Smile защото не очаквах нещо различно и се радвам, че беше "спокойно"  Blush

Ако беше някаква лудница - нямаше да вляза Simple Smile

# 595
84 лв. си е червилото от Коледната колекция на Герлен.
Аз поръчах Коледната Теракота и съм радостна, но не купих червилото засега. Имам розови и се въздържах.

# 596
А картата не Сефора поименна ли е, не предполагам? И аз получих СМС-ите, но нямах възможност да мина вчера.
Денси, а ти "пипна ли" Коледната Теракота? Имаше ли възможност да я тестваш на презентацията?

# 597
Попълват се лични данни за картата, но иначе на самата нея няма име.
Страшно е красива тяхната карта, аз моята си я взех миналата седмица и наистина се изненадах колко е бляскава Heart Eyes

# 598
А картата не Сефора поименна ли е, не предполагам? И аз получих СМС-ите, но нямах възможност да мина вчера.
Денси, а ти "пипна ли" Коледната Теракота? Имаше ли възможност да я тестваш на презентацията?
Да вчера ми показаха прибрания тестер. Иначе никога нямаше да я купя, защото се страхувам от оранжеви отенъци и тъмни продукти.
Теракотените пудри на Герлен обикновено са много блестящи, а аз не търся този ефект въобще и тази затова ме грабна от пръв поглед, като дамата ми сложи на ръката.
Мненията за тази Теракота в нета са много хубави.

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 14:49 от densi

# 599
  • София
Денси, благодаря за краткото резюме относно Герлен.  Hug Като се замисля, след Пучи (ружа) нищо не ме е карало да се влюбя. Миналогодишната Коледна палитра , макар и красива , никак не е трайна на моите очи (дори и с база - 4 часа). Аз също бях харесала Теракотата от промо снимките, но като излязоха първите суочове се отказах. Ти споделяш, че на теб ще ти е добре, което потвърждава опасенията ми, че на мен ще е светла/не забележима.  Надявам се ,че пролетната им колекция ще е по хубава, иначе ще се "отпиша от фен-клуба"..  Laughing

Искам да попитам , в промо пакетите на Ести дали има такъв , който включва Time zone (за предпочитане версията без мазнини) , нямам път към Сефора/Дъглас, а от проба много ми хареса.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт