Моя история е излязла във вестник "Телеграф"

• 19 614
  • 194
  •   1
Отговори
# 105

Е, как що. Има хора, които да ги хванеш в крачка - са способни да отричат и то много убедително. Има обаче и такива, който от свян - веднага се издават в подобни ситуации, дори д а пробат да отрекат... Wink

# 106
абе ти си отричай колкото искаш
целта на някои воайори е просто да ти натрият канчето колко си зле, а те колко са възвисени

# 107
Е като са толкова свенливи, няма да леят мозък по форумите.  Peace

# 108
абе ти си отричай колкото искаш
целта на някои воайори е просто да ти натрият канчето колко си зле, а те колко са възвисени

Как може някой да усети, че ти е натрил канчето - ако ти успееш да го убедиш, че говори за друг  Sunglasses

# 109
няма как, защото примерно се познавате и от форума и на живо
такива случаи имам предвид, не някой уж ме разпознал и включил фантазията на пета

# 110
  • Пловдив
такива случаи имам предвид, не някой уж ме разпознал и включил фантазията на пета
Какво уж, има случаи на съвсем реално разпознаване. Колко хора мислите има като моите деца с техните имена, бам и готово.

# 111
Ееее, никой не ти е виновен тогава.

# 112
мдааа, аз поне си научих урока

# 113
И аз това се чудя. Мен лесно биха ме разпознали, но ако се случи, бих се правила на ударена и бих отричала. Нека докажат, ако могат Simple Smile)) История с история си приличат, някъде под слънцето има 150 други човека, преживяващи същото нещо.

# 114
някъде под слънцето има 150 други човека, преживяващи същото нещо.

Тук има толкова подробно описани ситуации, че няма как да се сбъркат с една или друга. В повечето случаи потребителки заслепени от яростта по съседката или огорчението от изневярата разказват в най-малките детайли. ДиС е "виждал" какво ли не в едни времена... любовницата, съпругата, прелъстения... само кучето не беше писало.

# 115
Всъщност за мен не е стратегически важно някой да не ме разпознае навън,нито съм активна тук,нито съм разказвала скандални или сълзливи истории,просто няма да ми е приятно.
В нета се ровят всякакви лица - и педофили,и хора,с отвличания занимаващи се, ми не искам и децата да си изтипосам цял свят да може да има достъп до лицата им.
То е ясно е,че и на улицата може да снима,който си иска,но периметъра е много стеснен,не е цял свят,нали?

# 116

То е ясно е,че и на улицата може да снима,който си иска,но периметъра е много стеснен,не е цял свят,нали?
Защо? Като ги качи в нета и няма ли да е цял свят?

# 117

Защо? Като ги качи в нета и няма ли да е цял свят?

Wink Дай да се уточним - не съм на Барак Обама жената,че да се занимава някой с мен в такъв мащаб

# 118
някъде под слънцето има 150 други човека, преживяващи същото нещо.

Тук има толкова подробно описани ситуации, че няма как да се сбъркат с една или друга. В повечето случаи потребителки заслепени от яростта по съседката или огорчението от изневярата разказват в най-малките детайли. ДиС е "виждал" какво ли не в едни времена... любовницата, съпругата, прелъстения... само кучето не беше писало.
Ама и тримата пишат във форума?  ехааа:)

# 119
Да бе, да. Преди време беше гръмнал скандал със снимка на нещастно болно дете, имало нужда от стотици хиляди за операция в чужбина, моля помогнете с СМС... И изведнъж се оказва, че детето е живо, здраво и родителите му са съвсем други хора, от съвсем друг град... Напълно е възможно някъде да са окачили вашите снимки с децата ви и надпис "ПОМОГНЕТЕ НА МИМЕТО" - кво толкова Wink Дали съседите ви ще ви налазят, когато разберат, че имате левкемия?

Общи условия

Активация на акаунт