Еротични модели на високи постове

• 18 962
  • 219
  •   1
Отговори
# 195
Успех и от мен  Wink

# 196
Помоли да заключат темата, за да не се излагаш повече, и ... се опитай да изхвърлиш от мислите си цялата тази жлъч, която избълва в темата  Peace

Хубаво момиче си (поне в гръб  Wink ), наслаждавай се на живота си  и нещата, които имаш, и остави К_________О на К__________E  и тези, които имат нужда от тях.

Успех.

# 197
Благодаря!  Hug
На мен пък темата си ми харесва, ама хората вместо да подходят с въображение към казуса, ми наскочиха на мен и ми лепнаха епитети от злобна, грозна и завистлива до трол и шизофреничка. Ако теорията за автопроекциите работи се оказва, че в бг мама се подвизава един доста шарен контингент потребители... Laughing А назначението на елена е трагикомично и за мен винаги ще бъде такова...който иска да пише в темата и да се забавлява, аз това се опитвам да правя, да се забавлявам и да забавлявам и вас, защото сред първите реакции друго не ми остана.  Hug

# 198
Ами за съжаление си чакам заповедта от фонда за ин витро, (останаха има няма 3 месеца) тъй като съм със запушени тръби, но искаме дете и по-важното мъжът ми иска...И вярвам, че ще стане от първия път, та затова така убедено пиша, че ще си имаме дете.  Hug
Стискам ти палци като човек, който е минал по този път и искрено се надявам да не се налага да стигаш до втори. Пести си силите за по-приятни неща  Simple Smile

# 199
Току-що осъзнах, че ако имаш як зъб на някого, спокойно можеш да направиш форумен образ на .... да не използвам епитети, ясно е, и после да покажеш негова снимка като твоя. После иди доказвай, че не си чувал за бегемама.

Най-якото е, че вероятно моят пост ще бъде модериран, а снимката - не.

# 200
Току-що осъзнах, че ако имаш як зъб на някого, спокойно можеш да направиш форумен образ на .... да не използвам епитети, ясно е, и после да покажеш негова снимка като твоя. После иди доказвай, че не си чувал за бегемама.

Най-якото е, че вероятно моят пост ще бъде модериран, а снимката - не.
Това по тая тема ли?  Или аз днеска съм руса?

# 201
  Ква снимка?

# 202
Аз първа казах за шизофренията Simple Smile

# 203

Ето, може да ми видите хубавата коса....Кажете ми сега в сравнение с Елена, коя е по-секси, тя с проскубаната коса или аз с мойта гъста грива. Мен поне има за какво да ме хванат при секс, а тя само за дръжки може да се хваща... Laughing
Скрит текст:

# 204
Как да кажа коя е по-секси, като си дала снимка в гръб.  Thinking
В гръб май тя е по-добре, виждам широк гръб и пилешки ръчички при теб. А и прическата и е по-хубава.

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 19:44 от inlovemeli

# 205
  • Другата България

Мба, злоба към красивите. Аз съм по-красива от нея, в оная другата тема се показах...и съм по-младолика и имам хубава коса....Имам си мъж, с който много се разбираме, кротък, ходим си навсякъде заедно, сега ще си имаме и дете. Обичаме се много. Имам работа, имам добър доход, карам хубава кола, живеем в собствено жилище, имам куче и коте и заек. Котката ми е руска синя, кучето е дакелче, зайчето ми е джудже...За какво да завиждам на някаква, която скача от пишка на хуй, която е по-грозна от мен, няма си мъж и си няма котка, куче и зайче...  Вай, ма сте недорбе, някои  Laughing

newsm78

Сега, дали аз съм "недобре" да ти кажа ти си последния човек, който може да каже, и изобщо не се впечатлявам от квалификациите ти, но виж, дали си по-красива и по-младолика и по-по-най можем да преценим ако се покажеш в лице, а не в гръб, а за другите неща които си изредила то е ясно, не сме си и помислили друго, ти просто се забавляваш..... Crazy Crazy Crazy
но ако освен всичко останало си и разумна ще послушаш съветите на останалите и ще спреш с безумствата, които упорито продължаваш да бълваш, ще си гледаш спокойния и уреден живот и ще си намериш по-приятни забавления.Щото ако това са ти забавленията язък ти за прекрасния форумен образ, който се стремиш да изградиш.
Успех и от мен с инвитрото. Peace

# 206
Няма да споря коя е по-красивата в случая, но Марая нот Кери, имай предвид, че много неща ще те изненадват все още в този живот и ще ти се струват нечестни.
И на тези, които мислиш за по-грозни, и по-некадърни, и по-незаслужили от теб, ще им се случват и ще им бъдат подарявани неща и позиции, без дори да ги искат. От друга страна на едни съвсем отделни пък ще им се струва, че ти си грозната, некадърната и незаслужилата. И тогава те ще ти се сторят на теб завистливи и озлобени. Справедливост в този свят няма, и няма да има.

# 207
   Доколкото прочетох бегло по казуса, май въпросната мацка дължи назначението си повече на роднински връзки, отколкото на голия си гъз.  Колкото до красотата - едва ли това е решаващото за този тип кариерно развитие, щото то красиви има много, но трябва освен това и способност тези прелести да ги презентираш умело, че и да ги ползваш по предназначение.
 Само с едната гола хубост не става. Тоест, става, само ако хубостта е гола. И не много гнуслива.

Всичко това иде да покаже, че жената си изкарва хляба и хайвера с труд, и то не лек, щото само с лежане по гръб не може да се постигне кой знае какво. Иска се и малко акробатика.

# 208
   Доколкото прочетох бегло по казуса, май въпросната мацка дължи назначението си повече на роднински връзки, отколкото на голия си гъз.  Колкото до красотата - едва ли това е решаващото за този тип кариерно развитие, щото то красиви има много, но трябва освен това и способност тези прелести да ги презентираш умело, че и да ги ползваш по предназначение.
 Само с едната гола хубост не става. Тоест, става, само ако хубостта е гола. И не много гнуслива.

Всичко това иде да покаже, че жената си изкарва хляба и хайвера с труд, и то не лек, щото само с лежане по гръб не може да се постигне кой знае какво. Иска се и малко акробатика.
Страхотно си го обяснила.   bouquet Ама българинът си знае едно - ВРЪЗКИ и край.

# 209
  • София
Аз живея в 14 апартамент и познавам и грозни връзкарки... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт