Новите ни козметични похождения 49

• 63 667
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
(последното за пореден път Flutter)

Този продукт наистина ли е толкова уникален - колкото го описват ? На Арена на красотата много се чудих дали да го взема  Thinking .
Сподели с каква коса си и как ти се отразява .Благодаря   bouquet

# 316
И аз го имам, хубав е много. Нещо като маска/балсам за коса под формата на спрей.

# 317
И аз го имам, хубав е много. Нещо като маска/балсам за коса под формата на спрей.

Жаки   Hug  -  освен от Арена откъде другаде може да се вземе ? Само по салоните ли го има ?

# 318
http://www.enzo.bg/uniq-one/care-regenerirassha-procedura-za-vsichki-vidove-kosa/
Заповядай Simple Smile Хем е по-евтино, аз от салона го купих поне за 33

# 319
Злато си ти  Hug  bouquet

# 320
Балсамчетата на ЕОС от къде се купуват ?
От щатите ми ги донесе. Поръчвани са от амазон-а

Скрит текст:
(последното за пореден път Flutter)
Този продукт наистина ли е толкова уникален - колкото го описват ? На Арена на красотата много се чудих дали да го взема  Thinking .
Сподели с каква коса си и как ти се отразява .Благодаря   bouquet
Косата ми е тъничка и права, естествено руса и от време на време се правя още по-руса  Laughing Не знам дали е чак толкова уникален, но е факт, че с него ми се къса/изгаря косата в пъти по-малко. Често я суша със сешоар или я изправям с преса и го използвам да пази от високи температури. Освен това косата ми спря да цъфти. Обем трудно постигам по принцип. В никакъв случай не ми утежнява или омазнява косата (много лесно ми се омазнява косата от доста неща). Като си изсуша косата, стои жива и плътна (до колкото може). Харесвам си го, за последните 2 години не съм оставала без него.  Peace Не знам дали го описах правилно и добре   bouquet

# 321
Благодаря ти беше много изчерпателна    bouquet  Hug - определено ще се пробва. bowuu

# 322
  • София
Благодаря ви  Hug Да, заредена е колекцията на Шанел и по мое скромно мнение е много, много добра!

# 323
  • София
Благодаря ви  Hug Да, заредена е колекцията на Шанел и по мое скромно мнение е много, много добра!

Ели, честито, утре ще мина да погледна, ружа и единичните сенки... поне по снимки, тях ги харесах  Laughing

Косата ми е тъничка и права, естествено руса и от време на време се правя още по-руса  Laughing Не знам дали е чак толкова уникален, но е факт, че с него ми се къса/изгаря косата в пъти по-малко. Често я суша със сешоар или я изправям с преса и го използвам да пази от високи температури. Освен това косата ми спря да цъфти. Обем трудно постигам по принцип. В никакъв случай не ми утежнява или омазнява косата (много лесно ми се омазнява косата от доста неща). Като си изсуша косата, стои жива и плътна (до колкото може). Харесвам си го, за последните 2 години не съм оставала без него.  Peace Не знам дали го описах правилно и добре   bouquet

Това балсамче, от много време му се чудя, много го хвалят... така хубаво си описала точно продукта който ми трябва, хем да пази, хем да не утежнява, че няма как да го пропусна  Mr. Green

http://www.enzo.bg/uniq-one/care-regenerirassha-procedura-za-vsichki-vidove-kosa/
Заповядай Simple Smile Хем е по-евтино, аз от салона го купих поне за 33
Жаки, пазарувала ли си от enzo, моя приятелка, фризьорка, каза че и изпратили ментета на продукти на Wella. Много съм подозрителна към българските онлайн магазини...

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 23:37 от nad_tab

# 324
Благодаря ти беше много изчерпателна    bouquet  Hug - определено ще се пробва. bowuu
дано останеш доволна  Hug

# 325
  • София
Благодаря, Наде. На мен точно единичните сенки не ми харесаха, но като получат тестера на палитрата и я пробвам сигурно ще взема и нея.

# 326
  • София
От мен две импулсивни покупки днес - чудех се между него и новият мус на МФ, кожата ми е по-суха и се спрях на този  Rolling Eyes и гланц

# 327
Момичета, искам да ви помоля, ако видите някъде хайлайтъра на Диор от Коледната колекция да ми пишете. По нашите земи няма да го има и се надявам да се сдобия с него от Европа. Интересува ме по- розовия цвят, не се сещам как му беше номера или името.
Не знам дали те устройва, но го има в Selfridges - ТУК

# 328
  • USA, Steak State
Момичета, искам да ви помоля, ако видите някъде хайлайтъра на Диор от Коледната колекция да ми пишете. По нашите земи няма да го има и се надявам да се сдобия с него от Европа. Интересува ме по- розовия цвят, не се сещам как му беше номера или името.
Не знам дали те устройва, но го има в Selfridges - ТУК

Да видях го, но шипинга от $30 ми идва в повече. Simple Smile Благодаря за вниманието и това, че си се сетила.  Hug

# 329
Благодаря ви  Hug Да, заредена е колекцията на Шанел и по мое скромно мнение е много, много добра!
Просто е страхотна. Heart Eyes Ружа е много красив. Ох аз още се чудя какво да купя, защото доста неща ми харесват. Трябва да реша до 10 часа.

Общи условия

Активация на акаунт