MAC & Sephora - 17 тема

• 54 754
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Жаки, Денси, благодаря!  Hug
Моите лични предпочитания през годините минаха от Ланком, през Шисейдо, задържаха се дълго на Герлен и бяха постепенно изместени от Шанел. Разбира се, не съм аболютно категорична, готова съм да бъда подкупвана и се оставям възможността да се влюбвам и в продукти на други марки, като МАК например.

# 601
Момичета имам много странен проблем! Значи преди 2 седмици ми отсипаха от Chanel Vitalumiere Aqua, тествах го като го редувах с други фдт-ни, които имам и като цяло стоеше сграхотно. В четвъртък минах набързо през Sephora, взех същия фдт, същия номер + свободната на Chanel (за която да благодаря на densi - Страхотна е! ) .. Та вчера почистих си лицето, крем, база..като цяло нищо по-различно не съм сложила или направила, но в момента, в който сложих VA лицето ми стана като сфетофар, сложих и от пудрата ... и изглеждаше една идея по-добре, но все пак ужасно.. реших, че си внушавам, но след като днес повторих беше същото  #2gunfire знам, че има леко озаряващ ефект, но вчера и днес направо светех... та мисълта ми е, възможно ли е тестерите да са различни? няма как да съм сбъркала нещо, момичето отсипа пред мен... просто не разбирам, едва ли кожата ми се е променила за 24 часа от смесена към суха до крайно мазна ...  #Cussing out #2gunfire
 Heart Eyes Hug

# 602
Вчера минах през Сефора в Парадайз Център и след обстойно оглеждане за гланц нищо не си харесах. Взех си един лак Опи и получих ВИП карта, както и подарък лак за нокти и душ гел по избор на тяхната си марка. Доволна съм, страхотно отношение, шампанско, което не можех да пия, но си хапнах ягодови сладки.  Mr. Green

# 603
  • София
Карта от Сефора само вчера ли можеше да се вземе?

Не, но само вчера не беше обвързана с покупка. Иначе са нужни покупки над 90лв, за да издадат карта.

PrincessP, Беж е много хубава пудра, но ти препоръчвам да погледнеш и Chanel Vitalumiere Compact Douceur. За мен е много по-добра. Нося я вече от 3 дни и се чудя как изобщо съм се харесвала в огледалото без нея   Crazy

alisiq_, разклащаш ли го добре? Този ФДТ има нужда от поне 30 секунди яко друсане преди употреба (даже си го пише на шишенцето)

# 604
Карта от Сефора само вчера ли можеше да се вземе?

Не, но само вчера не беше обвързана с покупка. Иначе са нужни покупки над 90лв, за да издадат карта.

PrincessP, Беж е много хубава пудра, но ти препоръчвам да погледнеш и Chanel Vitalumiere Compact Douceur. За мен е много по-добра. Нося я вече от 3 дни и се чудя как изобщо съм се харесвала в огледалото без нея   Crazy

alisiq_, разклащаш ли го добре? Този ФДТ има нужда от поне 30 секунди яко друсане преди употреба (даже си го пише на шишенцето)
Даааа! Друсам, клатя... Преди майка ми ползваше само Vitalumiere и финиша,който получавам от аквата много ми напомня на него.. Но виж следващия път ще го раклатя по-дълго,както каза 30 сек..  Heart Eyes

