Моя история е излязла във вестник "Телеграф"

• 19 621
  • 194
  •   1
Отговори
# 90
Мен най- ме изумява как някои си слагат снимките,че и на децата снимки,това е най-голямата глупост.
А че историята ти  е  станала известна на цяла България не е толкова трагично,всяко чудо за 3 дни  Hug

Защо да е глупост само не разбрах  newsm78

# 91
Ако знам,че има вероятност да бъда разпозната,никога не бих се регистрирала в бг-мама,
камо ли снимки да слагам

# 92
  • Пловдив
Ако знам,че има вероятност да бъда разпозната,никога не бих се регистрирала в бг-мама,
камо ли снимки да слагам
Сигурна ли си, че няма как? Ама съвсем, съвсем сигурна?

# 93
  • София
Мен най- ме изумява как някои си слагат снимките,че и на децата снимки,това е най-голямата глупост.
И като съм си показала детето какво - къде е глупостта? Би ли ми обяснила какво може да стане?

# 94
И като съм си показала детето какво? Би ли ми обяснила какво може да стане?
Сякаш на вън никой не може да го види и да го снима, нали?

# 95
Има начин, ако желаеш да си редовен писател/читател във форума и все пак да не загубиш своята анонимност. Много са го постигнали и това е техният избор. Всеки друг, който споделя освен истории и детайли от личния си живот е наясно, че може да бъде разпознат. Случвало ми се е няколко пъти и определено не е приятно. Но преглътнах, че стореното няма как да се върне назад макар и да не ми беше лесно. Щом на някого му е доволно да воайорства, сплетничи и онанира над писанията ми... прав му път.

Сякаш на вън никой не може да го види и да го снима, нали?

Така е и не е така. Мой съсед професионален фотограф беше излязъл на улицата и снимал децата. Сигурно е мислел, че ще ме зарадва когато ми донесе снимките, но на мен никак не ми стана приятно да снима детето без разрешение и направих проблем. Разбира се много хора могат да го снимат без да знам и аз не мога да го водя с чувал на главата по улиците. Обаче когато знам, имам право на мнение.

# 96
  • Пловдив
Стига бе, сериозно ли си вярвате, че в нета някой може да е анонимен?

# 97
Октопод, пиша именно за снимки без да знаеш, че си снимана. Могат да те снимат, да те качват, да пишат какви ли не истории за теб. За всички. Не се вживявайте.

# 98
Стига бе, сериозно ли си вярвате, че в нета някой може да е анонимен?

Да, но коства много усилия и не съм сигурна дали си заслужава да си само читател/наблюдател сред масата.

Могат да те снимат, да те качват, да пишат какви ли не истории за теб. За всички. Не се вживявайте.

Както казах, преживях го. Гадно е и не убеждавайте момичето, че "к'во толкова". Още много години трябва да минат във виртуалното общуване, за да претръпнат хората с някои странности защото преди 15 години в БГ масово нямаше домашен компютър с интернет.

# 99

Могат да те снимат, да те качват, да пишат какви ли не истории за теб. За всички. Не се вживявайте.

Както казах, преживях го. Гадно е и не убеждавайте момичето, че "к'во толкова". Още много години трябва да минат във виртуалното общуване, за да претръпнат хората с някои странности защото преди 15 години в БГ масово нямаше домашен компютър с интернет.
Може да ти се случи и без да си докосвала компютър през живота си. Не си ли съгласна?

# 100
Има начин, ако желаеш да си редовен писател/читател във форума и все пак да не загубиш своята анонимност. Много са го постигнали и това е техният избор. Всеки друг, който споделя освен истории и детайли от личния си живот е наясно, че може да бъде разпознат. Случвало ми се е няколко пъти и определено не е приятно. Но преглътнах, че стореното няма как да се върне назад макар и да не ми беше лесно. Щом на някого му е доволно да воайорства, сплетничи и онанира над писанията ми... прав му път. ...

да добавя и варианта познат да те чете и после наживо да ти обяснява в какво точно грешиш в постовете си тук и да се опитва да те убеждава в собствените си виждания

# 101
Не става ли да отричаш?

# 102
Не става ли да отричаш?

Става, ма не секи може  Mr. Green

# 103
Не става ли да отричаш?

Става, ма не секи може  Mr. Green
Защо?

# 104
  • Пловдив
Аз не отричам, но казвам твърдо - това го обсъждам еди си къде, сега не.

Общи условия

Активация на акаунт