Моя история е излязла във вестник "Телеграф"

• 19 623
  • 194
  •   1
Отговори
# 135
Ако от вестника са я цитирали коректно с източник добре. В такъв случай авторката наистина просто трябва да внимава каква информация изнася. Ако не са и желае може да се пробва да си търси правата.

# 136
OX'AMAH не си разбрала - то даже нямаше нужда да се намесва публиката. Две дами Х и У, уж приятелки. Х спи с мъжа на У и нещата се разбутват. И се разрази буря. Х имаше подпис от сорта на ... "Мъжът на моята приятелка не е мъж, но ако мъжът на моята приятелка е хубав, то приятелката ми няма мъж." Май не го възпроизвеждам добре, нещо такова беше.
ах боже Simple Smile между другото, по мои наблюдения е често срещано --изневярата с приятелка на съпругата. понякога си е просто влюбване. Да не дава Господ, защото тежи двойно от двойното предателство бррр. Мен биха ме писали по вестниците, не само телеграф, ако нещо такова ми се случи, защото съм много гневлива и импулсивна. Веднъж ми се е случвала изневяра, но емоционална такава, а не физическа и така гнусно и противно ми беше станало, че когато "неверникът" дойде да ме успокоява и да прави опити да ме прегръща му извадих някакъв кухненски нож за да се разкара и да ме остави намира Simple Smile))  Та не искам да си представям си как ще реагирам ако любмият ми спи с приятелката ми...

# 137
  • Точно където трябва
Ето го пълният отговор :

Абе дайте един скрийншот на тази колонка , да видим как изглежда , аз пари за този боклук няма да дам . Naughty
Пише ли , че това е от БГ Мама ?

Засичала съм 2-3 пъти тези писания във вестника. Пише си, че са от бг-мама. Мисля, че на същата страница цитират и от тийнпроблем. Историята с 2-3 коментара и толкова. Май просто си пълнят вестника.
Наистина ли някой си мисли, че тук сме затворена група?! Пък и така да е, тя тая група е събрала всички пишещоспособни...

# 138
  • София, център
Телеграф няма електронно издание.

Всеки вторник, или четвъртък, по-скоро четвъртък, има рубрика "...из интернет" или нещо от сорта на по-задните страници.
Винаги се разказва история от бг-мама с никове, и дословно цитиране!!!

Това е от поне 3-4 години!
 И друг път сме го констатирали тук.

Мен пък ме бяха ползвали за източник в Галерия, дословно, но без да ме цитират с ник.

# 139
На мен ми изглежда годно за съдене. Това нее  дипломна работа, че да се цитира източник и това да урежда авторските права. Вестниците си имат хора, които да пишат статии И, както вече казах, те се продават заради това, което пише в тях. Т.е. всяко редче във вестника според мен е причина въпросният да се продава. И ако това редче не е написано от техните списвачи, според мен е редно да се плати на авторите.
Ако пиша пиша дипломна по психология и ползвам материали от форума, тогава ДА - нещата наистина ще са ок, защото аз тази дипломна работа няма да я продавам - просто я представям и потъва по шкафовете.

Наистина не разбирам как вие не разбирате разликата.  newsm78

# 140
OX'AMAH не си разбрала - то даже нямаше нужда да се намесва публиката. Две дами Х и У, уж приятелки. Х спи с мъжа на У и нещата се разбутват. И се разрази буря. Х имаше подпис от сорта на ... "Мъжът на моята приятелка не е мъж, но ако мъжът на моята приятелка е хубав, то приятелката ми няма мъж." Май не го възпроизвеждам добре, нещо такова беше.
ах боже Simple Smile между другото, по мои наблюдения е често срещано --изневярата с приятелка на съпругата. понякога си е просто влюбване. Да не дава Господ, защото тежи двойно от двойното предателство бррр. Мен биха ме писали по вестниците, не само телеграф, ако нещо такова ми се случи, защото съм много гневлива и импулсивна. Веднъж ми се е случвала изневяра, но емоционална такава, а не физическа и така гнусно и противно ми беше станало, че когато "неверникът" дойде да ме успокоява и да прави опити да ме прегръща му извадих някакъв кухненски нож за да се разкара и да ме остави намира Simple Smile))  Та не искам да си представям си как ще реагирам ако любмият ми спи с приятелката ми...
това нищо не е аз на моя му пукнах главата с едно шише  hahaha

# 141
Утре да не те четем и тебе ! hahaha

# 142
Утре да не те четем и тебе ! hahaha
веднага ми сигнализирайте да си я сложа в рамка  Mr. Green

# 143
Аз ще ти искам и автограф ! bowuu

# 144
Аз ще ти искам и автограф ! bowuu
аз тебе със снимка

# 145
Хи хи , ще видиш ти , като ни изтипосат дето ги подиграваме ! Grinning

Моля , някой ако си купува тоз вестник да ни държи в течение на новините ! Joy
Аз не мога да се прежаля ! Sunglasses

# 146
Защо, 50 стотинки много ли ти се виждат?
Ем не ви пука, ем не ви се дават 50 стотинки - дайте ги и прочетете. После, като ви свърши изневиделица тоалетната хартия, можете да го ползвате  Mr. Green Или пък ако сте с локално парно на дърва и въглища...
Това за прежалването много селско звучи отстрани, излагате се.

# 147
И с какво се излагам ?
Че не чета долнопробни вестници ли ?
Не си давам парите за боклуци , ако ще и 5 ст. да са . Naughty

# 148
Много моля, без размахване на пръст. Като не си купуваш боклуци, не се шегувай с тях. Такива изпълнения съм виждала само у Гинчета, излезли вчера от село.

# 149
Много моля, без размахване на пръст. Като не си купуваш боклуци, не се шегувай с тях. Такива изпълнения съм виждала само у Гинчета, излезли вчера от село.
да бе и ти си там като старата им изкуфяла свекърва

Общи условия

Активация на акаунт