Звездни компромати - 188 част

• 63 343
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Златка наистина е обезобразена. Ако не беше гласа й дори нямаше да я позная че е тая, лицето й е странно издължено, носът също, устата огромна на ширина, като Жокера е  Mr. Green

# 496
Багата и с двете Златки ли е ходил?  Rolling Eyes

# 497
# 498
Багата и с двете Златки ли е ходил?  Rolling Eyes

Да, да! В нета снимки да искаш. Peace

# 499
  • Пловдив

Щерката на Мара...
Скрит текст:

# 500

To от толкова Златки, Николети, футболисти и ММА бойци да се обърка човек.  Laughing

# 501

To от толкова Златки, Николети, футболисти и ММА бойци да се обърка човек.  Laughing
Ами, то си е объркващо, кой с кой ходи, че се повтарят или се разменят. И аз им изгубих следата вече..  Crazy

# 502
  • Sofia
Само аз ли не виждам нищо тъжно и шокиращо в снимките от СССР  Rolling Eyes
Висшата мода на Диор ще изглежда странно и по улиците на Лондон от това време, нормално са облечени останалите хора, басмени роклички, имаше даже дечица с доста приятни роклички.
Последните снимки, освен че имаше опашки за вносни неща и ограничен избор в магазините, не показват особена бедност. Честно казано напоследък човек може да види много по-шокиращо мизерстващи хора.
Да не ме разбере някой грешно - нямам носталгия към онова време, освен към безгрижността на детството, от сегашното време на възможности се възползвам доста по-успешно, но изпитвам много повече жал и съчуствие към бедстващите бедни днес и доста повече ме шокират, както и смятам, че е доста по-безнадеждна ситуацията на много бедни днес.

# 503
  • на село
Някой знае ли на колко години е в действителност?

# 504
Може ли да познаете коя е тази звезда на 7 години..облечена по случай Хелоуин? Laughing

# 505
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не  я познах, но питах Гугъл Mr. Green

# 506
  • Варна
Само аз ли не виждам нищо тъжно и шокиращо в снимките от СССР  Rolling Eyes

Огруханите женици със забрадките сигурно са една приятна гледка. Особено ми хареса "незавиждащият" поглед на другарките. А другарите.... ох, техните очи пък блестят с онзи леко отнесен поглед на пребозало теле.

# 507
Никол Шерцингер  Mr. Green преди малко я видях във фейса

# 508
Аз пък я познах Simple Smile

# 509

Общи условия

Активация на акаунт