Хистеректомията - въпроси, отговори, коментари - II тема

• 194 844
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна

Мили, приятели.
                       Днес е Световен ден за борба с онкологичните заболявания. Нека бъдем съпричастни с всички хора по земята, които осмоногото чудовище е докоснало и превърнало живота им в трагедия- близки, приятели, познати и непознати!
                     Да сведем глава в знак на почит и уважение към жертвите- знайни или незнайни, известни или не толкова известни!!!!
                     Да си пожелаем от сърце здраве, кураж, търпение и успех, разбира се, за нас и за всички, които в момента водят жестока битка .
                    Дано медицината най-сетне се справи с тази нелека задача и открие лек! Дано намалеят, а защо не и да останат в миналото жертвите на тази болест!!!!!!
                    Дано стигнат силите ни и да се окажем победители в тази неравна битка!
                                                                         Обичам Ви!!!!

# 586
Момичета, аз съм с тотална хистеректомия, нямам матка, яйчници, нищо. Появи ми се обаче бяло течение /минали са 7 месеца от операцията/.
На някой случвало ли се е нещо подобно?
Моля, споделете  bouquet

# 587
Привет, titi1
Предполагам, че е нормално влагалищно течение., и при мен се е случвало. И аз съм без това дето си изброила+ оментум и апендикс, лимфни възли, със запазено влагалище.

# 588
  • София
titi1 Не съм имала течение до момента. Операцията е Вертхайм.

# 589
Незнам момичета, откъде може да се появи, като там е кухина, няма нищо вътре.
Януари бях на контролен и казах на доктора, той не изрази някакво мнение по въпроса, прегледа ме и за него нещата бяха наред. Но това течение се засили.
Следващата ми контрола е чак април месец.
Diponova, при тебе колко дълго продължи това течение, имаш ли някакъв спомен всъщност?

# 590
  • София
Докторите също се разминават. За едни е нормално, за други не..пък пациентите да вярват по избор! ooooh!
Може Април да ти е контролата, но по - принцип, ако имаш оплаквания са длъжни да те прегледат.

# 591
Влагалището е нормално да се овлажнява, респективно да остават леки следи по бельото. Ако е обилно течение, придружено с парене, сърбеж, миризма, тогава вероятно има някаква инфекция. Другото си е физиологично.

# 592
Ох...дано си права за това!
Няма нито мирис, нито пък усещам парене или сърбеж...просто досега го е нямало и си мислех, че няма как да се появи течение, като няма нищо там.

Момичета, весел празник, да сте много обичани ви желая  bouquet

# 593
  • София
Здравейте момичета! Чела съм темите, но не съм писала в тях. Сега влизам, за да благодаря на всички, които ми отговаряха на ЛС и ми помогнаха много.  Hug БЛАГОДАРЯ! Притеснявам се много за една от вас - sisley_t. Последно ми писа на 2-ри декември, имаше сериозни проблеми и не е била активна във форума от 26 декември. Моля, ако някой се е чувал с нея да ми пише. Дано се възстановява и дано, това, че не влиза тук, не е свързано със здравословното й състояние.

# 594
titi1 според мен иди на лекар. Аз също нямах никакви други оплаквания освен малко бяло течение и то от време на време, ама се оказаха гъби 😡
Ето защо смятам, че лекар трябва да те погледне
И да се похваля, че цитонамазката ми е ОК

# 595
да, но ти доколкото разбирам имаш нещо оставено там, докато аз нямам нищо.

Момичета, направо ме е страх, много ме боли при прегледите, затова не мога просто ей така да отида, голяма мъка е това Cry

# 596
  • София
Здравейте момичета! Чела съм темите, но не съм писала в тях. Сега влизам, за да благодаря на всички, които ми отговаряха на ЛС и ми помогнаха много.  Hug БЛАГОДАРЯ! Притеснявам се много за една от вас - sisley_t. Последно ми писа на 2-ри декември, имаше сериозни проблеми и не е била активна във форума от 26 декември. Моля, ако някой се е чувал с нея да ми пише. Дано се възстановява и дано, това, че не влиза тук, не е свързано със здравословното й състояние.

Нямам контакт с жената. Дано да е добре. Praynig

Тити Мен също ме боли, но е добре да го изтърпиш. Макар и гъбички да са те трябва да се лекуват и диагностицират.

# 597
  • Под гъбата
Момичета, аз ли не разбирам, но защо ви боли?  И на мен ми се струва ,че това течение е в резултат на инфекция.

# 598
  • София
При прегледи не ме боли но пък при полов акт започна доста често...много странна болка Sad защо ли? Тази седмица ще ходя до Онкото ще видим какво ще кажат. Rolling Eyes

# 599
  • София
Момичета, аз ли не разбирам, но защо ви боли?  И на мен ми се струва ,че това течение е в резултат на инфекция.

Поне при мен мисля, че е от скъсеното влагалище. Овлажнителите също не помагат особено. По време на преглед е... Sick с това желязното дето го мушат е доста болезнено.

Общи условия

Активация на акаунт