# 605
Здравейте, може ли малко помощ? Blush
Насочих се към по-високия клас козметика, но много ми се иска да чуя мнението ви преди да купя каквото и да било.
Харесала съм пудрата Лес Беж на Шанел. Добър избор ли е? Трява ми да бъде покривна и дълготрайна, понеже използвам само пудра, без фдт. Ще постигна ли желания ефект с нея?
Искам да си взема и ружче.
Кой е по-добър според вас- Ле тисаж дьо шанел или този, който е единичен?
И да попитам за някаква ориентировъчна цена в България?
 Hug
Здравей! Hug  bouquet
Пудрата Шанел Беж за мен е най-добрия избор, защото също като теб не нося нито фон дьо тен, нито ББ крем. Нося 20 номер и нанасям с голяма четка с въртеливи, набиващи движения в кожата. Пудрата е много хубава и мирише уникално, но е супер неикономична и доста скъпа точно поради тази причина. По гореописания начин хабя една абсолютно цяла до метален празен рефил за 4 месеца, което прави 280 лв. на година за пудра. За добър резултат според мен ти трябва и хубава, качествена четка, защото правилното поставяне на пудрата спомага за пълното задоволяване на изискванията за покривност, равен и свеж тен. Не стои брашняно и е много финно смляна. Лъсвам обаче задължително след около 5-6 часа от първоначалното и нанасяне. С мазна кожа съм.
Ружовете Тисаж са стари и вече не се произвеждат. Не те съветвам въобще да им обръщаш внимание. Не са достатъчно пигментирани и са някак по-сухи.
 Новите единични, кръгли ружове са с подобрена формула и са едни от най-добрите на пазара въобще.  С повечето от тях можеш да нанасяш цвета много леко и да наслагваш сериозно до желаното количество. Миришатэ силно на рози и четката им не става за нищо. Задължително е поставянето им с друга четка. С тяхната само дооправяне по тоалетни, будоари и светофари. Whistling Ружовете са по 74 лв.

alisiq, честити! Heart Eyes Тепърва ще се влюбваш в свободната пудра гарантирам ти! Hug  bouquet

# 606
Благодаря на Графиня дьо Адри́' и densi Heart Eyes

Нямах представа,че не се произвеждат Blush Значи за руж вече е решено.
Остава да обмисля вариантите за пудрата.
А на някаква друга марка какво бихте ми предложили? Предпочитам формулата на пудрата да е маалко по-кремообразна, за да не стои като брашно. Hug

# 607
Мен ме е яд на Шанел. И в Беж, и в новия VITALUMIÈRE COMPACT DOUCEUR са турнали един гаден слънцезащитен филтър, дето ми е абсурдно да купя продукт, в който го има...  Sick Беж дори и не ми хареса как ми седи, но новата пудра можеше да е попадение, ако не го бяха кльопнали това.  Tired

# 608
Благодаря на Графиня дьо Адри́' и densi Heart Eyes

Нямах представа,че не се произвеждат Blush Значи за руж вече е решено.
Остава да обмисля вариантите за пудрата.
А на някаква друга марка какво бихте ми предложили? Предпочитам формулата на пудрата да е маалко по-кремообразна, за да не стои като брашно. Hug
Непремeнно виж и MUFE Pro Finish Multi-use powder foundation. Може да се ползва и мокра като фон дьо тен, и суха като пудра.

# 609
  • София
Епона, защо те притеснява слънцезащитата? От любопитство питам  Blush

# 610
Дени, на това МУФЕ каква му е цената?

# 611
Дени, на това МУФЕ каква му е цената?
67 лв. Hug

# 612
благодаря!  Hug

# 613
Епона, защо те притеснява слънцезащитата? От любопитство питам  Blush

Не в слънцезащитата, а в конкретно този химичен филтър (и като цяло не съм фен на хим. филтри).

Лично за себе си съм забелязала, че кожата ми е чувствителна към него. При продължителна употреба на продукт, който го съдържа започват да ми избиват гадни пъпки, дето после едва се отървавам от тях.
Отделно след това се зачетох за тази съставка и се оказва, че е доказано, че има ефект, имитиращ хормони и е концерогенен. Също така, е доста нестабилен, когато е изложен на светлина, което е глупаво за слънцезащита, защото така реално се увеличават свободните радикали и вредното влияние на слънчевите лъчи.

# 614
Епона, можеш ли да ми кажеш как се казва тази съставка с филтъра?

Общи условия

Активация на акаунт