Звездни компромати - 188 част

• 63 871
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
На мен ми отне доста време да се сетя коя е тази жена снощи във ВИП Брадър.

Много позната физиономия, но толкова променена, чак да се чудиш дали не се припознаваш.

Питах мъжът ми, той каза: "Някакъв мутант".

Със старата визия я харесвам много повече.

Много харесвам жени без възраст, но става въпрос за такива, които са 45+ и се чудиш на 40г ли са, на 50г ли са, на колко са. Златка прекалено рано се опитва да влезе в тази категория/група и при нея има обратен ефект - дъртее за възрастта сиMr. Green

# 436
NL съща Лили Иванова ми е.  Crazy Какво му става на това момиче  Joy

# 437
Нищо общо с Лили Иванова не откривам. Н.Л изглежда на 35-40г Rolling Eyes

# 438
  • Bayern
Памела Андерсън с къса коса.Крайно време беша да промени нещо във визията си...Сега трябва да си оформи и хубави вежди(мн. са й тънки според мен) и ще е супер Heart Eyes

# 439
  • София
Памела Андерсън с къса коса.Крайно време беша да промени нещо във визията си...Сега трябва да си оформи и хубави вежди(мн. са й тънки според мен) и ще е супер Heart Eyes
Много е хубава така.  Heart Eyes

# 440
Ооо, да, добре е така. Ако наистина прави и веждите ще е като младата Миа Фароу Heart Eyes

# 441
# 442
  • До морето
Нали някой скоро тук писа, че са се скарали с някакви местни типове в тамошна дискотека  ooooh!

# 443
Еее, Памела е много хубава така!

# 444
  • София
михаил биларов като млад - екранният джаро от Под прикритие -
http://www.kliuki.net/wp-content/uploads/2013/10/Djaro.jpg

г-жа божинова с никол-
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1378593_5 … 8_851834888_n.jpg

# 445
Аз писах- това са глупости. Най- много да е изяла 1 шамар, защото охраната реагира веднага.  Скараха се в дискотеката и охраната ги изгони/близначките/. Другата компания остана още.  Peace

# 446
А какво се е случило, че съм пропуснала писаното от теб.  bouquet
Много тъпо тогава, че сама дава такива изявления. ooooh!

# 447
Не разбрах точно- скараха се двете компании. Единият мъж тръгна да бие някого, охрана и другите двама го озаптиха веднага. После една близначка хвърли чаша по мъжката компания. Според приятелка и от мъжката компания са хвърлили чаша, но аз не съм видяла. При което девойките ги изхвърлиха, а другите останаха още. Статията е доста украсена  Peace Отделно, че е смешно 3ма мъже по 100-120кг да причакват да бият 40кг пикла...  Mr. Green

# 448
Oxxx  ooooh!. Благодаря ти.  bouquet

# 449

Общи условия

Активация на акаунт